If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Чак ми е развълнувано сега накъде ще отидем 10 000 подкрепа ли ще е, съпротива ли ще е, бичи капан ли ще е?
Като да ми се струва, че е възможно да се закрепи някъде към 13-14к за по-дълго време, ако стигне до там. Това е средата може би, защото върха беше 18 000 реално, 20 стигна за един ден примерно, както и дъното беше около 7000, под 6 падна за няколко часа. Та ако продължим нагоре очаквам някакъв реиндж за поне месец между 12 000 - 15 000 долара.
Нямаше ме няколко дни, първо една гнусна на кескурляка и после да разгледам темата
Лаиткоина гърми заради litepay, не заради форка. Ако LitePay се случи по начина по който изглежда сега това ще реши проблема с плащанията с крипто почти напълно. Форковете за мен лично са златото на глупците - по-скоро не ми харесва идеята на чужд гръб да извличаш ползи, нищо общо няма с лаиткойна тоя форк дето сега се шуми за него, ни екип, ни алгоритъм, ама наистина нищо общо, просто някой е решил да си направи нова монета и решава да си спести труда да наложи продукт и айде - форк.
Но пък са пари от въздуха, така че няма да имам избор освен да ги взема
П.С. Видях, че "предприемача-програмист" се информира за технологичния свят от вести.бг Велико!
Кескурляк - ти си безработен и безполезен като циганин, да си знаеш просто.
Коментар