IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

А защо трябва да цвъкаш в тема, която е полезна на много хора докато я съсипеш?!
    Все някой ви е виновен на вас, мрънкалниците! Аз говоря с ФАКТИ! Дори познах тоталния срив на цените, само с един месец сбърках! Ся, ако не ти харесва, че се сурнаха по пързалката, виж в огледалото на кого да се сърдиш!

Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение
      И защо трябва да хващам нещо от тия измишльотини?
      А защо трябва да цвъкаш в тема, която е полезна на много хора докато я съсипеш?!

Коментар

Сподели тука с широката общественост, ТИ какво хвана от тези 8 пъти надолу при Рипъла и 75% нагоре през последния месец?
        И защо трябва да хващам нещо от тия измишльотини?

Коментар

Ем при толкова могъщ срив, към 8 пъти при Рипъла... как няма да се вдигнат с тия проценти! За едни сватба, за тия де "инвестираха" по Коледа - брадва! Още точат сълзи и сополи, че познавам едни де скочиха с кредит и с двата крака!
          Не реви на чужди гробове, че току-виж мумията възкръснала, а сподели тука с широката общественост, ТИ какво хвана от тези 8 пъти надолу при Рипъла и 75% нагоре през последния месец?

Коментар

Кеска, скивай какво пишат хората https://www.investor.bg/kriptovaluti...mpaign=tag_box
            Ем при толкова могъщ срив, към 8 пъти при Рипъла... как няма да се вдигнат с тия проценти! За едни сватба, за тия де "инвестираха" по Коледа - брадва! Още точат сълзи и сополи, че познавам едни де скочиха с кредит и с двата крака!

Коментар

Че кой иска да го спира?

То едното е свързано с другото. Не са един или 2 случаите, дето копането почва да идва с отрицателна доходност. В тая огромна тема основно говорите за спекула и цена. Ако не беше дивата спекула темата щеше да е 50 пъти по-малка.

Над 100 % едва ли може да падне цена. 8 пъти поевтиняване е спад с 87,5%, ако не бъркам нещо.
              Кеска, скивай какво пишат хората https://www.investor.bg/kriptovaluti...mpaign=tag_box

Коментар

• Изглежда никой от успешните нашенци там не се завърта в този форум, затова ще дам малко разяснения. След регистрацията ще получите код на телефонния си номер. Не струва нищо. Първото нещо което трябва да направите е да посочите какво ще копаете. Направете го на GHS 4.0 от горния ляв ъгъл на акунт страницата си. След това отидете на кранчето, изчакайте няколко секунди да се зареди и го решете. Ще получите безплатно около 0.01 GHS 4.0. Веднага започва да ви се върти брояча и виждате как расте силата на вашето копане. Кранчето пуска веднъж на ден. Можете да избирате какво да копаете в зависимост от това кое ще ви донесе повече. За сега е най добре да се копае GHS 4.0. Ако има заинтересовани може да коментираме още, но за сега толкова. Ако някой се регистрира през линка ми ще съм му благодарен https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1805732

Коментар

• Първоначално изпратено от spartak varna Разгледай мнение
                  Някой ползвал ли е този сайт https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1805732 . Виждам, че в челото на класацията там се появяват нашенци и копаят сериозно. Ако някой иска да сподели опит ще ми е интересно. Може да се започне безплатно като се ползва кранчето.
                  Fee-то за копането е 45% - прекалено много е според мен. В хашнест-а дори и при най-ниските цени от последния месец не мина 30%, но се движи паралелно с цената - като се вдига - таксата пада.

Коментар

• Първоначално изпратено от spartak varna Разгледай мнение
                    Някой ползвал ли е този сайт https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1805732 . Виждам, че в челото на класацията там се появяват нашенци и копаят сериозно. Ако някой иска да сподели опит ще ми е интересно. Може да се започне безплатно като се ползва кранчето.
                    Може и безплатно - ама ного бавно става - аз го ползвам по-скоро информативно - за да следя движението на повечето криптовалутки. Напоследък - като намеря време - позанимаввам се с разни руски игрички, от които изкарвам рублички и с тях си купувам лайткойнченца и дашченца. По-сериозно развих една игра-копачка за Кученца (и други работи), ама тя май е пред фалит, защото напоследък трудно изплаща Има един руски обменник, дето през него можеш лесно да си купиш криптомонетки с парички от Пайърчето или Перфектните парички - за минимална сума 50 рублички.
                    Last edited by Императорът; 23.04.2018, 12:47. Причина: Обменник
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ехее, бит кеша какво прави... На хваналите честито, аз второто движение над 1150 не го предвидих.

Коментар

• Някой ползвал ли е този сайт https://www.eobot.com/new.aspx?referid=1805732 . Виждам, че в челото на класацията там се появяват нашенци и копаят сериозно. Ако някой иска да сподели опит ще ми е интересно. Може да се започне безплатно като се ползва кранчето.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

То койните са специфичен инструмент и друг път са падали в пъти . Биткойн 2013, 1115 долар и Биткойн 2014 , 205 долара .Биткоин 2011, 35 долара, Биткойн 2011, 2. 3 долара. Вижте какво стана после. Да се има предвид , че е възможно манията още да не приключила. И няма никакво значение дали е измама или переспективна технология, всичко опира до психология. Поздрави.
                          Разбрахме се.... Както и да е....

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение

Абе, то и сметка на ливърдидж мое, ама тук се говори за койни, дето паднали в пъти
                            То койните са специфичен инструмент и друг път са падали в пъти . Биткойн 2013, 1115 долар и Биткойн 2014 , 205 долара .Биткоин 2011, 35 долара, Биткойн 2011, 2. 3 долара. Вижте какво стана после. Да се има предвид , че е възможно манията още да не приключила. И няма никакво значение дали е измама или переспективна технология, всичко опира до психология. Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Имаше една тема.... Мое ли нещо да падне с повече от 100%
                              Ъхъ... Асенси 12345, разпрааше за едни прАценти... 7 - 800 надолЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Може - лихва по депозит например.
                                Абе, то и сметка на ливърдидж мое, ама тук се говори за койни, дето паднали в пъти

Коментар

Working...
                                X