Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Оти? И ти не знаеш, даже не знаеш че Полонекс я купиха едни момчета бая далеч от гаражния бизнес ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнениеБъдещата седмица се очертава много тежка за койните, някои може да изчезнат как е тръгнало
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеТвърдо показва колко не си наясно с живота.
Ти обаче си твърдо в час
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Не рискуваш ли прекалено много като държиш толкова пари в Кракен? Сигурен съм, че Големият брат ги държи под око и в даден момент може да ги изклати - тероризъм, заплаха за националната сигурност и тн простотии. За тегленията не можеш ли да минеш през жълтици някъде и доставка.
Нямам вяра на тия 'борси' (не знам дали борса е точната дума)
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение... твърдо 120 лева на месец.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеKъде е логиката да стигне 20К после да стане 2,8К и после да чакате пак да върви нагоре? Шараните на лотове ли ви ги пускат?
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
В ОРГОМНА ГРЕШКА си приятелю ......
След последния ъпдейт на сървърите им нещата са перфектни!!!
От началото на годината имам над 10 тегления, като само 2 са на АлтКоини, Еврата влизат за 5-6 часа след като ги наредиш и "забавянето" идва от българските банки .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеНапротив!!! В Кракен имам толкова много евра, че не мога да ги изтегля за 1 година напред ....
т.е. мога, но ако почна ударно да ги тегля (максимума за месец) ще трябва да се регистрирам по ДДС като физическо лице а аз не го искам това.
От друга страна мен евра не ми трябват та ако падне до нивата които съм писал по-долу ще се подготвя за следващия скок, който ще е поне предишния връх Х 10!!!
Който може и иска - да смята
Нямам вяра на тия 'борси' (не знам дали борса е точната дума)
Поздрави
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
Рано е още:
$4,800-4,200 recommended entry
$2,800-2,500 potential final bottom for the current bear market
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Ясно, в Кракена не са ти дали и Tier като хората. Макар че там вярвам че може и никога да не изтеглиш нищо, като им гледам и проблемите с платформата, и съпорта...
След последния ъпдейт на сървърите им нещата са перфектни!!!
От началото на годината имам над 10 тегления, като само 2 са на АлтКоини, Еврата влизат за 5-6 часа след като ги наредиш и "забавянето" идва от българските банки .....
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение
Напротив!!! В Кракен имам толкова много евра, че не мога да ги изтегля за 1 година напред ....
т.е. мога, но ако почна ударно да ги тегля (максимума за месец) ще трябва да се регистрирам по ДДС като физическо лице а аз не го искам това.
От друга страна мен евра не ми трябват та ако падне до нивата които съм писал по-долу ще се подготвя за следващия скок, който ще е поне предишния връх Х 10!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение.................
Гледам обаче бай Марин верно оклюмал с тия цифри, ц ц ц...
remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар