IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение

Ако наистина го вярваш това, защо не го скъсиш... а чакай не ми казвай, "не знаеш кога ще падне".

Аз лично на твое място или бих се включил или бих спрял да се занимавам изобщо да чета за крипто. Един ден това ти поведение може да ти докара психически проблеми. Казвам ти го най-приятелски. Когато един ден откриеш, че целият ти свят е измислен, а си бил на една крачка от истината, просто няма да можеш да го понесеш. (Поне малко не се ли съмняваш, в глупостите които са те учили цял живот, относно икономиката?!)
    Това изказване ми напомня за секта, пастори и т.н.

He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Оф ако ти купя 20 банички с айрян ще млъкнеш ли?!

Виж сега колко е елементарно, купувам ти 20 банички с айрян и какво значение дали с кеш или с крипто съм ги купил... но ти дали можеш да ги изядеш.

Другия вариант е ти ми даваш крипто, а аз ти купувам 20 банички с айрян.
      Не, не мога повече, не издържам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
        Последно, как мога да си купя баничка с айрян, ако имам от тия шитове.
        Оф ако ти купя 20 банички с айрян ще млъкнеш ли?!

Виж сега колко е елементарно, купувам ти 20 банички с айрян и какво значение дали с кеш или с крипто съм ги купил... но ти дали можеш да ги изядеш.

Другия вариант е ти ми даваш крипто, а аз ти купувам 20 банички с айрян.
        Last edited by Xman1; 22.12.2017, 02:10.

Коментар

• Последно, как мога да си купя баничка с айрян, ако имам от тия шитове.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
            Е, ако не хванеш негативна вълна, и лайткойнеца пак поевтинее 36 пъти, или с 97% ...
            Копачките могат да се ползват за разбиване на пароли ако са с тоя алгоритъм.
            Ако наистина го вярваш това, защо не го скъсиш... а чакай не ми казвай, "не знаеш кога ще падне".

Аз лично на твое място или бих се включил или бих спрял да се занимавам изобщо да чета за крипто. Един ден това ти поведение може да ти докара психически проблеми. Казвам ти го най-приятелски. Когато един ден откриеш, че целият ти свят е измислен, а си бил на една крачка от истината, просто няма да можеш да го понесеш. (Поне малко не се ли съмняваш, в глупостите които са те учили цял живот, относно икономиката?!)
            Last edited by Xman1; 22.12.2017, 01:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
              ...Къде? суровини, злато, всичко различно от акции и дълг с негативни лихви! Къде другаде? 75% сигурност в криптото. Да видим?
              Е, ако не хванеш негативна вълна, и лайткойнеца пак поевтинее 36 пъти, или с 97% ...
              Копачките могат да се ползват за разбиване на пароли ако са с тоя алгоритъм.

Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                Въпросът беше:
                За какво може да се ползва копачката, ако цялата пирамида се спихне?
                Това, което правят и в момента - математически изчисления. Приложения колкото искаш..

Коментар

А как ще стане това, като голяма част от копачите са и инвеститори?! Изобщо как си представяш цената да отиде на 0$ ?! Дори голяма част от хората да продадат, няма как цената да отиде на 0, защото ще продължава да има ползватели. Биткойн не е само някаква виртуална монетка за спекулации, хората могат да си купуват разни неща с монетата. Да речем може VPN и облачни услуги да се купуват... тази възможност няма просто да "изчезне", защото цената е паднала. Освен това имай предвид, че голяма част от Биткойн ентусиастите вече имат и доста пари кеш... и един подобен спад, ще е сигнал за тях да купуват. Цялото нещо е добре балансирано и при голям спад, ще има и голяма подкрепа.

Тези спадове в момента са предизвикани най вероятно от големи инвеститори, които искат да вземат парите на "меките ръчички". После всичко ще се върне "по старо му".

Иначе вие много се радвате, но не разбирам защо... дори да отидем на 10 000$, нещата ще са много добре. За съжаление вие ще останете да си гледате отстрани... и така колко пъти?! Не се ли притеснявате за психическото си здраве?!
                  Май и на теб трябва да ти пусна вица за вегана

Коментар

Абе Марине, вие хойнаджиите сте май като веганите - ти му говориш едно, той ти отговаря друго. Какво толкова сложно има? Въпросът беше:

За какво може да се ползва копачката, ако цялата пирамида се спихне?
                    Възможните отговори бяха: за отопление, за музей, за резервни части
                    Моят коментар беше: за отопление не става, щото е скъпа и неефективна.

А как ще стане това, като голяма част от копачите са и инвеститори?! Изобщо как си представяш цената да отиде на 0$ ?! Дори голяма част от хората да продадат, няма как цената да отиде на 0, защото ще продължава да има ползватели. Биткойн не е само някаква виртуална монетка за спекулации, хората могат да си купуват разни неща с монетата. Да речем може VPN и облачни услуги да се купуват... тази възможност няма просто да "изчезне", защото цената е паднала. Освен това имай предвид, че голяма част от Биткойн ентусиастите вече имат и доста пари кеш... и един подобен спад, ще е сигнал за тях да купуват. Цялото нещо е добре балансирано и при голям спад, ще има и голяма подкрепа.

Тези спадове в момента са предизвикани най вероятно от големи инвеститори, които искат да вземат парите на "меките ръчички". После всичко ще се върне "по старо му".

Иначе вие много се радвате, но не разбирам защо... дори да отидем на 10 000$, нещата ще са много добре. За съжаление вие ще останете да си гледате отстрани... и така колко пъти?! Не се ли притеснявате за психическото си здраве?!

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Убаво пишете простотии за ефективното отопление, като бонус към кОпането....Голямо духане пада....Евала....

Защо не пишете за "ефективния ', денонощен бял шум от вентилаторите, който може да разбие нервната система на всеки нормален човек за 1-2 месеца...

Бахти инвеститорите, дето напълниха сметките с кинти а подлагат семействата си на психически и звуков терор....

Купуваш си ей такива работи: https://modmymods.com/alphacool-cape...kt-silver.html

... и няма повече шум.
                    Last edited by Xman1; 22.12.2017, 00:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение
                      Къде? суровини, злато, всичко различно от акции и дълг с негативни лихви! Къде другаде? 75% сигурност в криптото. Да видим?

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
                        99% от пишещите тук не знаят:
                        - колко струват
                        - колко шумят
                        - колко място заемат
                        - колко гаранция имат
                        - колко пари изкрват
                        - и т.н.
                        .......
                        .......
                        Много въпроси, но всичките имат един единствен отговор!

Last edited by buyvalue; 22.12.2017, 08:43.
                        IM d best

Коментар

Благодарение на теб и Барбарона знаем всичко това Може би с изключение на шума - този въпрос не е бил обсъждан досега, май
                          какви са тия битовизми, бре?! шума?!
                          какво тук значат някакви си 60-65 децибела 24 часа в денонощието пред илюзията да бъдеш милионер???!
                          че то това е по-вълнуващо и от "държавната" лотария!
                          препоръка е

Коментар

за колкото ги купиш!
                            едва ли е точно така

Коментар

99% от пишещите тук не знаят:
                              - колко струват
                              - колко шумят
                              - колко място заемат
                              - колко гаранция имат
                              - колко пари изкрват
                              - и т.н.
                              .......
                              .......
                              Благодарение на теб и Барбарона знаем всичко това Може би с изключение на шума - този въпрос не е бил обсъждан досега, май

Коментар

• 99% от пишещите тук не знаят:
                                - колко струват
                                - колко шумят
                                - колко място заемат
                                - колко гаранция имат
                                - колко пари изкрват
                                - и т.н.
                                .......
                                .......
                                remember remember the fifth of november

Коментар