IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Какво изобщо имаш предвид с това... какво е "истинска борса" според теб ?! Колко "истинска" трябва да бъде една борса повече от това? Държвата ли трябва да го организира за да е "истинско" ?!... или някой от ФЕД трябва да каже "Ей таз борса е истинска, взЕмайте котировките от нея."

Не разбираш ли че колкото е по голяма "регулацията" толкова всъщност е по голяма и манипулацията, защото регулатора започва да манипулира цената със своите "изказвания", които само шепа хора ги знаят какви ще са, преди да са се случили.

Защо не погледнеш историята на Уолстрийт и как е започнало всичко, колко "истински" са били днешните "истински" борси.

Фючърсите са дериват така или иначе, няма значение дали има "реален сетълмент". Добре е да има такъв и най вероятно ще се случи с времето...

Ти наистина не разбираш или се правиш, че не разбираш , но с незнанието си и липсата на опит подвеждате хора които след това в този малоумен свят могат да плащат до края на живота си за грешките си. За жълти стотинки сте готови да продадете и майките си. Вчера един познат ми каза, че негов приятел си е продал апартамента и си е купил биткойни, познавам една дето 200 хил взе заеми и ги набута в койни, спи по цял ден и като се събуди гледа цените в общи линии са такива играчите и копачи.. Това цялото няма никаква логика ако някой им търси пари за образование за здраве да се помогне на някой никой няма да даде, но ако е за простотии няма проблем и заеми ще се взимат.

Момче младо от теб няма никаква полза защото нищо смислено не си направил. Като за начало прочети някоя книга и започни да мислиш а не да пазиш като куче форума да не би някой да вземе да каже нещо лошо за балона ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от HuKePa Разгледай мнение
      superamateurtrader и сие - моля спазете си обещанието и напуснете темата, защото мисля всички видяхме колко компетентни прогнози давате и колко сте вещи...

смешно е да изразявате мнение след всички простотии които бълвате
      Oтвори тема "Какво поскъпване очаквате за криптовалутите?". Обещавам да не пиша там.
      Или според теб изобщо не е възможно цената да се сурне 36 пъти като преди 3 години за Лайткойн примерно? Хем Лайта все пак оцеля! Всички без 3-4 вида алткойнове потънаха в забвение!
      Кое му е различното тоя път?
      Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• HuKePa - още на 5700 я напуснах за прогнози за цени

D.Y.F-091066

Коментар

• superamateurtrader и сие - моля спазете си обещанието и напуснете темата, защото мисля всички видяхме колко компетентни прогнози давате и колко сте вещи...

смешно е да изразявате мнение след всички простотии които бълвате
          Last edited by HuKePa; 01.12.2017, 18:09.
          Не е препоръка за вземане на инвестиционно решение за покупко / продажба!

Коментар

• Xman1 - точно така е, регулираните борси какво им е регулирано ? За къси забрави ако няма в същия момент някой който да купи. Знаеш ли истинския ефект - повече гърла на масата които могат само да лапат и в играта трябва да влязат повече будали които да загубят . Ще кажеш който е влязъл досега е спечелил, не е ако не е продал койните на печалба. Аз мисля че апетита на регулираните може да спука тънкия лед на манипулираната цена и да стане беля.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Когато има истинска борса с къси на нея е съвсем различно.

Какво изобщо имаш предвид с това... какво е "истинска борса" според теб ?! Колко "истинска" трябва да бъде една борса повече от това? Държвата ли трябва да го организира за да е "истинско" ?!... или някой от ФЕД трябва да каже "Ей таз борса е истинска, взЕмайте котировките от нея."

Не разбираш ли че колкото е по голяма "регулацията" толкова всъщност е по голяма и манипулацията, защото регулатора започва да манипулира цената със своите "изказвания", които само шепа хора ги знаят какви ще са, преди да са се случили.

Защо не погледнеш историята на Уолстрийт и как е започнало всичко, колко "истински" са били днешните "истински" борси.

Фючърсите са дериват така или иначе, няма значение дали има "реален сетълмент". Добре е да има такъв и най вероятно ще се случи с времето...

Коментар

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
                Чакам с нетърпение да видя, дали големите "натегачи", за скъсяване, наистина ще скъсяват, когато се появи тази възможност.

Чакахте "регулирани борси"... ето ви ги регулираните борси, сега ще се "мятате" ли в играта или ще продължавате да гледате от страни.

Аз имам съменение, че повечето хора чакащи с нетърпение да "скъсяват" Биткойн на "регулиран пазар", никога не са се занимавали с какви да е борси... или с каквото и да било свързано с инвестиции (освен дежурното за Българина "купуване на имоти и даване под наем").
                Те гаражните борси ще си продължат по старому, големия въпрос е дали тия с многото койни ще искат да направят още пари. И ще бутнат ли цените защото могат? Аз и да искам да скъсявам при положение, че гаражната борса определя цената не виждам смисъл. Когато има истинска борса с къси на нея е съвсем различно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

при 1000 % ръст за една година, направо ще му скъсат шортите
                  А,дано, ама на дали
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    4ervenasgan - койните въобще не са пари, те са нещо много по различно и могат да опосредствят размяна на стоки и услуги но в малки обеми и много евтино, в големи обеми адски скъпо.
                    Че не са пари, не са, вече явно има консенсус по това.
                    Но стоките, чиято размяна могат да опосредстват се изчерпват в най-общия случай до "бяло", "контрабантабак" или неидентифицирано оръжие, а услугите до транспорт тип "транспортер" или услуги от пешо сумиста....ако ме разбираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение

Naked при това
                      при 1000 % ръст за една година, направо ще му скъсат шортите

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение

short, short
                        Naked при това

Коментар

• 4ervenasgan - койните въобще не са пари, те са нещо много по различно и могат да опосредствят размяна на стоки и услуги но в малки обеми и много евтино, в големи обеми адски скъпо.

D.Y.F-091066

Коментар

• Чакам с нетърпение да видя, дали големите "натегачи", за скъсяване, наистина ще скъсяват, когато се появи тази възможност.

Чакахте "регулирани борси"... ето ви ги регулираните борси, сега ще се "мятате" ли в играта или ще продължавате да гледате от страни.

Аз имам съменение, че повечето хора чакащи с нетърпение да "скъсяват" Биткойн на "регулиран пазар", никога не са се занимавали с какви да е борси... или с каквото и да било свързано с инвестиции (освен дежурното за Българина "купуване на имоти и даване под наем").

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение

В добрия или лошия смисал?
                              short, short

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Ще им разкажат играта

CME to launch bitcoin futures in three weeks after green light from regulator; bitcoin jumps

https://www.cnbc.com/2017/12/01/cme-...on-dec-18.html
                                На мен ми е интересно, КОЙ ще е "подписвача" на тия деривати. Особено, ако се появят и опции. Там само с делтата на биткойна може да направиш маса пари.

Коментар

Working...
                                X