Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеthe architect - Къде го видя това дъно пък ти, няма дъно - ще падне до нулата и там е дъното. Като го хванеш какво ще стане - ще ги купиш на нула и ще ги продадеш на нула ли.
Ай честита валентинка, биткойнаджии и обикновени семкаджии!
Коментар
-
IvanTerziev - при койните липсва краен купувач, някой който би ги купил защото реално са му необходими и не може да ги замести с нещо друго. За спекула не стават, това не е спекула защото отсъства напълно здравия разум - няма грам от него а трябва да има дори дозата да е нищожна. Преди години като ровех акции за по цент ми направи впечатление че една телекомуникационна фалирала компания има неизтекъл за още 5 години лиценз. Досетих се че ако някой обърка нещо с лиценза си и може да я купи за да я реанимира и купих за 100 долара. Познай по едно време излезе предложение от едни да я купят, мисля след малко повече от половин година купиха всички акции по 3.50. Ето това при койните го няма, там просто няма дори изглед да се случи защото всеки може да си пусне собствен койн.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
Твоята е малко като габровчето, де трябвало да тича зад таксито, а не зад автобуса, че да спечели повече.
Ако не беше купил на 20 хилки, а то беше стигнало до милион, щеше да си на печалба цял милион !
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Междувременно Ripple обяви за ново партньорство. Лично аз смятам че това ще накара цената да се увеличи още в близките дни.
https://coinsvision.com/ripple-%D1%8...0%D0%B3%D0%B0/
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеМали, ако знаеш колко ме е яд, че не купих на 20 бинки по Коледа... И по 3,80 $ за Рипълче. Ма кой да мисли! Казахте, че ще расте вечно, щот ще свършат, и аз глупака не ви послушах!
Ако не беше купил на 20 хилки, а то беше стигнало до милион, щеше да си на печалба цял милион !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеE нали за да е продал някой, някой друг трябва да е купил? Или викаш вие "гяволите" продавате все на локалния пик на балъците и после пълните "евтино"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеМали, ако знаеш колко ме е яд, че не купих на 20 бинки по Коледа... И по 3,80 $ за Рипълче. Ма кой да мисли! Казахте, че ще расте вечно, щот ще свършат, и аз глупака не ви послушах!
Да не мислиш че народа се е юрнал да купува на 20 бона, тогава който имаше - продаде. Сега се копа кротко и напоително, по Коледа ще се продаде пак - и те така. А ти лапай мухите и ходи да се подписваш, "предприемачо".
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Той лекинко не може да мисли ... не му и трябва де, зрителLast edited by IvanTerziev; 14.02.2018, 14:21.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
1 портфейл не е равен на 1 човек. Има портфейли на борси и миньорски пулове... те от своя страна имат хиляди и дори милиони клиенти.
Като пускаш линкове поне ги пускай към нещо смислено, тази статия е абсолютно безмислена и е много далече от реалноста.
Коментар
-
https://www.vesti.bg/tehnologii/rubi...oristi-6079040
Брей, и у щатите имало фанатизирани зомбита като при нас. Кой не вярва в безкрайно покачващата се цена - на кладата!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар