Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеБат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеБат Марин се радва на своя звезден миг хехех, мисли си че прави нещо невероятно
Може би следващата му стъпка е да разбие цялата финансова и банкова система с 10-те си видеокарти скрити в мазето.
Тогава двамата с Ексмена ще пуснат новото глобално разплащателно средство за кандидат-милионери - виртуални кучета, котки и кози, с по 150% месечна доходност. Това ако не е звезден миг...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
Прокредит, но за сметка на това всички други такси на супер високи, не ти дават да теглиш в брой освен от банкомат.
Коментар
-
За пореден път пиша, че няма яд, злоба или завист. Крипто манията ми е интересна от чисто любопитство, до къде ще стигне това безсмислие. Нищо повече.
Продадоха една виртуална къща в Second life за цена колкото истинска.
https://forum.xnetbg.net/index.php?topic=941.0
Да виждате завист от това? Аз лично не бих изринал 100 000 истински $ за тамошна къща.
Бай Марине, имам си други начини за кинти, не се върти целия свят само около вашите кески, дето и вие не знаете за какво служат реално.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеТо ако мислим така - има богаташи от хиляди други неща. Ти за един гараж орева света, хората цели блокове строят и си траят. Кво - да се пукам от яд, че някой изкарва повече от мен?
Реално всеки може да накупува видеокарти и да почне. Ама вече имаше случай да станат безполезни тия хардуерии, като падне цената. Смислени остават само промишлените ферми.
Колкото до реването - ти орева форума, че всеки можел да си пусне свой Коин и даже и ти ще го направиш, ще го кръстиш КескиКоин, доколкото си спомням. Обещал съм ти да си купя 1-2 милиона от КескиКоин на цена 1 сатоши!!! ОБЕЩАНО!!!
Не мога да разбера само защо не си го направил след като вече имаш "развързани" 2 милиона още преди да си го почнал???
П.С. Препоръчвам ти следващото обръщение към мен да е като ПОКАНА към Инвеститор!!! С необходимото УВАЖЕНИЕ, РЕСПЕКТ и СУБОРДИНАЦИЯ (ако ме разбираш какво имам предвид). Така де ако плещиш врели-некипели по мой адрес току виж съм размислил за обещанието .....remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеСъщото може да ти каже един земеделец, строител или който бизнес се сетиш. Само че "изкопават" по цяла нова сграда, и току му останат 2-3 апартамента печалба.
Бай марин от толкоз години копа и рискува, и накрая единия гараж и малко злато...
Аз лично вярвам в бъдещето на криптосите, в цената не вярвам. Няма начин да се изтръскам за преизкопани песъчинки на Кардано или ИОТА да речем. И да чакам за други абдали да ми покрият "инвестицията".
Kaк да прогнозираш човешката простотия, като досега никой не каза за какво реално служи притежанието на тия измислици, освен за спекула. А както знаем спекулата си има и тъмна страна, и има възможността и да се губи от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми тва е положението ...който се сетил на времето , сега печели ...останалите му обясняват "как нема да стане"...
Бай марин от толкоз години копа и рискува, и накрая единия гараж и малко злато...
Аз лично вярвам в бъдещето на криптосите, в цената не вярвам. Няма начин да се изтръскам за преизкопани песъчинки на Кардано или ИОТА да речем. И да чакам за други абдали да ми покрият "инвестицията".
Kaк да прогнозираш човешката простотия, като досега никой не каза за какво реално служи притежанието на тия измислици, освен за спекула. А както знаем спекулата си има и тъмна страна, и има възможността и да се губи от нея.Last edited by IvanTerziev; 17.12.2017, 18:29.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеТо ако мислим така - има богаташи от хиляди други неща. Ти за един гараж орева света, хората цели блокове строят и си траят. Кво - да се пукам от яд, че някой изкарва повече от мен?
Реално всеки може да накупува видеокарти и да почне. Ама вече имаше случай да станат безполезни тия хардуерии, като падне цената. Смислени остават само промишлените ферми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
А пък на мен ми е много интересно как, като се появи някой и каже че е спечелил ХХХ пари, и хейтърите се смъчават???!!!
Почват да смятат ли, що ли??? Поне 2-3 часа - "ни вопъл, ни стон"!!!
Да си жив и здрав Колега - още толкова да спечелиш следващите 3 месеца! Ако си с Видеокарти, горе/долу мога да направя сметка какви мощности имаш за такава печалба, ама хейтърите са "шах с пешката" и си викат - абе то и аз мога, ама не искам (много кисело това грозде) .....
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНякой да знае фючърси като има опции върху фючърса дали направиха? Или утре на CME?
http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Няма да я споделя защото са префернциални условия!
Вски може да отиде в обслужващата си банка и да се пазари за условията! Изходящите ми преводи в Евро са 15 Евро, включително суифта.
Дават ми префернциални условия за 1 година и после се предоговарят, но 3-та година не съм имал проблем с предоговарянето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Е какъв е проблемът , щом можеш да го трампиш за евро и да купуваш квот щеш ...
Коментар
Коментар