IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

П.С. Препоръчвам ти следващото обръщение към мен да е като ПОКАНА към Инвеститор!!! С необходимото УВАЖЕНИЕ, РЕСПЕКТ и СУБОРДИНАЦИЯ (ако ме разбираш какво имам предвид). Така де ако плещиш врели-некипели по мой адрес току виж съм размислил за обещанието .....
    Га извадиш 2млн долара на масата, може. Засега е като на "БФБ инвеститор" - някои от ония станаха вечни инвеститори

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
      Бат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно
      То е невероятно, макар че не го прави той

Коментар

• Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
        Бат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно
        Ама разбира се, че прави нещо невероятно, продава биткойнчета с по няколко нули след десетичната запетая на лапни-шараните.
        Може би следващата му стъпка е да разбие цялата финансова и банкова система с 10-те си видеокарти скрити в мазето.
        Тогава двамата с Ексмена ще пуснат новото глобално разплащателно средство за кандидат-милионери - виртуални кучета, котки и кози, с по 150% месечна доходност. Това ако не е звезден миг...
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Бат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение

Прокредит, но за сметка на това всички други такси на супер високи, не ти дават да теглиш в брой освен от банкомат.
            Благодаря!

Коментар

• За пореден път пиша, че няма яд, злоба или завист. Крипто манията ми е интересна от чисто любопитство, до къде ще стигне това безсмислие. Нищо повече.
              Продадоха една виртуална къща в Second life за цена колкото истинска.
              https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=941.0
              Да виждате завист от това? Аз лично не бих изринал 100 000 истински $ за тамошна къща.
              Бай Марине, имам си други начини за кинти, не се върти целия свят само около вашите кески, дето и вие не знаете за какво служат реално.
              Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                То ако мислим така - има богаташи от хиляди други неща. Ти за един гараж орева света, хората цели блокове строят и си траят. Кво - да се пукам от яд, че някой изкарва повече от мен?
                Реално всеки може да накупува видеокарти и да почне. Ама вече имаше случай да станат безполезни тия хардуерии, като падне цената. Смислени остават само промишлените ферми.
                Ванчо - много яд и злоба ама в джобчето ти дрънкат САМО семки и бонбонки. Стинки - ЙОК!!! Да знаеш от Бай си Марин - с яд и злоба пари не се правят!!!
                Колкото до реването - ти орева форума, че всеки можел да си пусне свой Коин и даже и ти ще го направиш, ще го кръстиш КескиКоин, доколкото си спомням. Обещал съм ти да си купя 1-2 милиона от КескиКоин на цена 1 сатоши!!! ОБЕЩАНО!!!
                Не мога да разбера само защо не си го направил след като вече имаш "развързани" 2 милиона още преди да си го почнал???
                П.С. Препоръчвам ти следващото обръщение към мен да е като ПОКАНА към Инвеститор!!! С необходимото УВАЖЕНИЕ, РЕСПЕКТ и СУБОРДИНАЦИЯ (ако ме разбираш какво имам предвид). Така де ако плещиш врели-некипели по мой адрес току виж съм размислил за обещанието .....
                remember remember the fifth of november

Коментар

Същото може да ти каже един земеделец, строител или който бизнес се сетиш. Само че "изкопават" по цяла нова сграда, и току му останат 2-3 апартамента печалба.
                  Бай марин от толкоз години копа и рискува, и накрая единия гараж и малко злато...
                  Аз лично вярвам в бъдещето на криптосите, в цената не вярвам. Няма начин да се изтръскам за преизкопани песъчинки на Кардано или ИОТА да речем. И да чакам за други абдали да ми покрият "инвестицията".
                  Kaк да прогнозираш човешката простотия, като досега никой не каза за какво реално служи притежанието на тия измислици, освен за спекула. А както знаем спекулата си има и тъмна страна, и има възможността и да се губи от нея.
                  Това ясно , ама не ми е ясно що се пените толкоз много...когато човек не се интресува от нещо не влага толкоз емоции...а тука след 20 000 ше чекаме инфаркти.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми тва е положението ...който се сетил на времето , сега печели ...останалите му обясняват "как нема да стане"...
                    Същото може да ти каже един земеделец, строител или който бизнес се сетиш. Само че "изкопават" по цяла нова сграда, и току му останат 2-3 апартамента печалба.
                    Бай марин от толкоз години копа и рискува, и накрая единия гараж и малко злато...
                    Аз лично вярвам в бъдещето на криптосите, в цената не вярвам. Няма начин да се изтръскам за преизкопани песъчинки на Кардано или ИОТА да речем. И да чакам за други абдали да ми покрият "инвестицията".
                    Kaк да прогнозираш човешката простотия, като досега никой не каза за какво реално служи притежанието на тия измислици, освен за спекула. А както знаем спекулата си има и тъмна страна, и има възможността и да се губи от нея.
                    Last edited by IvanTerziev; 17.12.2017, 18:29.

Коментар

То ако мислим така - има богаташи от хиляди други неща. Ти за един гараж орева света, хората цели блокове строят и си траят. Кво - да се пукам от яд, че някой изкарва повече от мен?
                      Реално всеки може да накупува видеокарти и да почне. Ама вече имаше случай да станат безполезни тия хардуерии, като падне цената. Смислени остават само промишлените ферми.
                      Ми тва е положението ...който се сетил на времето , сега печели ...останалите му обясняват "как нема да стане"...

Коментар

А пък на мен ми е много интересно как, като се появи някой и каже че е спечелил ХХХ пари, и хейтърите се смъчават???!!!
                        Почват да смятат ли, що ли??? Поне 2-3 часа - "ни вопъл, ни стон"!!!
                        Да си жив и здрав Колега - още толкова да спечелиш следващите 3 месеца! Ако си с Видеокарти, горе/долу мога да направя сметка какви мощности имаш за такава печалба, ама хейтърите са "шах с пешката" и си викат - абе то и аз мога, ама не искам (много кисело това грозде) .....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Някой да знае фючърси като има опции върху фючърса дали направиха? Или утре на CME?
                          Върху фючърсите няма. Бях намерил на една от борсите им кол и пут опции върху биткойна, но бяха ужасно скъпи. Не съм много сигурен, че и на CME ще има или поне не веднага.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Някой да знае фючърси като има опции върху фючърса дали направиха? Или утре на CME?

Коментар

Няма да я споделя защото са префернциални условия!
                              Вски може да отиде в обслужващата си банка и да се пазари за условията! Изходящите ми преводи в Евро са 15 Евро, включително суифта.
                              Дават ми префернциални условия за 1 година и после се предоговарят, но 3-та година не съм имал проблем с предоговарянето.
                              Тези със суперпреференции трябва да са. Щом за превод в евро те цакат със суифт Или извън Еврозоната?

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Е какъв е проблемът , щом можеш да го трампиш за евро и да купуваш квот щеш ...
                                Тезата за полезността издиша...

Коментар

Working...
                                X