Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Оф ако ти купя 20 банички с айрян ще млъкнеш ли?!
Виж сега колко е елементарно, купувам ти 20 банички с айрян и какво значение дали с кеш или с крипто съм ги купил... но ти дали можеш да ги изядеш.
Другия вариант е ти ми даваш крипто, а аз ти купувам 20 банички с айрян.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнениеПоследно, как мога да си купя баничка с айрян, ако имам от тия шитове.
Виж сега колко е елементарно, купувам ти 20 банички с айрян и какво значение дали с кеш или с крипто съм ги купил... но ти дали можеш да ги изядеш.
Другия вариант е ти ми даваш крипто, а аз ти купувам 20 банички с айрян.Last edited by Xman1; 22.12.2017, 02:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЕ, ако не хванеш негативна вълна, и лайткойнеца пак поевтинее 36 пъти, или с 97% ...
Копачките могат да се ползват за разбиване на пароли ако са с тоя алгоритъм.
Аз лично на твое място или бих се включил или бих спрял да се занимавам изобщо да чета за крипто. Един ден това ти поведение може да ти докара психически проблеми. Казвам ти го най-приятелски. Когато един ден откриеш, че целият ти свят е измислен, а си бил на една крачка от истината, просто няма да можеш да го понесеш. (Поне малко не се ли съмняваш, в глупостите които са те учили цял живот, относно икономиката?!)Last edited by Xman1; 22.12.2017, 01:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнение...Къде? суровини, злато, всичко различно от акции и дълг с негативни лихви! Къде другаде? 75% сигурност в криптото. Да видим?
Копачките могат да се ползват за разбиване на пароли ако са с тоя алгоритъм.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеВъпросът беше:
За какво може да се ползва копачката, ако цялата пирамида се спихне?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
А как ще стане това, като голяма част от копачите са и инвеститори?! Изобщо как си представяш цената да отиде на 0$ ?! Дори голяма част от хората да продадат, няма как цената да отиде на 0, защото ще продължава да има ползватели. Биткойн не е само някаква виртуална монетка за спекулации, хората могат да си купуват разни неща с монетата. Да речем може VPN и облачни услуги да се купуват... тази възможност няма просто да "изчезне", защото цената е паднала. Освен това имай предвид, че голяма част от Биткойн ентусиастите вече имат и доста пари кеш... и един подобен спад, ще е сигнал за тях да купуват. Цялото нещо е добре балансирано и при голям спад, ще има и голяма подкрепа.
Тези спадове в момента са предизвикани най вероятно от големи инвеститори, които искат да вземат парите на "меките ръчички". После всичко ще се върне "по старо му".
Иначе вие много се радвате, но не разбирам защо... дори да отидем на 10 000$, нещата ще са много добре. За съжаление вие ще останете да си гледате отстрани... и така колко пъти?! Не се ли притеснявате за психическото си здраве?!He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Абе Марине, вие хойнаджиите сте май като веганите - ти му говориш едно, той ти отговаря друго. Какво толкова сложно има? Въпросът беше:
За какво може да се ползва копачката, ако цялата пирамида се спихне?
Възможните отговори бяха: за отопление, за музей, за резервни части
Моят коментар беше: за отопление не става, щото е скъпа и неефективна.
А как ще стане това, като голяма част от копачите са и инвеститори?! Изобщо как си представяш цената да отиде на 0$ ?! Дори голяма част от хората да продадат, няма как цената да отиде на 0, защото ще продължава да има ползватели. Биткойн не е само някаква виртуална монетка за спекулации, хората могат да си купуват разни неща с монетата. Да речем може VPN и облачни услуги да се купуват... тази възможност няма просто да "изчезне", защото цената е паднала. Освен това имай предвид, че голяма част от Биткойн ентусиастите вече имат и доста пари кеш... и един подобен спад, ще е сигнал за тях да купуват. Цялото нещо е добре балансирано и при голям спад, ще има и голяма подкрепа.
Тези спадове в момента са предизвикани най вероятно от големи инвеститори, които искат да вземат парите на "меките ръчички". После всичко ще се върне "по старо му".
Иначе вие много се радвате, но не разбирам защо... дори да отидем на 10 000$, нещата ще са много добре. За съжаление вие ще останете да си гледате отстрани... и така колко пъти?! Не се ли притеснявате за психическото си здраве?!
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеУбаво пишете простотии за ефективното отопление, като бонус към кОпането....Голямо духане пада....Евала....
Защо не пишете за "ефективния ', денонощен бял шум от вентилаторите, който може да разбие нервната система на всеки нормален човек за 1-2 месеца...
Бахти инвеститорите, дето напълниха сметките с кинти а подлагат семействата си на психически и звуков терор....
Купуваш си ей такива работи: https://modmymods.com/alphacool-cape...kt-silver.html
... и няма повече шум.
Last edited by Xman1; 22.12.2017, 00:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buyvalue Разгледай мнениеКъде? суровини, злато, всичко различно от акции и дълг с негативни лихви! Къде другаде? 75% сигурност в криптото. Да видим?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение99% от пишещите тук не знаят:
- колко струват
- колко шумят
- колко място заемат
- колко гаранция имат
- колко пари изкрват
- и т.н.
.......
.......
Last edited by buyvalue; 22.12.2017, 08:43.IM d best
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Благодарение на теб и Барбарона знаем всичко това Може би с изключение на шума - този въпрос не е бил обсъждан досега, май
какво тук значат някакви си 60-65 децибела 24 часа в денонощието пред илюзията да бъдеш милионер???!
че то това е по-вълнуващо и от "държавната" лотария!препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение99% от пишещите тук не знаят:
- колко струват
- колко шумят
- колко място заемат
- колко гаранция имат
- колко пари изкрват
- и т.н.
.......
.......He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар