IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Със социала ти твърдо не съм наясно, не ми се е случвало да получавам хахахаха!
    Ти обаче си твърдо в час
    Социалът е начин да си върна част от данъците. Не е задължително да е беднотор и мизерия.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Long Ethereum at 455. leverage 25

Коментар

Оти? И ти не знаеш, даже не знаеш че Полонекс я купиха едни момчета бая далеч от гаражния бизнес ...
        Те за друго са я купили.. кажи му койнаджия и не го обиждай .. хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
          Бъдещата седмица се очертава много тежка за койните, някои може да изчезнат как е тръгнало
          Оти? И ти не знаеш, даже не знаеш че Полонекс я купиха едни момчета бая далеч от гаражния бизнес ...

Коментар

• Бъдещата седмица се очертава много тежка за койните, някои може да изчезнат как е тръгнало

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
              Твърдо показва колко не си наясно с живота.
              Със социала ти твърдо не съм наясно, не ми се е случвало да получавам хахахаха!
              Ти обаче си твърдо в час

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Не рискуваш ли прекалено много като държиш толкова пари в Кракен? Сигурен съм, че Големият брат ги държи под око и в даден момент може да ги изклати - тероризъм, заплаха за националната сигурност и тн простотии. За тегленията не можеш ли да минеш през жълтици някъде и доставка.
                Нямам вяра на тия 'борси' (не знам дали борса е точната дума)

Поздрави
                Като започнат яко да теглят да се молят някоя гаражна борса да не гръмне / доста вероятен сценарий/, че на 2800 няма да спре а на 0ла.

Коментар

... твърдо 120 лева на месец.
                  Твърдо показва колко не си наясно с живота.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                    Kъде е логиката да стигне 20К после да стане 2,8К и после да чакате пак да върви нагоре? Шараните на лотове ли ви ги пускат?
                    Пазар ве сине мамин Не подаяния на социала ти - твърдо 120 лева на месец.

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

В ОРГОМНА ГРЕШКА си приятелю ......
                      След последния ъпдейт на сървърите им нещата са перфектни!!!
                      От началото на годината имам над 10 тегления, като само 2 са на АлтКоини, Еврата влизат за 5-6 часа след като ги наредиш и "забавянето" идва от българските банки .....
                      Толкова огромна че имам Tier2 там (ти май нямаш). Толкова скапана борса не съм виждал ...

Коментар

Напротив!!! В Кракен имам толкова много евра, че не мога да ги изтегля за 1 година напред ....
                        т.е. мога, но ако почна ударно да ги тегля (максимума за месец) ще трябва да се регистрирам по ДДС като физическо лице а аз не го искам това.
                        От друга страна мен евра не ми трябват та ако падне до нивата които съм писал по-долу ще се подготвя за следващия скок, който ще е поне предишния връх Х 10!!!
                        Който може и иска - да смята
                        Не рискуваш ли прекалено много като държиш толкова пари в Кракен? Сигурен съм, че Големият брат ги държи под око и в даден момент може да ги изклати - тероризъм, заплаха за националната сигурност и тн простотии. За тегленията не можеш ли да минеш през жълтици някъде и доставка.
                        Нямам вяра на тия 'борси' (не знам дали борса е точната дума)

Поздрави

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Добри Ютро!!!
                          Рано е още:
                          $4,800-4,200 recommended entry
                          $2,800-2,500 potential final bottom for the current bear market
                          Kъде е логиката да стигне 20К после да стане 2,8К и после да чакате пак да върви нагоре? Шараните на лотове ли ви ги пускат?

Коментар

Ясно, в Кракена не са ти дали и Tier като хората. Макар че там вярвам че може и никога да не изтеглиш нищо, като им гледам и проблемите с платформата, и съпорта...
                            В ОРГОМНА ГРЕШКА си приятелю ......
                            След последния ъпдейт на сървърите им нещата са перфектни!!!
                            От началото на годината имам над 10 тегления, като само 2 са на АлтКоини, Еврата влизат за 5-6 часа след като ги наредиш и "забавянето" идва от българските банки .....

remember remember the fifth of november

Коментар

Напротив!!! В Кракен имам толкова много евра, че не мога да ги изтегля за 1 година напред ....
                              т.е. мога, но ако почна ударно да ги тегля (максимума за месец) ще трябва да се регистрирам по ДДС като физическо лице а аз не го искам това.
                              От друга страна мен евра не ми трябват та ако падне до нивата които съм писал по-долу ще се подготвя за следващия скок, който ще е поне предишния връх Х 10!!!
                              Ясно, в Кракена не са ти дали и Tier като хората. Макар че там вярвам че може и никога да не изтеглиш нищо, като им гледам и проблемите с платформата, и съпорта...

Коментар

.................
                                Гледам обаче бай Марин верно оклюмал с тия цифри, ц ц ц...

remember remember the fifth of november

Коментар

Working...
                                X