Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Ще се изкефя максимално и ще изпия едно шампанско, ако закарат цената до 50 цента за биткойн.
Няма вече нови балъци в понци-схемата...
-76% от началото на годината. Койнаджиите ще стискат до край виртуалното нищо.Last edited by Frosty; 20.11.2018, 02:06.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Ха Барби, Помня го много добре този твой пост, както и другия около коледа 2013 г. който ме провокира да се захвана с тази работа (копането), но за "смърта" на Биткоин мисля че бъркаш! До година, две ще стане ясно дали си прав или не.
П.С. Ако имаше бонуси за цитиране на мнения в този форум - май щях да съм събрал 2-3 Биткоина или 10-тина Унции Злато или поне разходка до Луната, ама то НЯМА......
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеMr Barbaron ви предупреди за близката смърт на криптокойните още януари 2018, след това на 06.10.2018, 14:14
06.10.2018, 14:14Last edited by marin1; 19.11.2018, 22:35.remember remember the fifth of november
Коментар
-
-
Mr Barbaron ви предупреди за близката смърт на криптокойните още януари 2018, след това на 06.10.2018, 14:14
Сега собствениците на койните могат да си сметнат колко са загубили, защото не послушаха съветите ми
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро!!!
#bitcoin halving: only 19 months to go ... we are in the green zone!
https://twitter.com/100trillionUSD/s...91104456253442
После да няма пак нечули, недоразбрали ....... пък и сърдитиПървоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеТе всичките койни ще измрат до тогава, ти за биткойна агитираш
Аз си ликвидирах и последните биткойни още януари 2018, а лайткойните през март
Само блокчейн-технологията ще остане, и ще се прилага само от професионалисти а не любителиLast edited by barbaron; 19.11.2018, 22:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеДобри Ютро
Цената на Биткоин Кеш (BCH) скача с над 8% за последните 24 часа! На 15-ти този месец ще се прави ъпгрейд на мрежата и последните няколко дни има успешни тестове за това https://stresstestbitcoin.cash/asset...est_report.pdf
Цената като нищо може да отиде до 1/5 от цената на Биткоин (може и по-нагоре) а това значи поне 3 пъти увеличение от текущата цена!!!
Да няма после пак нечули/неразбрали .....
мина ли ъпгрейда? Кога да очакваме 3 кратното увеличение на цената?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнениеОт любопитство-нека някой копач да напише, в Бг при каква цена на биткойна е на нула.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнениене "копате ли" бе кво става ? ай че потънаха NVDA и AMD еее имаше един философ дет стоеше плътно зад биткойна и зад тия акции дет щели да стигнат необятни висини, ее стигнаха верно ама има и гравитация кат гледам същото се отнасяше и за пичкенкойна дет нешо не ги виждам тия пеесе и сто бона дет щеше да хои иии нещо май прекратихме мнооо бръже с "бъдещето на парите" .....Last edited by X_Y; 18.11.2018, 18:04.
Коментар
-
не "копате ли" бе кво става ? ай че потънаха NVDA и AMD еее имаше един философ дет стоеше плътно зад биткойна и зад тия акции дет щели да стигнат необятни висини, ее стигнаха верно ама има и гравитация кат гледам същото се отнасяше и за пичкенкойна дет нешо не ги виждам тия пеесе и сто бона дет щеше да хои иии нещо май прекратихме мнооо бръже с "бъдещето на парите" .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТука некой реши че все пак е добре да има някой лев по празниците и разпродаде биткоина, че требе да се папа/празнува, па той за папане не става.
Всъщност това е преди Черния Петък. После ще има още сур надолу преди Коледа и преди Нова година.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Вие безработните икономика не правите, само точене на цоциала
Познаваш човек (задочно), изкарал 30 000 лева от копачки (не от копане, подчертавам). Дали не му е смешно хахахахаха
Да са ти честити!
Тука основно се чепкаме за цените на криптото, от хардуера основно се печели, тоя дето го продава.
Мнението ми е погрешно и води до загуби.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/kriptovaluti...ichina-271882/
Ех, нова икономика щяхме да правим, пък то...
Бъзикаме се ние, ама познавам хора дето натикаха по 30 000 лева за копачки, дано не потънат, че там не е смешно.
Коментар
Коментар