Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Нямаше ме няколко дни, първо една гнусна на кескурляка и после да разгледам темата
Лаиткоина гърми заради litepay, не заради форка. Ако LitePay се случи по начина по който изглежда сега това ще реши проблема с плащанията с крипто почти напълно. Форковете за мен лично са златото на глупците - по-скоро не ми харесва идеята на чужд гръб да извличаш ползи, нищо общо няма с лаиткойна тоя форк дето сега се шуми за него, ни екип, ни алгоритъм, ама наистина нищо общо, просто някой е решил да си направи нова монета и решава да си спести труда да наложи продукт и айде - форк.
Но пък са пари от въздуха, така че няма да имам избор освен да ги взема
П.С. Видях, че "предприемача-програмист" се информира за технологичния свят от вести.бг Велико!
Кескурляк - ти си безработен и безполезен като циганин, да си знаеш просто.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
За това се изисква доста смелост... особено когато се очаква да се обърне тренда отново нагоре...
Не сме около върха... защото върха е към 20 000$.
Според моите изчисления 2018-а трябва да завърши с пазарна капитализация над 1Т за всички криптовалути. (1Т е най-песимистичния вариант).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеПуснах му първото късо на Биткойнчето, май сме около върха.
За това се изисква доста смелост... особено когато се очаква да се обърне тренда отново нагоре...
Не сме около върха... защото върха е към 20 000$.
Според моите изчисления 2018-а трябва да завърши с пазарна капитализация над 1Т за всички криптовалути. (1Т е най-песимистичния вариант).Last edited by Xman1; 15.02.2018, 12:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
До неделя поне предполагам ще върви нагоре - много търговия има в момента заради лайткойните.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеПуснах му първото късо на Биткойнчето, май сме около върха.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеТуй беши. Архи-текта тръгна срещу тренда и фалира. Хапчетата не помогнаха...
Той май тия прогнози само виртуално ги прави...
Не знам колко е познавал при другата борса... но тук е пълен провал.
Струва ми се тези които ни изпратиха в червения сектор, сега ни пращат в зеления...
П.С. Сега само остава въпроса... включваме ли 3-тата степен на ракетата или не...Last edited by Xman1; 15.02.2018, 02:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениепрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетака, пичове защо лайткойна така откъсна синджира?
https://litecoinca.shremember remember the fifth of november
- 1 like
Коментар
Коментар