Първоначално изпратено от forexboy
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Напълно безмислено твърдение, непоткрепено с НИЩО!!!
Ето аз ти давам линк: http://www.whattomine.com/coins от който е видно, че в момента чистата печалба от 1 бр. видеокарта е около 1$ на ден, а трябва да бъдеш сигурен, че най-печелившите неща за копаене не се показват в този сайт и когато се добавят в него вече е късно .... т.е. дори да си АБСОЛЮТНО начинаещ в момента това ти е гарантирана печалба (1$/ден.карта)
Я бъди така добър и ти да дадеш линк от който да видим колко сме на загуба копачите и ако може този прослувутия линк за "уникалните" руски копачки за които май само ти знаеш ........
П.С. понякога ми минава през ума че фрости може да е най-големия копач тук и със своите дезинформации се опитва да намали конкуренцията, но като му чета глупостите ми се струва малко вероятно .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеТова е трябвало да го направят преди 4-5 години. Към настоящия момент ригове с карти е безсмислено начинание.
Руснаците още миналата година започнаха да проектират и асемблират платки собствено производство за добив на етериум, които са 20-30 пъти по-производителни, по-ефективни и икономични от видеокартите и с тях изграждаха големи дата-центрове.
Нашите вместо да се занимават с глупости, нека да почерпят от техният опит, картите вече не са конкурентноспособни. Даже евтиният ток няма да им помогне.
Ето аз ти давам линк: http://www.whattomine.com/coins от който е видно, че в момента чистата печалба от 1 бр. видеокарта е около 1$ на ден, а трябва да бъдеш сигурен, че най-печелившите неща за копаене не се показват в този сайт и когато се добавят в него вече е късно .... т.е. дори да си АБСОЛЮТНО начинаещ в момента това ти е гарантирана печалба (1$/ден.карта)
Я бъди така добър и ти да дадеш линк от който да видим колко сме на загуба копачите и ако може този прослувутия линк за "уникалните" руски копачки за които май само ти знаеш ........
П.С. понякога ми минава през ума че фрости може да е най-големия копач тук и със своите дезинформации се опитва да намали конкуренцията, но като му чета глупостите ми се струва малко вероятно .....
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Развитието на проекта „Изграждане на ферма за добив на криптовалута“ ще бъде реализиран в 2 основни етапа, които се очаква да се застъпят във времето.
Първият етап е свързан със създаването на мощности. Към момента за целта е предвидено и пригодено специално помещение за контролно-технически център. Мястото е охраняемо и добре вентилирано и е пригодено в него да се позиционират машините за добив на криптовалути, т.нар РИГОВЕ – компютърни конфигурации с голям брой видеокарти, както и ще бъдат изградени и монтирани фреймове към тях.
Това е трябвало да го направят преди 4-5 години. Към настоящия момент ригове с карти е безсмислено начинание.
Руснаците още миналата година започнаха да проектират и асемблират платки собствено производство за добив на етериум, които са 20-30 пъти по-производителни, по-ефективни и икономични от видеокартите и с тях изграждаха големи дата-центрове.
Нашите вместо да се занимават с глупости, нека да почерпят от техният опит, картите вече не са конкурентноспособни. Даже евтиният ток няма да им помогне.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Тия са си загубили ума. Копаене с карти вече не си струва.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan_panchev Разгледай мнениеКогато Сорос, Ротшилд и Рокфелер влезнат в играта
Тези тримата или някое от хилядите фондове, фондчета и компании асоциирани с тях, ще влязат (ако изобщо някога), когато съвсем скоро падне на 1000 после на 1 долар. Иначе са балъци, а не китове.
Коментар
-
Когато Сорос, Ротшилд и Рокфелер влезнат в игратаLast edited by ivan_panchev; 13.04.2018, 23:18.
Коментар
-
Първоначално изпратено от d.j.T. Разгледай мнение8000 битчиз
Коментар
Коментар