Първоначално изпратено от Iv_max
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнение
А общото между теб и него ще бъде че ако той няма пари...и ти след известно време няма да имаш пари))))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Умен съм, факт.
те ти бижута от мед, проблем?
https://www.google.de/search?q=%D0%B...w=1366&bih=658
писАл съм, че разбрах че биткойна е цифровият долар в момента, в който масата повярва в него. За мен създаването на фючърси беше преломният момент.
ПП: за такива като теб хората са направили централни банки - да ядете дървото както в БГто '97а Хиперинфлация и после обмен 1000:1.
И за медтта и за фютчерсите и за времето в което "масата е повярвала" и най вече заради причината за хиперинфлацията и връзката и с централните банки.
Просто е невъзможно да си по умен.
Толкова си умен...че чак ми се изпарява желанието да кажа ква да е глупост....срещу теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от new_investor Разгледай мнение
А защо не върнеш 1 година назад или 2? Много удобно си избираш периода нещо. Ако преди 1 година си беше продал къщата за кески, сега щеше да имаш за 10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Общото между теб и баба Пена е че нямате пари. Така че за вас двамата няма и значение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКога ще повярва баба Пена и дори моя скромна милост в това нещо? Етера в момента е наполовина от преди 2 месеца, Биткойна и той. По едно време гонеха една четвърт от Коледното си ниво.
Ква валута е това??? Днес си продавам къщата за кески, след 2 месеца не мога да си купя и барака с тия "пари"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеКога ще повярва баба Пена и дори моя скромна милост в това нещо? Етера в момента е наполовина от преди 2 месеца, Биткойна и той. По едно време гонеха една четвърт от Коледното си ниво.
Ква валута е това??? Днес си продавам къщата за кески, след 2 месеца не мога да си купя и барака с тия "пари"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretinписАл съм, че разбрах че биткойна е цифровият долар в момента, в който масата повярва в него. За мен създаването на фючърси беше преломният момент.
Ква валута е това??? Днес си продавам къщата за кески, след 2 месеца не мога да си купя и барака с тия "пари"!Last edited by IvanTerziev; 08.03.2018, 13:50.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Много си.......знаеш къв..да не ти казвам))) - Умен.
Утре подари на жена си или гаджето...един пръстен от мед и после и обясни че няма никакъв смисъл да се набутваш да и даваш златен след като всичко е само сантимент. ))) И като се окисли от сълзите и.....или от твоите - ако ти го завре някъде както бих направил аз....да знаеш че не си прав))...и на него да не си посмял да сложиш диамант...цирконий е перфектно или сфаровски...пак здраво...същото...кви са тея диаманти...сентимент.
Дори елемнтарно не знаеш поне от обща култура с какво златото се отличава от другите метали. С това че не променя характиристиките си през годините...не се окислява и т.н....даже и не ръждясва представи си.
Щом ТИ специално си писъл че биткойна е новия цифров долар...и на всичкото отгоре и "СТОЙНОСТ" съхранявал...може би на похабения ток....пък и валута е яка....няма как да не е така - бъди сигурен. Това е солиден аргумент.
Освен това....блокчейна е страхотна защита от манипулации.....невероятна...точно от манипулации...
Ей поне едно изречение да беше горе долу смисленно....ама не...
Ей затова са направили хората ИСО та....ей за такива като тебе...прави са - евала им.
само да те питам въпреки че няма голям смисъл....ти кога разбра точно че биткойна е новия цифров долар? КОгато беше 100 $ или когато стана 20 хиляди?
те ти бижута от мед, проблем?
https://www.google.de/search?q=%D0%B...w=1366&bih=658
писАл съм, че разбрах че биткойна е цифровият долар в момента, в който масата повярва в него. За мен създаването на фючърси беше преломният момент.
ПП: за такива като теб хората са направили централни банки - да ядете дървото както в БГто '97а Хиперинфлация и после обмен 1000:1.
Коментар
-
Ей затова са направили хората ИСО та....ей за такива като тебе...прави са - евала им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеНе ме разбирай погрешно, не съм фен на криптото. Смятам, че очакванията криптото да стане пари са абсурдни.
И аз отдавна казвам, че фундаментът това са очакванията за бъдещето базирани отчасти на опита от миналото, и отчасти от наблюденията на настоящето. Тези очаквания са рефлексивни и в някаква степен самосбъдващи се. Също така са променливи и функционират като feedback loop.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеГолям праз че е ресурс, тя и медта е ресурс ама цената и не е толкова висока. Чист сентимент е златото, ако хората не вярват че е ценно - котировките му ще са близки до тия на медта. Биткойнът конкретно е цифровият долар, вече съм го писал - в момента се превръща във валута-убежище за съхранение на стойност.
Същността на блокчейна обаче я прави защита от контрол, централизация и манипулиране. В това е ценността на повечето криптоси.
Утре подари на жена си или гаджето...един пръстен от мед и после и обясни че няма никакъв смисъл да се набутваш да и даваш златен след като всичко е само сантимент. ))) И като се окисли от сълзите и.....или от твоите - ако ти го завре някъде както бих направил аз....да знаеш че не си прав))...и на него да не си посмял да сложиш диамант...цирконий е перфектно или сфаровски...пак здраво...същото...кви са тея диаманти...сентимент.
Дори елемнтарно не знаеш поне от обща култура с какво златото се отличава от другите метали. С това че не променя характиристиките си през годините...не се окислява и т.н....даже и не ръждясва представи си.
Щом ТИ специално си писъл че биткойна е новия цифров долар...и на всичкото отгоре и "СТОЙНОСТ" съхранявал...може би на похабения ток....пък и валута е яка....няма как да не е така - бъди сигурен. Това е солиден аргумент.
Освен това....блокчейна е страхотна защита от манипулации.....невероятна...точно от манипулации...
Ей поне едно изречение да беше горе долу смисленно....ама не...
само да те питам въпреки че няма голям смисъл....ти кога разбра точно че биткойна е новия цифров долар? КОгато беше 100 $ или когато стана 20 хиляди?Last edited by Iv_max; 08.03.2018, 06:05.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ме разбирай погрешно, не съм фен на криптото. Смятам, че очакванията криптото да стане пари са абсурдни.
И аз отдавна казвам, че фундаментът това са очакванията за бъдещето базирани отчасти на опита от миналото, и отчасти от наблюденията на настоящето. Тези очаквания са рефлексивни и в някаква степен самосбъдващи се. Също така са променливи и функционират като feedback loop.
Така е в някаква степен. Но това не променя факта че златото е ресурс който реално се използва в икономиката. Прав си че се използва и за това което казваш...но затова си има основателна причина. А тя е миналото му. В което е било разплащателно средство и с него са се покривали парите. Тук разбира се сентимента го има. Но реално сентимента го има във всеки един пазар. В акциите и т.н...поради същата причина поради която някой слага пари в акции - без значение кво казва...не да си върне парите от дивидент а от надеждата че те ще поскъпнат. Така и златото...някой се надява то да поскъпне по ред причини. В някой от тях има известна логика - в някой няма. Но същото е положението при кой да е актив. Всичко е очаквания. Аз за кво казвам че фундамент няма много отдавна.
Коментар
-
Голям праз че е ресурс, тя и медта е ресурс ама цената и не е толкова висока. Чист сентимент е златото, ако хората не вярват че е ценно - котировките му ще са близки до тия на медта. Биткойнът конкретно е цифровият долар, вече съм го писал - в момента се превръща във валута-убежище за съхранение на стойност.
Същността на блокчейна обаче я прави защита от контрол, централизация и манипулиране. В това е ценността на повечето криптоси.
Коментар
Коментар