Засега, може късо, може и дълго. Занапред дълго, разбира се. Формират се структурирани финансови продукти около биткойна, американски банки може вече да са custodians, в повечето държави вече има данъчна рамка за биткойна, подобна на тази за златото. Става си като баш asset class, чакаме институционалните За днес - утре - нямам идея
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
https://fiatleak.com/
кой купувал койните, Ню Йорк естествено
Kупихте ли си от Шведския Криптонекс ??
cryptonexlabs.comLast edited by benassi; 16.04.2020, 19:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
И шведките са избягали някъде.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеАз го виждам на 500 скоро където на амбразурата ще се хвърлят всички и там цената може да закрепи!
Реално много хора не разбраха каква е играта! А тя е следната!
Капиталовия пазар скочи 400%! Портфелите на играчите набъбнаха. Койна беше нещото, което обещаваше с 1% от портфейла да направиш чудеса! А и никога не се знае? Нали така?
Крепенето междувременно се осъществяваше и от ИТта, които като хора с високи доходи, смятаха, че това е тяхното нещо, че тяхно е бъдещето и технологиите и, че вкарването в това лайно, не само "обещава" да се направят много пари, но и дава възможността човек да подлати собственото си самочувствие с успешна инвестиция, от което бъдеще, и той като ИТ, самия е част!
Попарата се завъртя и хората започнаха да набиват парички!
Сега рецесията ще помете технологичния сектор. Борсовите играчи ликвидират позиции, в това, което са купили само като надежда да им е нещо като тото фиш, а числата изглежда не излезнаха! Оптимистите от тук та до 500, ще се пробват да хващат кинжалите, като набиват парички в камината!
Общо взето е това!
то има прогнози от над 1 година къде ще ходи биткоин . драги господини почини суи малку да ни починат очите от джиджибиджи постовете ти
общу взето-дало е това .
буххаахахахахахахаххахахаха
мерси
Коментар
-
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А така, като слезе на 1000 може да осредниш
Готов ли си да осредняваш DJIA на 10 000
Коментар
-
Аз го виждам на 500 скоро където на амбразурата ще се хвърлят всички и там цената може да закрепи!
Реално много хора не разбраха каква е играта! А тя е следната!
Капиталовия пазар скочи 400%! Портфелите на играчите набъбнаха. Койна беше нещото, което обещаваше с 1% от портфейла да направиш чудеса! А и никога не се знае? Нали така?
Крепенето междувременно се осъществяваше и от ИТта, които като хора с високи доходи, смятаха, че това е тяхното нещо, че тяхно е бъдещето и технологиите и, че вкарването в това лайно, не само "обещава" да се направят много пари, но и дава възможността човек да подлати собственото си самочувствие с успешна инвестиция, от което бъдеще, и той като ИТ, самия е част!
Попарата се завъртя и хората започнаха да набиват парички!
Сега рецесията ще помете технологичния сектор. Борсовите играчи ликвидират позиции, в това, което са купили само като надежда да им е нещо като тото фиш, а числата изглежда не излезнаха! Оптимистите от тук та до 500, ще се пробват да хващат кинжалите, като набиват парички в камината!
Общо взето е това!
Коментар
-
Точно така - това са си моите пари!!!
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнение
А така, като слезе на 1000 може да осреднишremember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеЗа Вас не знам, аз смятам днес да купя малко. Последната ми покупка бе на 3.111 Евро, сега се надявам да е около или малко под 5.000, ако слезе до 4.000 пак ще купя.
Коментар
-
За Вас не знам, аз смятам днес да купя малко. Последната ми покупка бе на 3.111 Евро, сега се надявам да е около или малко под 5.000, ако слезе до 4.000 пак ще купя.
Първоначално изпратено от intint Разгледай мнениеБай Маринец, кво стана тука бре, да купуваме ли.
remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар