If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
С развитието на квантовите компютри, които са много по-мощни от сегашния тип компютри, до 10 години ще е възможно кракването на криптографските кодове на технологията блокчейн. То ест биткойновите валути ще са безполезни.
Казват учените. https://www.nature.com/articles/d415...ntent=20181119
Те след няколко месеца ще изчезнат, ти за 10 години мечтаеш
С развитието на квантовите компютри, които са много по-мощни от сегашния тип компютри, до 10 години ще е възможно кракването на криптографските кодове на технологията блокчейн. То ест биткойновите валути ще са безполезни.
Казват учените.
Докат пиеш едно шампанско, дали мое си налеем по няколко големи ойските с парите от фючърси, как мислиш хахахаха
Тя фризьорката и продавачката яко са се нагушили с фючърси ) хаха .. става дума за обикновенния идиот... и къде е Хмена да каже как ще работим за тези дето имат криптоси...
Добри Ютро Момци
Снощи ми се е активирал buy Order в Кракен. 4.111 Евро за Биткоин!!! Ордера съм го правил на 30-ти Март тази година и оттогава си седи.
Та може да се каже че Бай ви Марин за първи път купува Биткоин с Кеш!!! Сега по пътя надолу ще купувам бавно и полека както и продавах по пътя нагоре.
@Барби само за последните 2 години имам 6 цифрен приход (в лева) от Криптовалути!!! Говорим за пари изтеглени от системата - в кеш, брой или на ръка, кой както иска така да си го разбира и още знайни и незнайни кЕвра в Кракен които поради една или друга причина не искам да тегля а ще използвам за покупка на Крипто.
А hashnest не са стока ..... Още в самото начало бяха обещали че няма да се занимават с копане а само с производство на хардуер, обещание което не само че нарушиха, но се превърнаха в най-големия миньор и по всяка верочтност настоящият срив в цената е предизвикан основно от тях за да отсеят дребните играчи.
Успех на всички които се занимава с Крипто и на противниците му също.
Ха Барби, Помня го много добре този твой пост, както и другия около коледа 2013 г. който ме провокира да се захвана с тази работа (копането), но за "смърта" на Биткоин мисля че бъркаш! До година, две ще стане ясно дали си прав или не.
П.С. Ако имаше бонуси за цитиране на мнения в този форум - май щях да съм събрал 2-3 Биткоина или 10-тина Унции Злато или поне разходка до Луната, ама то НЯМА......
Ха Барби, Помня го много добре този твой пост, както и другия около коледа 2013 г. който ме провокира да се захвана с тази работа (копането), но за "смърта" на Биткоин мисля че бъркаш! До година, две ще стане ясно дали си прав или не.
П.С. Ако имаше бонуси за цитиране на мнения в този форум - май щях да съм събрал 2-3 Биткоина или 10-тина Унции Злато или поне разходка до Луната, ама то НЯМА......
Радвам се, че моя пост от 2013 те е провокирал да се захванеш с копачките
Надявам се, че ще излезеш от крипто-играта с печалба,
защото ето ги сигурните симптоми за близката смърт на койните - виртуалните копачки копаят по-малко (BTC: -36%, LTC: -15%),
отколкото тока за функционирането им и скоро ще бъдат изгасени
Виртуална копачка за BitCoins Ant S9 (ASIC), не се търгува отдавна:
Last Price: 0.00000077
24h Volume: 0 MHS
Maintenance fee (MH/Day): $0.1900 Maintenance/Payout (PPS): 136.96 %
Виртуална копачка за LiteCoins Ant L3 (ASIC), пред спиране:
Last Price: 0.00225000
24h Volume: 17,730 MHS
Maintenance fee (MH/Day): $0.0027 Maintenance/Payout (PPS): 121.76 %
Ще се изкефя максимално и ще изпия едно шампанско, ако закарат цената до 50 цента за биткойн.
Няма вече нови балъци в понци-схемата...
-76% от началото на годината. Койнаджиите ще стискат до край виртуалното нищо.
Докат пиеш едно шампанско, дали мое си налеем по няколко големи ойските с парите от фючърси, как мислиш хахахаха
Ще се изкефя максимално и ще изпия едно шампанско, ако закарат цената до 50 цента за биткойн.
Няма вече нови балъци в понци-схемата...
-76% от началото на годината. Койнаджиите ще стискат до край виртуалното нищо.
А честито! Само преди няколко чАса го предвидих, ако не са го изтрили.
п.с. Изтрили са го. Явно не е било по темата
п.с. 2. Лайткойн вече официално поевтинял двуцифрен брой пъти (не процента), демек 10,14 пъти по-евтин от пиковата си стойност.
Mr Barbaron ви предупреди за близката смърт на криптокойните още януари 2018, след това на 06.10.2018, 14:14
Сега собствениците на койните могат да си сметнат колко са загубили, защото не послушаха съветите ми
Те всичките койни ще измрат до тогава, ти за биткойна агитираш
Аз си ликвидирах и последните биткойни още януари 2018, а лайткойните през март
Само блокчейн-технологията ще остане, и ще се прилага само от професионалисти а не любители
Добри Ютро
Цената на Биткоин Кеш (BCH) скача с над 8% за последните 24 часа! На 15-ти този месец ще се прави ъпгрейд на мрежата и последните няколко дни има успешни тестове за това https://stresstestbitcoin.cash/asset...est_report.pdf
Цената като нищо може да отиде до 1/5 от цената на Биткоин (може и по-нагоре) а това значи поне 3 пъти увеличение от текущата цена!!!
Да няма после пак нечули/неразбрали .....
Здравей,
мина ли ъпгрейда? Кога да очакваме 3 кратното увеличение на цената?
Коментар