Първоначално изпратено от bghighlander
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеИ едно нещо не мое падне с повече от 100% освен ако не е на ливъридж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Гари Разгледай мнение
Аз пък се надявам да принудят всички "зелени" да купуват само "зелена" енергия. Но съм сигурен, че тогава ще наблюдаваме неочакваното им и суперскоростно изчезване от планетата. Всички "зелени" неща са готини само когато някой друг плаща за тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз едно не мога да разбера, каква полза носят дърляниците в темата? ...
Та, на половината пазар казвате тролове дърляници и сривлювци. А реално не можете без тях, както магнитът не може да съществува без 2 полюса.
Бай Маринец, случайно разбрах, че един приятел дето не го бях чувал от сума и време - направил си голяма ферма. Ще го нагледам тия дни, току накрая някой успее да ме навие да почна и аз. Ама първо ще си купя фотосолари, щото да горите въглища е грехота!Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Ако разни тролове не те бяха дразнили, бай Марине, вероятно щеше да споделиш от копането на какво по-точно се изкарва този резултат...?
Ще споделя, що да не споделя? PrimeCoin (XPM), копае се тук xpmforall.org - там има и цялата необходима информация как става.
До преди 5-6 дена я копаехме под 1000 човека, но излезе някаква новина за съвместен форк с Биткоин и цената полудя ....
В момента я копаят над 3000 човека само в този пул а все още може да се копае и соло......
В момента една 580-ка прави 0,47 CPD (Chains per day) което се равнява на приход около 4,7$/ден.
Успех на всички които решат да се включатremember remember the fifth of november
Коментар
-
Аз едно не мога да разбера, каква полза носят дърляниците в темата? Аз също не мога да кажа от къде аджеба идва стойността на койните. Може би съм закостенял, може би съм поудъртял, незнам..... Това обаче не ми пречи да си ги търгувам с нелош резултат. 200-та долара, които метнах преди 8-9 месеца са вече извън патакламата. Дал съм около 200-300 на сина ми по негов акаунт. Той е hodler, В момента на 2 борси имам около 1200 долара в койни. Ами - купон си е.
Може да са ви смешни цифрите, но - толкова. Не вервам.
От тук нататък, всеки има глава на раменете си.
Та дайте акъл кво да купуваме?
Дайте акъл къде и какво да копат копачите!!!
Ей такива мисли ми минават.
И едно нещо не мое падне с повече от 100% освен ако не е на ливъридж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеХа Добри Ютро!!!
В момента една карта 580 с 8 гигабайта памет прави 5$ на ден, т.е. изплаща се за има/няма 90 дни!!! И после Копае на ПЕЧАЛБА!!!
На Печелившите - ЧЕСТИТО!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЩе ли доживея да ви принудят да "копате" само със собствено произведена, зелена енергия?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеЩе ли доживея да ви принудят да "копате" само със собствено произведена, зелена енергия?
Важното е да ЗНАЕШ КАКВО ПРАВИШ!!! Анадънму?remember remember the fifth of november
Коментар
-
Коментар
-
За предпочитане е такива като тебе да ме имат за трол. Пред това да се бях ушил навръх Коледа. И после цял живот да ми напомня, че който слуша фантастики за големите парадигми е много вероятно парадигмата да са лично неговите трудно изкарани пари. Историята познава много такива балони, ама тоя е най-малоумния и като идея, и като мащаб! Купуваш си виртуални точки в нечия база данни, и чакаш да намериш по-голям шаран... При условие, че дори Биткойн конференцията не мож си плати с тях, и дори който ги беше въвел за разплащания - после се отказа.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеВсе някой ви е виновен на вас, мрънкалниците! Аз говоря с ФАКТИ! Дори познах тоталния срив на цените, само с един месец сбърках! Ся, ако не ти харесва, че се сурнаха по пързалката, виж в огледалото на кого да се сърдиш!
Коментар
Коментар