If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Коледа наближава. От миналата насам цените си вървят плавно надолу. Ръст имаше докато има неразбрали за кеските, там ония приказки как ще свършат и до края на вечността няма да напечатат други.
П.с. 8 пъти поевтиняване на някои от най-известните кески хич не е плавно. За Биткойн само близо 4 пъти поевтиняване, за 10 месеца. Хич не изглежда като лека корекция, дето бай Марин ги сипеше на кило.
Да вървят където щат, днес цапнах лесни 10% нагоре и ми е едно весело
Коледа наближава. От миналата насам цените си вървят плавно надолу. Ръст имаше докато има неразбрали за кеските, там ония приказки как ще свършат и до края на вечността няма да напечатат други.
П.с. 8 пъти поевтиняване на някои от най-известните кески хич не е плавно. За Биткойн само близо 4 пъти поевтиняване, за 10 месеца. Хич не изглежда като лека корекция, дето бай Марин ги сипеше на кило.
Какво ще кажеш за твърдата валута. Един 1$ го сменят за 0,92$ цента. хахаха...
Бай Марин милиардер
Напомняш ми на един , дето се появява само при спад. Ти - само при ръст. Ама много малко бе...
A, продадох си имуществото и си накупувах няколко милиарда от най-евтините кески. Мисля на старини да имам пари да си купя Карибските острови.
Дядо ми изтърва блатата на о-в Манхатън, ама аз ще компенсирам. Нали ще свършат и повече няма да има? Купувайте момчета, повече не ги произвеждат (по Марк Твен за земеделската земя).
"Дядо дядо, ама верно ли имаше шарани да кълват на 22 000 $ за Биткойн"?
Ами ако треската за лалета верно е приключила, и повече не видим тия цени?
Много залагах на TRON, уж се хвалеха, че са решили проблема с малкото транзакции. Пък то 2 цента... И пада.
Рипъл все така близо 8 пъти по-евтин от еуфорията по Нова Година...
За сметка на това се навъдили двойно на брой кески. Ааааайде, неска има, утре нема! Някога беше модерно да си купиш звезда в Галактиката. Сега за всеки жител на Планетата има няколко стотин броя койнчета. Ама с ограничено предлагане!
Cryptocurrencies: 2042
"Дядо дядо, ама верно ли имаше шарани да кълват на 22 000 $ за Биткойн"?
Ами ако треската за лалета верно е приключила, и повече не видим тия цени?
Много залагах на TRON, уж се хвалеха, че са решили проблема с малкото транзакции. Пък то 2 цента... И пада.
Рипъл все така близо 8 пъти по-евтин от еуфорията по Нова Година...
За сметка на това се навъдили двойно на брой кески. Ааааайде, неска има, утре нема! Някога беше модерно да си купиш звезда в Галактиката. Сега за всеки жител на Планетата има няколко стотин броя койнчета. Ама с ограничено предлагане!
Cryptocurrencies: 2042
Те всичките койни ще измрат до тогава, ти за биткойна агитираш
Аз си ликвидирах и последните биткойни още януари 2018, а лайткойните през март
Само блокчейн-технологията ще остане, и ще се прилага само от професионалисти а не любители
Ооо... бай Маринец! Натовари ли самосвала на 8000, както се вереше и кълнеше? Или се сниши докато бурята отмине. Ше почакаш още 3 години. Горе долу на толкова се завърта цикъла, докат се завъдят новите шарани да дават реални пари за измислени.
п.с. Тука едни образи твърдят, че у Турция давали по 20 000$ за Биткойн, щото Ердоган не давал да ги пренасят през митницата, и били контрабанда. Мога да ти продам няколко по 8 000, пък ти ще имаш 12 000 чиста печалба от турците. Ама може някой друг да ги купи, тъй, че побързай!
Бай ти маринеца спечели за няколко унции злато и орева форума какъв удар направил, ама сега и от златото на загуба и от койните, какво ще купува чака и се надява, да има други балъци да купуват койни.
Коментар