IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Хубаво си го описал. Надявам се да не се засегнеш, но и други са описвали такива светли перспективи...

Откъсът който си дал като пример няма никаква връзка с темата.

В историята на човечеството има няколко технологии които са промернили света и криптовалутите се очертава да са една от тях. За разлика от тях, шахматът е просто една настолна игра. (макар и героят в книгата да е много въодуошевен).

П.С. Банките много го помпат тоя Рипъл... ако продължават така скоро ще бъде 1$.
    Last edited by Xman1; 15.12.2017, 01:12.

Коментар

• Система без правила и регулации, без реален продукт с практическо приложение, в която всички си влагат парите единствено с цел бързо забогатяване, мисля, че на всички е ясно как ще завърши тая лудост накрая.
      Мисля, че банките им направиха голяма услуга, като им блокираха сметките, трябваше да ги оставят хубаво да се нашият.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Гугъл даде информация за търсенията в световен мащаб по отделни категории за 2017 :

в категорията: Global News- Bitcoin е на второ място по търсене,т.е. -хората търсят инфо за Биткойн.

в категорията: How to...- на трето място е: How to buy Bitcoin.

Можем да заключим,че доста народ е,или е напът да влезе в играта.

П.С. Ако дам данни за топ търсенията в България,ще разберете защо,толкоз много хейтър има тук (Биг Брадър,Айфон 8,Айфон Х)
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
          Тука дето си купувате какво чакате, да расте цената от други които вкарват пари и вие да им продадете и да уцелите момента на върха на балона,или някакви безмислени трейдове ще правите от една на друга монета и ще очаквате да надхитрите другите учасници или държите защото смятате че това ще стане основно средство за разплащане. Какво точно очаквате.
          Какво могат да очакват участници в понци-схема, която произвежда измислен продукт, без практическо приложение? Надяват се ако могат да забогатеят бързо и да успеят да излязат от схемата пред да се разпадне. Историята показва, че в подобни понци-схеми само първите печелят останалите са вътрешно с двата крака.

Коментар

• https://bitnodes.earn.com/

защо почти няма нодове в азия?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение
              ...... Като добавиш и че според китайския хороскоп следващата година е годината на кучето няма шанс да сгрешим с dogecoin
              Ха! Без да го знам това съм заредил милиони (DOGE) таргета ми беше 60 сатошита ама сега отивам над предишния връх 200+ сатошита. Да идва по-бързо годината на Кучетата та да си я честитим, и да печелиме разбира се!!!
              remember remember the fifth of november

Коментар

• Ае младежи...
                Крипто котки...
                Ся пък кучета! Да, стара монетка е, един от трите алткойна дето оцеляха от предния валат.
                Аз ли откачам, че ми е смешно, или нещо наистина се случва? Само до преди няколко месеца кучовете си бяха у кучкарника, а котките не бяха криптирани.
                Като добавиш и че според китайския хороскоп следващата година е годината на кучето няма шанс да сгрешим с dogecoin
                То и кучова златна монетка има, ама аз съм от старата генерация, за която златото имаше някаква стойност.
                Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
                  Тука дето си купувате какво чакате, да расте цената от други които вкарват пари и вие да им продадете и да уцелите момента на върха на балона,или някакви безмислени трейдове ще правите от една на друга монета и ще очаквате да надхитрите другите учасници или държите защото смятате че това ще стане основно средство за разплащане. Какво точно очаквате.
                  всеки иска да стане милионер с 1000 лв

Коментар

• Тука дето си купувате какво чакате, да расте цената от други които вкарват пари и вие да им продадете и да уцелите момента на върха на балона,или някакви безмислени трейдове ще правите от една на друга монета и ще очаквате да надхитрите другите учасници или държите защото смятате че това ще стане основно средство за разплащане. Какво точно очаквате.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Кучетата (DOGE) са Жестока Монетка!!!
                      Предишния пъпм тръгна от 15-16 сатошита и отиде до над 200 за бройка!!!
                      Отделно бях писал преди 2-3 дни, транзакция от 750.000 DOGE, еквивалент на над 2.000 $ таксата и е 1 цент!!! и става за 1 минута. Доста колеги ги използват да си местят средствата между борсите - бързо и евтино, затова винаги ще има бъдеще и профит в Кучетата!!!
                      Звучи много добре
                      Освен ниските такси има и някои борси (макар и малки), където освен с биткойн може да се купуват други криптовалути с кучета. А и техническия анализ е в наша полза. Като добавиш и че според китайския хороскоп следващата година е годината на кучето няма шанс да сгрешим с dogecoin

Коментар

• Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение

Дано грешиш, че точно сега заредих с нови койни
                        Изчаквам една корекция при dogecoin и товаря (виждам, че има и нови колеги от форума, които търсят dogecoin и ги поздравявам за избора), евентуално още малко verge (огромен потенциал според мен) и останалото bitshares или library credits. Cardano вече го изпуснах докато ми пристигнат парите в kraken, ама здраве да е - има още ракети, на които да се кача.
                        Кучетата (DOGE) са Жестока Монетка!!!
                        Предишния пъпм тръгна от 15-16 сатошита и отиде до над 200 за бройка!!!
                        Отделно бях писал преди 2-3 дни, транзакция от 750.000 DOGE, еквивалент на над 2.000 $ таксата и е 1 цент!!! и става за 1 минута. Доста колеги ги използват да си местят средствата между борсите - бързо и евтино, затова винаги ще има бъдеще и профит в Кучетата!!!
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                          Купете си такива копачки и ако ви е писано и имате късмет може да станете милионери.
                          Интересно ми е на кой диктуваш да пише, че не съм виждал човек който може да пише, но не може да чете ИМАМ ТАКИВА БЕ! Изчезни от тая тема и ти, че ми идвате в повече То имам някакви прагове на толерантност относно имбецилността, но ти си друго ниво....

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                            .

който купува сега...си купува котка в чувал
                            Дано грешиш, че точно сега заредих с нови койни
                            Изчаквам една корекция при dogecoin и товаря (виждам, че има и нови колеги от форума, които търсят dogecoin и ги поздравявам за избора), евентуално още малко verge (огромен потенциал според мен) и останалото bitshares или library credits. Cardano вече го изпуснах докато ми пристигнат парите в kraken, ама здраве да е - има още ракети, на които да се кача.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

Ах, ама наистина ли така да направим Ти си действително рядко срещан трол, че не е възпитано да кажа друго Купил съм, ползвам ги, печеля, ти какво купи? Моля те вземи от някъде една машина, да са сгрееш поне, че ти е замръзнал и мозък и всичко....
                              Купете си такива копачки и ако ви е писано и имате късмет може да станете милионери.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Ех - само Железния Феликс може да реши проблема с тия крипто-залъгалки! Добре е,че не си превел абревеатурата за широката аудитория за да остане и поста ми почти неразбран......

Само цитирах, но ще да е някъв нарком, по койните вероятно.

Коментар

X