If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги, отскоро се интересувам от биткойн. Като ровех из нета попаднах на един сайт за облачно копаене. Пробвах го и плащат. Ето линк за регистрация по рефералната им програма: https://www.dualmine.com/?ref=25221
По мои сметки на всеки един инвестиран биткойн за едногодишен контракт се изкопават 1,7 биткойна. От време на време правят и промоции така че доходността може и да е по-добра. Който не иска да инвестира, може да се регистрира и да ползва само първоначалната промоция от 100 GH/s пак е нещо. Важното е че нямат такса за електричество поддръжка и т.н. т.е. плащаш еднократно BTC за годишен договор и после само получаваш изкопаното. Минималното количество за теглене е 0.003 BTC.
Верно и кво, ти отдавна не си погромист Като поседя извън бранша, сега си само професионален безработен без актуални умения.
Тъй е, събирам стари кашони и ги предавам за вторични. Извън погромизма и криптото няма живот! Виж ако бях ви послушал да се нашия по Коледа щеше да е друго. 5 годишни прогнози на стоманата, и нова икономика. И рипъли на 3,80 си подарявахте, да рекламирате новия ред
Някви видеа да правиш и да плащат у крипто. Наистина не съм задълбавал.
Не разбрах защо да ме засяга. Писали са го с булшит генератора http://cbsg.sf.net , и такива сайтове ги гледам максимум 30 секунди.
A, най-долу търсили програмисти. И кво?
Верно и кво, ти отдавна не си погромист Като поседя извън бранша, сега си само професионален безработен без актуални умения.
...
Въобще не си погледнал линка и за какво става дума !!! ....
Някви видеа да правиш и да плащат у крипто. Наистина не съм задълбавал.
Не разбрах защо да ме засяга. Писали са го с булшит генератора http://cbsg.sf.net , и такива сайтове ги гледам максимум 30 секунди.
A, най-долу търсили програмисти. И кво?
Имам си работа аз. Светът не се върти само около кеските.
Извън темата. Седи ми едно непрочетено ЛС, и системата не ми го показва. Не ми се е случвало досега. Де да пиша на поддръжката?
Тегли му една сочна в темата политика и сам ще ти се обади !!!
Тука четат само когато са трезвени!!!
Какво не е наред тука?Аха ясно.
Въобще не си погледнал линка и за какво става дума !!! А ти само кески ти са в устата........
Е кво толкова, целия форум ми е свидетел, че опитах да помогна....и бог.
Късметлии! Рипълите спихнаха с 87 % по едно време. Иначе да, докат има шарани да купуват ограничени монетки, ще има тарикати да им ги предлагат неограничено! Ако не беше тичането да я промотираш и аз щях да пусна няколко.
Намерих ти работа. Кеф ти от в къщи или бягай на тенерифе зимата за тяхна сметка:
Кой да купува? Умните хора няма как да си вкарат парите в поредната тъпа понци-схема с криптосите. Освен ако не искат да банкрутират. От началато на годината някои, които се нашиха с криптоси са с по над 80% минус вече.
Късметлии! Рипълите спихнаха с 87 % по едно време. Иначе да, докат има шарани да купуват ограничени монетки, ще има тарикати да им ги предлагат неограничено! Ако не беше тичането да я промотираш и аз щях да пусна няколко.
Кой да купува? Умните хора няма как да си вкарат парите в поредната тъпа понци-схема с криптосите. Освен ако не искат да банкрутират. От началато на годината някои, които се нашиха с криптоси са с по над 80% минус вече.
Я виж ти, мощна хиперинфлация ударила койните - роят се по-бързо от паразити. Като се сетя едно време колко глупаци имаше, които си мислеха, че биткойна уж не можел да се копира...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар