Първоначално изпратено от majnata
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение...
Тези предприемичиви люде за които говориш никога не са говорили такива глупости срещу криптовалутите, като теб.
Ти си човек, който залива форума с тотални глупости почти всеки ден. Разбира се че рано или късно щеше да има спад, като при всяко нещо, нищо не върви до безкрайност нагоре без корекции... дори Биткойн. За съжаление, когато нещата отново тръгнат нагоре, ти пак ще си тук да ни обясняваш, как "балона ще се спука".
Само след няма и час се сбъдна прогнозата ми, че ще видим 4 цифрена сума за Биткойн. Понякога чак аз се учудвам колко бързо може да се насере пазарът. До утре бай Марин допълва на 8400.Last edited by IvanTerziev; 17.01.2018, 16:45.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
След Тошо имаше бая за рязане ...ама след вас нищо !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Разбира се, че не може!
При тия боклуци, все пак имаше кво да се реже, а при койните...и тва нема...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Има една огромна разлика между химковци, кремове и тн... Биткойн вече го е правил това... тези които ги изброи, не са. На Биткойн това ще му е просто поредното възкръсване... от много... а тия дето ги изброи "умряха" само по веднъж.... макар и някои от тях да "умираха бавно".
Освен това има и друга разлика, при Биткойн никой не може да каже "затаваряме и режеме на скраб". Няма реална причина за този спад в момента, освен чиста спекулация. При тия дето ги изброи имаше причина... нарязаха ги на скраб. Правиш сравнение между несравними неща.
При тия боклуци, все пак имаше кво да се реже, а при койните...и тва нема...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТака мислеха и повечето от "инвеститорите" в химковци, кремове, патки, мостове и т.н.
....познаха единствено за "тихото".
Има една огромна разлика между химковци, кремове и тн... Биткойн вече го е правил това... тези които ги изброи, не са. На Биткойн това ще му е просто поредното възкръсване... от много... а тия дето ги изброи "умряха" само по веднъж.... макар и някои от тях да "умираха бавно".
Освен това има и друга разлика, при Биткойн никой не може да каже "затаваряме и режеме на скраб". Няма реална причина за този спад в момента, освен чиста спекулация. При тия дето ги изброи имаше причина... нарязаха ги на скраб. Правиш сравнение между несравними неща.
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеНаистина. Не всички са фанатици като вас. Наистина предприемчивите люде пуснаха валути, и някои от тях получиха милиардна "капитализация" още преди алфа версията.
Тези предприемичиви люде за които говориш никога не са говорили такива глупости срещу криптовалутите, като теб.
Ти си човек, който залива форума с тотални глупости почти всеки ден. Разбира се че рано или късно щеше да има спад, като при всяко нещо, нищо не върви до безкрайност нагоре без корекции... дори Биткойн. За съжаление, когато нещата отново тръгнат нагоре, ти пак ще си тук да ни обясняваш, как "балона ще се спука".Last edited by Xman1; 17.01.2018, 16:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнение
Биткойн обществото може един ден да осъзнае, че са били богати на хартия в един момент, а после са станали по-бедни в действителност. (Това може би не се отнася до Сатоши и по-ранните биткойнъри.)
Поне тези, които все още са на плюс да продадат. Който превари другия няма да загуби.
Къде се покри Хиксмена, който до вчера разправяше, че от криптосите всички само печелели?( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Така мислеха и повечето от "инвеститорите" в химковци, кремове, патки, мостове и т.н.
....познаха единствено за "тихото".)
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеМи както съм ти казвал неведнъж, не виждам как бих съдействал на подобно противно създание. И не, грам не ме интересува какво правиш. То не спря да дуднеш в тая тема просто.....Искаше да ви излъжа, че да съм ви приятен ли? Мама ме учи да не лъжа като бях малък.
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение...
Ти наистина ли си вярваш, че някой тук ще ти окаже подкрепа, при всичко което изприказва до сега?!
Last edited by IvanTerziev; 17.01.2018, 16:28.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение.....
След това когато нещата позатихнат и всички позабравят за "Биткойн", пак ще тръгнем "тихо" нагоре.
...
!
....познаха единствено за "тихото".
Коментар
-
Явно някой иска да убеди наивните глупаци, че на Биткойна наистина му наближава края, за да продават на загуба... особено тези които купиха преди новата година.
След това когато нещата позатихнат и всички позабравят за "Биткойн", пак ще тръгнем "тихо" нагоре.
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЗарибих се по мое крипто, ама не щете да съдействате. В момента опъвам кабели за видеонаблюдение, ако те интересува в подробности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеъхъ, етери да, те ми трябват за ICOтата, а ти какво правиш бе, кеска, айде кажи нещо и за теб, стига маза темичката с грозния си хеит
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар