IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://np.reddit.com/r/Bitcoincash/...er_conspiracy/
    Следният текст е споделен между TG групите като слух.

    "Аз съм член на китайската китова общност, не мога да предложа никакви доказателства, нито да отворя моята самоличност, но не мога да си позволя да стоя и да гледам за най-голямата кражба от бедността и репутацията на разрушаването на блокадайн базирана криптопреминаване към да се случи.

    Бях информиран за големите манипулации на Bitcoin, които се извършват, за да се компрометира сигурността и надеждността на Bitcoin. Група от координирани китайски инвеститори планират да помагат на Bitcoin на 10000 USD, след което планират координиран срив на Bitcoin на под 1000 нива, тъй като вече са взели парите си и ги заменят с марджин. Това няма да им струва един долар. Те ще изкарат Bitcoin под нивото на търсенето.

    Ситуацията с Bitfinex и Tethers е легитимна, но това е разсейване. Напомпаното количество Tethers не е източник на пари, използвани за помпата. Bitcoin е източникът.

    По някаква причина общността прие 20 милиарда долара външен вид, който е пазарната капитализация на Bitcoin Cash като естествен процес. Това не е естествено. Тези изкуствени пари понастоящем се използват за изплащане на китайски инвеститори и изпомпване на оригиналния Bitcoin на 10000 долара, без да се поемат никакви загуби.

    Скоро след катастрофата на Bitcoin под 1000 USD те планират да въведат Bitcoin Cash като истински Bitcoin и необходима замяна, която не е напомпана, а след това отхвърля тетералните двойки. Ето защо цената на Bitcoin Cash се стабилизира на 1000 USD, както и цената на оригиналния Bitcoin през януари 2017 г.

    Това е операцията Dragonslayer в последния етап. Те са създали милиарди долари с Bitcoin hardforks и използват Tether като инструмент за изкуствено удряне на цената на Bitcoin да изплаща парите си и да координира пълния колапс.
    Мнението ми е погрешно и води до загуби.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      ненормална работа е с тази волатилност. за мене биткойна може да е всичко друго но не е валута и не е пари.. по-скоро някакъв инструмен за бясна спекула.
      Така е !
      За десетина човека е бясна печалба, а за десетки хиляди е неврозна надежда.....
      Ще ги лашкат нагоре - надолу и като им вземат надеждите и парите, ше затворят сергията и закопаят копачките.....

      Офффф, дано китайците го издухат.....



      Коментар


      • Всеки пазар с неопитни играчи страда от волатилност.. даже Женския.
        За щастие времето и опита лекуват тоя бъг..

        Коментар


        • ненормална работа е с тази волатилност. за мене биткойна може да е всичко друго но не е валута и не е пари.. по-скоро някакъв инструмен за бясна спекула.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

          Коментар


          • Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            Abnell - какъв им е проблема да я овладеят едната единственна валута, само при много валути се елиминира тази възможност. Погледни биткойна - той е модел на овладяна вече валута, ще го глътнат като едното чудо и колкото по близо е астероида толкова повече си отварят устата да може да го нацелят точно :-)
            Ами както вие сте оптимисти, че криптовалутите са бъдещето, аз съм оптимист, че не е възможно някой да овладее цялото човечество по друг начин освен общо съгласие. А глобална валута не би могла да съществува без глобално съгласие.

            Коментар


            • Златото можеш да го претопиш и да си направиш украшение за врата,ръката или оная работа…парите можеш да ги дадеш на заем или вложиш в банка…да те се печатът е не от въздуха но влизат в бюджета на държавата и имат определена стойност спрямо валутите на други държави,Те не варират с хиляди за ден или час и това ги прави сигурни и практични…ако ви плащаха заплатите в биткойни щяхте ли да сте съгласни и за колко койна ще почнете работа…А

              Коментар


              • Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                Дано падне още,да допълня(верно,печалбата ми се поизтри,но това не е повод за тревога),това ще е последно падане преди листването в Чикаго,след две седмици ще има експлозия!!!
                Нали знаеш - buy the rumor, sell the fact

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение

                  Значи, чл.1 Всеки има своя валута. Тогава всяка от тях ще бъде ползвана от 1-2 до 10-тина пъти на ден. Напълно във възможностите на технологията.
                  Обаче не е във възможностите на технологията да поддържа база данни едновременно между милиарди хора с милиарди различни валути, които непрекъснато си сменят стойностите според личните качества на всеки човек. Ще сме на Марс много преди това да е възможно, а Марс бързо ще спре да приема всякакви валути от Земята.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
                    Koлко транзакции може да направи Биткойн? Лайта е докъм 20 в секунда. Дъвкахме го това, и линк ви пусках.
                    Нямам в предвид лайткойна. А лайтнинг мрежата, която ще е базирана на биткойна.
                    https://lightning.network/
                    Scalability. Capable of millions to billions of transactions per second across the network. Capacity blows away legacy payment rails by many orders of magnitude. Attaching payment per action/click is now possible without custodians.

                    Коментар


                    • Abnell - какъв им е проблема да я овладеят едната единственна валута, само при много валути се елиминира тази възможност. Погледни биткойна - той е модел на овладяна вече валута, ще го глътнат като едното чудо и колкото по близо е астероида толкова повече си отварят устата да може да го нацелят точно :-)
                      D.Y.F-091066

                      Коментар


                      • Красота!Харесва ми този пазар.Показва колко нависоко ще ходи и после падне 20-30 - 50 % за да можем да си купим и пак нов връх.

                        Коментар


                        • Дано падне още,да допълня(верно,печалбата ми се поизтри,но това не е повод за тревога),това ще е последно падане преди листването в Чикаго,след две седмици ще има експлозия!!!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                            15 минути от 10000 до 8700 и до 9500
                            Виж лайткойна

                            Коментар


                            • Падна до 9к

                              Коментар


                              • 15 минути от 10000 до 8700 и до 9500

                                Коментар

                                Working...
                                X