IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И никой до сега не е станал богат от койни. Копано е и е продавано за дребни печалби.

Та мисълта ми е, ако до сега, когато можеше да се направи 300-400х никой не е станал богат, защо мислите, че сега когато потенциалът за нагоре е доста по-малък, ще ударите кьоравото?
    Last edited by Money; 17.12.2017, 16:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение

Да, питам пишещите тук. За ползваемостта става дума.

И аз така мисля, никой не е купил и една карфица с койни.
      Е какъв е проблемът , щом можеш да го трампиш за евро и да купуваш квот щеш ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Hammer Разгледай мнение

Ако не е проблем може ли да споделиш коя е тази банка с такса 0 за входящи преводи в евро. Може и на лични, както ти е удобно. Предварително благодаря!
        Прокредит, но за сметка на това всички други такси на супер високи, не ти дават да теглиш в брой освен от банкомат.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

От пишещите в този форум едва ли. Гледах видео как един пич пазаруваше в Токио с биткойн. Монакойн обаче била много по-популярно разплащателно средство в Япония от биткойн.
          Да, питам пишещите тук. За ползваемостта става дума.

И аз така мисля, никой не е купил и една карфица с койни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
            Някой купил ли си е нещо с койни?
            От пишещите в този форум едва ли. Гледах видео как един пич пазаруваше в Токио с биткойн. Монакойн обаче била много по-популярно разплащателно средство в Япония от биткойн.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Няма да я споделя защото са префернциални условия!
              Вски може да отиде в обслужващата си банка и да се пазари за условията! Изходящите ми преводи в Евро са 15 Евро, включително суифта.
              Дават ми префернциални условия за 1 година и после се предоговарят, но 3-та година не съм имал проблем с предоговарянето.
              Разбирам. Благодаря за отговора и успешен ден!

Коментар

• Този балон стана по голям от Frosty и вече го засенчи

Коментар

Ако не е проблем може ли да споделиш коя е тази банка с такса 0 за входящи преводи в евро. Може и на лични, както ти е удобно. Предварително благодаря!
                  Няма да я споделя защото са префернциални условия!
                  Вски може да отиде в обслужващата си банка и да се пазари за условията! Изходящите ми преводи в Евро са 15 Евро, включително суифта.
                  Дават ми префернциални условия за 1 година и после се предоговарят, но 3-та година не съм имал проблем с предоговарянето.
                  remember remember the fifth of november

Коментар

Не съм опитен трейдър, но ето мнението ми: графиката спрямо долара изглежда супер! Има бичи фигури и според мен е въпрос на време да се изстреля, не просто да поскъпне. Спрямо биткойн нещата също са добре. Ако аз имах тази монетка в момента щях да изчакам - не вярвам да мине много време преди да поскъпне стабилно. Всеки момент може да се появи импулс, който да е катализатора към една нова рекордна цена. Успехи!
                    Благодаря за отзива

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                      new_investor - защо си мислиш че прехвърлянето на койните в други портфейли не е станало в момента в който вратата се е отворила или секунди пред това.
                      Е, точно това имам предвид. Че най-вероятно нашите полицаи са взели просто диск с нищо на него - дали малко преди или след конфискацията - все едно.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Доста колеги използват Кучетата за да си движат средствата между борсите. Само трябва да се внимава за курса.
                        От Битрекс към Кракен ще ти струва таксата за теглене (5-10 Кучета, не помня колко е) После там Кучетата ги обръщаш към Биткоин (сега проверих няма директно към евро) Биткоините към Евро (За двете обмяни в Кракен ще имаш такса по 0,15%) и ги теглиш към българска Евро сметка с такса само 0,09 Евро. За входящата ти такса (в банката) си е проблем със самата банка, аз ползвам сметка, която е с 0 такса за входящи преводи в Евро (засега)

Може и към българския ексчейндж, както е предложил Xman, тях обаче никога не съм ги ползвал и не мога да кажа дали нямат някакви "подводни камъни"

Коментар

• new_investor - защо си мислиш че прехвърлянето на койните в други портфейли не е станало в момента в който вратата се е отворила или секунди пред това.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Trakatrak'- да беше обратното се случло да си помислиш че стават чудеса и че наистна имало дядо Коледа. За превод от 21 евро в банка ми взеха първо 10 евро а уж таксата 5 и после още 10 за посредник им дошли и още 3 да останели в сметката че да мога да я ползвам пак, защото ще изгарям от желание таквиз преводи да правя. Купих една повредена стара техническа играчка от Германия да си взема една лампа от нея, не ме питай въобще направи ли им впечатление че таксите са повече от преведената сума - дори не забелязаха и като казах на служителката, тя ме пита наистина ли и като погледна какво правят загуби говор за поне 30 сек.

D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                              maverik - става въпрос за германска провинция дето и без това си има пари. На нашите може просто само да са им казали - колеги я ги дайте тука тез работи тук да стоят на съхранение колегите от саш и сега има ли ги , няма ли ги и те не знаят.
                              То това може и малко фишек да е с конфискуваните койни. Освен, ако на харда не е имало cold storage най-вероятно портфейла с 200+ хил. койна отдавна е опразнен. Повече портфейли предлагат синхронизация на различни места и възстановяване, а човек дето има над 200 хил. койна и може да хакне системата на митниците надали не си е направил бекъп. Така че, ако не е било колд сторидж съответния портфейл най-вероятно е бил източен и койните прехвърлени на друго място почти веднага.

Коментар

• maverik - става въпрос за германска провинция дето и без това си има пари. На нашите може просто само да са им казали - колеги я ги дайте тука тез работи тук да стоят на съхранение колегите от саш и сега има ли ги , няма ли ги и те не знаят.

D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X