IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение

    Ах, ама наистина ли така да направим Ти си действително рядко срещан трол, че не е възпитано да кажа друго Купил съм, ползвам ги, печеля, ти какво купи? Моля те вземи от някъде една машина, да са сгрееш поне, че ти е замръзнал и мозък и всичко....
    Купете си такива копачки и ако ви е писано и имате късмет може да станете милионери.
    ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

    Коментар


    • Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

      Ех - само Железния Феликс може да реши проблема с тия крипто-залъгалки! Добре е,че не си превел абревеатурата за широката аудитория за да остане и поста ми почти неразбран......

      Само цитирах, но ще да е някъв нарком, по койните вероятно.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
        Следователно НКПС ще прокара железопътна магистрала Москва—Васюки.
        Ех - само Железния Феликс може да реши проблема с тия крипто-залъгалки! Добре е,че не си превел абревеатурата за широката аудитория за да остане и поста ми почти неразбран......


        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение
          Hammer, как ти се струва Zcash-a? Мерси предварително.
          ZEC завърши една от подчертано бичите фигури - cup and handle. Тази фигура отнема повече време да се формира, но веднъж завърши ли е въпрос на време да се изстрелва - нужен е само импулс, а при ZEC той вече започна. В момента сме на първата вълна, която е значително по-слаба от третата, но с потенциален ръст до около 520 или дори 550? Може би не е лош момент за купуване като трябва да се очаква лека корекция след като преминем 500. След корекцията ZEC би трябвало да е ракета, която може и до 1000 да стигне - Zcash почти винаги се движи в комплект с dash, поне по мои наблюдения. Личното ми мнение е, че е с добър потенциал. Не е препоръка.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Trakatrak' - ако трябва да позная нищо няма да се промени а просто пак ще откраднат парите - труда на други някои хора, нещо което са го правили вече много пъти.
            Е, позна около 50 %. Другите 50 % са по интересни. Може ли да изскочи заек от тоя храст, както например пише Хман. Много е трудно да се налучка бъдещото развитие. Помня, към 1975 г. в Космос имаше прогнози за 2000 г. Интересно е да се провери познаваемостта.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение


              Според мен криптовалутите днес са това което е бил Интернет през 1995-а, тепърва ще има развитие. Разбира се линията на възход няма да е само нагоре, ще има и надолу, ще има и монети от "големите" които напълно ще изчезнат. Но като цяло няма друг път напред, ИИ няма да чака по 1 ден за "банково разрешение" да си изпраща парите (защото можело да са от "тероризъм").... има начин тия неща да се идентифицират и верифицират, при крипто много по-добре отколкото в сегашната система, която е пробита от всякъде.

              Разбира се днес сме още в началото и много неща са възможни, но хората, компаниите и държавите, които се ориентират първи в бизнеса с криптовалути, ще са бъдещите "петролни магнати".

              Всяка държава, която има дори малък екип от учени, може много бързо да разбере, че криптовалутите, няма да изчезнат и няма да им мине модата... има и нещо друго, те могат доста успешно да бъдат използвани като икономически лост, срещу всякакви "неприятни" опоненти с които мащабен военен конфликт е нежелателен.

              Според мен част от държавите, са започнали да се ориентират правилно, но за сега твърде плахо. В момента в който някоя държава си го постави като стратегическа цел, тази държава ще се превърне в най-силната държава в света. Разбира се първоначално затова ще трябва да имат и някаква малка "реална" икономика, но това е просто временно, защото реалната икономика следва крипто, а не обратно... т.е. крипто може да развие реалната икономика.

              Какво би се случило ако дори 5% от БВП на една държава, се влее в крипто икономика... растежа ще е в пъти... т.е. много бързо тия 5% ще се превърнат в 50% от БВП. А какво остава за производството финансите и тн... ще е възможна търговия 24/7/365, без клирингови къщи, без банки. Докато едните икономики чакат с дни да им се "клиърнат" разплащанията, другите вече ще са направили 1000 завъртания на паричната маса. Вместо търговеца да чака с дни парите му да станат отново ползваеми, те ще са ползваеми на момента... и това върви по веригата, между всички, от което следва огромно ускорение на икономическите процеси като цяло. Най вероятно ще стане възможно автоматично кредитиране на фирми, само като се погледне техния крипто оборот... и кредитите автоматично ще могат да се изплащат, след достигане на "определената дата" или "печалба"... и това ще е всеобхватно. Представи си сега, на всеки човек на ден да му се спестят часове бюрокрация в безмислено "чакане", "писане на фактури", "издаване на касови бележки" и тн. Ще бъде възможно да влезеш в магазина, да си напазрауваш и да си излезеш, без да има касови апарати и каси, без забавяне. По същият начин ще може да се започне бизнес или да се вземе кредит.
              Хубаво си го описал. Надявам се да не се засегнеш, но и други са описвали такива светли перспективи:

              Това значително мероприятие предвещаваше разцвет на шахматната мисъл във Васюки.

              — Шахмат! — не млъкваше Остап. — Знаете ли вие що е шахмат? Той движи напред не само културата, но и икономиката! Знаете ли, че вашият „Шахклуб на четирите коня“ при правилно организиране на работата може съвсем да преобрази град Васюки?

              Втори ден Остап не бе хапвал нищо. Затова красноречието му бе необикновено.

              — Да! — крещеше той. — Шахматът обогатява страната! Ако се съгласите с моя проект, ще слизате от града на кея по мраморни стълби! Васюки ще стане център на десетина губернии! Какво сте чували преди за град Семеринг? Нищо! А сега това градче е богато и известно само защото там бе организиран международен турнир. Затова аз казвам: във Васюки трябва да бъде организиран международен шахматен турнир.

              — Как? — викнаха всички.

              — Напълно осъществимо и реално — отвърна гросмайсторът, — моите лични връзки и вашата самодейност — ето всичко необходимо и достатъчно за организиране на международен васюкински турнир. Помислете само колко красиво ще звучи: „Международен васюкински турнир 1927 година“. Идването на Хосе-Раул Капабланка, Емануел Ласкер, Альохин, Нимцович, Рети, Рубинщайн, Мароци, Тараш, Видмар и доктор Григориев е осигурено. Освен това осигурено е и моето участие!

              — Ами пари! — завайкаха се васюкинци. — Нали на всички трябва да им се плаща! Много хиляди! Откъде ще ги вземем?

              — Всичко е пресметнато от мощния ураган — отвърна О. Бендер. — Парите ще дадат сборовете.

              — Та кой в нашия град ще плати толкова много пари? Васюкинци…

              — Какви ти васюкинци! Васюкинци няма да дават никакви пари. Те ще по-лу-ча-ват! Всичко е извънредно просто. На турнира с участието на такива световноизвестни майстори ще се стекат любители на шахмата от целия свят. Стотици хиляди хора, материално осигурени хора, ще тръгнат за Васюки. Първо, речният транспорт не може да превози толкова много пътници. Следователно НКПС ще прокара железопътна магистрала Москва—Васюки. Това — едно. Второ — това са хотелите и небостъргачите за настаняване на гостите. Трето — повдигане на селското стопанство в радиус от хиляда километра: гостите трябва да бъдат продоволствувани със зеленчук, плодове, Хайвер, шоколадени бонбони. Дворецът, в който ще стане турнирът — четвърто. Пето — построяване на гараж за колите на гостите. За да бъдат предавани по целия свят сензационните резултати от турнира, ще се наложи да бъде построена свръхмощна радиостанция. Това — шесто. Сега относно железопътната магистрала Москва—Васюки. Няма съмнение, че тя не ще може да превози до Васюки всички желаещи. Оттука и нуждата от аеропорт „Голямо Васюки“ — редовно излитане на пътнически самолети и дирижабли за всички краища на света, включително Лос Анджелис и Мелбърн.

              Коментар


              • polax - инфото е ценно нещо, за койните ще видим. Мисля да си купя ако се капитализират над 3 трилиона ще си взема едно сатоши, хем да не тежи и да не ми подува портфейла.

                D.Y.F-091066

                Коментар


                • това е изолираната тема на обречените.
                  единици ще се измъкнат, мнозина ще го едът.... холивудски сценарий.
                  препоръка е

                  Коментар


                  • bertram - ако искаш да им помогнеш и наистина да не се набутат трябва като хиксмена да им говориш за криптоанархията и те няма да се набутат в психодиспансера.
                    D.Y.F-091066

                    Коментар


                    • Тука повечето копат, което е ок..няма да станат милионери, но който е избил инвестицията, плаща тока и остава. Не съм фен, не го разбирам докрай, но определено щом им кандидат мелеонери , които са склонни да плащат по 25 000 + лв за биткой.... по-добре тия пари да отиват в технически грамотни и предприемчиви българи отколкото в разни китаюги и руснаци. На мястото на държавата бих измислил даже някакви улеснения за копачите, които пордават койни навън и внасят някакъв скромен данък... като например една площадка близо до АЕЦ-а в която който иска да може да разположи хардуера си и да копа като ползва излишъците на цени като за износ...ама то вече май е късно като като гледам истерията навън...

                      който купува сега...си купува котка в чувал
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

                        Мчи то да почнем да си продаваме тук. Колко кучета ти трябват, че съм ограничен с ресурса 25 сатошита за куче?
                        Бос съм още и само инфо ми трябва

                        Коментар


                        • пичове, готови сте за стригане.
                          и щом аз съм го прозрял....значи скоро ще е.
                          препоръка е

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

                            Благодаря за инфото за портфейла за съхранение,
                            сега да питам от къде да си ги купя?
                            Извинявам се за тъпите въпроси..
                            Мчи то да почнем да си продаваме тук. Колко кучета ти трябват, че съм ограничен с ресурса 25 сатошита за куче?

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                              Благодаря за инфото за портфейла за съхранение,
                              сега да питам от къде да си ги купя?
                              Извинявам се за тъпите въпроси..

                              cryptobank.bg от тези можеш да си ги купиш, като си оправят системата.


                              Другия вариант е да си направиш регистрация в Кракен, от там да си купиш Лайткойн и след това да ги обмениш на някоя крипто-борса за Доги-та.

                              П.С. Я прати едно лично съобщение...
                              Last edited by Xman1; 14.12.2017, 20:25.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Здравейте,
                                много съм далеч от койн манията, но след толкова много шум отвсякъде мисля и аз да си взема малко койни. Понеже няма как да дам хиляди за това нещо наречено койн видях, че им DOGECOIN на символична цена.
                                Решил съм да си взема, но изниква въпроса как и къде да го съхранявам след като го купя. Понеже съм бос в темата дайте съвет за портфейл за съхранение на DOGECOIN.
                                Благодаря,
                                Благодаря за инфото за портфейла за съхранение,
                                сега да питам от къде да си ги купя?
                                Извинявам се за тъпите въпроси..

                                Коментар

                                Working...
                                X