Венецуела пусна ли своята крипто валута ''Petro'',и евентуално от къде може да се купи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvanTerzievТуй дето го правите е самоцелна дива спекула. .
Във форума на спекулантите им са кара, че били спекулирали !!!!!
Иди на Бойко да му са скараш, че е от ГЕРБ, може да имаш по голям успех....Простак съм Азъ - Непобедим !!!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerzievТуй дето го правите е самоцелна дива спекула. При това ни едно досега не става за истински кеш. Рипълите бачкат по въпроса да постигнат огромен брой транзакции в секунда. Kaто го направят ще дръпна сорса и ще пусна кески койн.
Вече са го направили... децентрализирания Рипъл се казва Stellar.
Повечето неща за които ти си мислиш, че "никой не се е досетил", са направени много отдавна. Мисля че си в голяма заблуда относно това как се прави успешна нова монета... отмина времето в което можеш просто да клонираш някоя валута и да спечелиш милиони... ако се забавиш още някоя друга година с "Кески койн"... по-добре изобщо да се откажеш.Last edited by Xman1; 19.02.2018, 01:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЩо са ти толкоз много валути?
Ща излекуваме, само бъди пациент...Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Пичуе, верно кой шит купувате в момента?
Кажете какво да се пазарува.
И в този ред на мисли... Ей ми ги 200-тата долара, след като извадих 200 долара и пратих на синковеца 100 долара, да го правя търговец. Ама той ходъл-ва. А, и в Binance има 100 кинта, да пазя място.
http://prntscr.com/igi08k
p.p.
Не им вярвам от 6 кинта. Не им вярвах и на 20 000. Не им вярвам и сега
Тва не ми пречи да си ги търгувам
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Агнетата ги гледат чобаните, ловците гърмят по едно агне и правят банкет.
Аз ако можех да програмирам на койн маркета нямаше да са 1 500 монети а 15 500 и всички гаражи в квартала щяха да са борси.
А не да лалам колко съм професионалист програмис.
Що са ти толкоз много валути?
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИрония се казва. Сложна словесна форма. Не е за всеки.
Агнетата се отглеждат, не се ловят, до колкото знам.
Аз ако можех да програмирам на койн маркета нямаше да са 1 500 монети а 15 500 и всички гаражи в квартала щяха да са борси.
А не да лалам колко съм професионалист програмис.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Мисионерът пак обяснява на канибалите как да обичат ближния.
Тука е форум на ловци на агнета. Продължавай да пишеш, че ядът агнето неправилно.
Агнетата се отглеждат, не се ловят, до колкото знам.
Last edited by IvanTerziev; 18.02.2018, 20:44.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеАйде модераторите да махнат всички дето не вярват в парадигмите, ДНК-та и прогнози с 95%, и да се вдигне нивото на темата, според монопола. Важно е да има кой да му купува виртуалните цифрички, истината не е важна. Ще правим технически анализ на нищо, и ще се залъгваме как половин трилион койнчета ще свършат и трябва да се купува. Тъй сме научени от едно време - щом са пуснали нещо трябва да се купи, щото ще свърши.
Новата генерация криптоси трябва да е забранена тема, и само за чудото на Сатоши Виталик и светаго Рипъл да се чува. И за ИИ в елементарните копачки (това са супер опростени процесори, дето за друго освен хешове не стават).
Тука е форум на ловци на агнета. Продължавай да пишеш, че ядът агнето неправилно.
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Айде модераторите да махнат всички дето не вярват в парадигмите, ДНК-та и прогнози с 95%, и да се вдигне нивото на темата, според монопола. Важно е да има кой да му купува виртуалните цифрички, истината не е важна. Ще правим технически анализ на нищо, и ще се залъгваме как половин трилион койнчета ще свършат и трябва да се купува. Тъй сме научени от едно време - щом са пуснали нещо трябва да се купи, щото ще свърши.
Новата генерация криптоси трябва да е забранена тема, и само за чудото на Сатоши Виталик и светаго Рипъл да се чува. И за ИИ в елементарните копачки (това са супер опростени процесори, дето за друго освен хешове не стават).Last edited by IvanTerziev; 18.02.2018, 19:38.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Някои хора тука са свръхчувствителни.
А в NYSE Архитектът може всеки ден да пуска безмислиците си, които са предимно обиди към мен. Но това е окей, нали.
А съвсем културни коментари в Биткойн били спам...
Браво на вас!
А и отделна тема за Бикой за по-здравомислещи също не може.Last edited by Money; 18.02.2018, 17:41.
- 3 Харесвания
Коментар
-
При повечето пукнати балони има подобен откат нагоре след пукането и слизането от върха. Тъкмо да зариби още хора преди голямото спускане. Така че умната.
Няма гаранция, че ще има още надуване. Според мене е малко вероятно, защото последното спускане беше като студен душ за спекулантите.
Първоначално изпратено от IvanTerzievНикой не знае дали в момента не сме в пореден пик, както беше на 20+ К $. После има много плач и сополи, на който го уцели на дълги.
Коментар
-
Спорадичните цветари в тази тема също са ми доста любими Наистина не разбирам как уж интелигенти хора повтарят тая история, че даже я чуват за пръв път. Просто няма вариант да си се интересувал от инвестиране в каквото и да е и да не си чувал легендата за лалетата Тази история е фалшива, няма каквито и да било исторически потвърждения и това е пределно ясно стига да имате капка критическо мислене. Това е все едно аз да боря златото да разказвам историята на Цар Мидас и да я ползвам като аргумент за лошото злато. Няма проблем - биткоина е лале, всички ще изгорим, но виж гледащите отстрани са тарикати, евала!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеДори да има спекулативен "балон" при криптовалутите това по никакъв начин не променя стойноста на технологията. А специално стойноста на блокверигата е трудно да бъде измерена, защото ние не виждаме "цялата картинка". Стойноста на блокверигата вероятно е съизмерима с ИИ (Изкуствения Интелект) и в по-малка степен с квантовите компютри. Интересното е че и трите технологии биха си паснали перфектно... т.е. допълват се една с друга. Блокверигата може много добре да бъде подсилена с квантово криптиране и по този начин да стане абсолютно непробиваема. ИИ може да бъде включен като допълнение към т.нар. "умни договори"... т.е. от едната страна на умните договори може да бъде ИИ, който изпълнява определени задачи за крайни клиенти, и получава заплащена за това посредством умен договор.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеИ като как ИИ ще разбере аз откъде съм рекламиран да си купя нещо с Бибиткойн, и още повече дали съм доволен? Само не ми хвали новите шпионски фичъри на Windows 10, че отсега ми се драйфа от безнаказаното следене на клиентите си.
Рекламите и в момента ти излизат "таргетирани"... т.е. в определена таргет група или дори персонализирани (зависи Гугъл колко знае за теб).
Относно това дали си доволен от даден продукт... явно никога не си пазарувал в Интернет... ОК няма значение няма смисъл да обяснявам...
Коментар
Коментар