Първоначално изпратено от marin1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВ тази тема само репликите на Марин заслужават внимание.
Всички останали пишат за нещо, което не разбират
Все пак си е сложил и шише ракия до копачките.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБарби не ми се разправя с теб. Но ако държиш кажи,
Както и да е... тук цикълът е 3-4 години. Ако има откъде да го видите, ще разберете какво казвам.
.......
Всеки решава за себе си. Лично аз съм решил да постъпя както и в 2018 - ще продам всичко още довечера към седем.
Цикъла е наистина 3-4 години, но ако правим паралел с предишния БулРън- започна октомври 2016 от около 700$ и завърши декември 2017 на около 20.000$
Сега започна преди 2-3 месеца от около 8.000$ - защо си мислиш че ще завърши само след 3 месеца и цената ще се вдигне само 4 пъти???
Ако найстина се повторят нещата, а те няма да се повторят а ще се случат за 4-ти път, както се случва след 6-12 месеца след всеки халвинг, цената трябва да отиде някъде 150 - 250к$ края на 2021 г.
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениекопаенето е ... за копачите.
Повече от половината търговия се върти в САЩ. А по това време, сега, 99% са си в къщи и правят "бизнес" с крипто.
може да се прави вече не само от къщи, а и от някой хавайски плаж
А копачите знаят и нещо друго да правят,
щом превъртат 5 милиона долара през една от сметката си
Коментар
-
М/у другото днес Кучетата (DOGE) "изтрепаха рибата" +70%!!!
Идеални са за спекула!!!
Картинката по-долу ми е анализа от търговията в Полото:
Imgur: The magic of the Internet
remember remember the fifth of november
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеБарби, благодаря за признанието - ако не е сарказъм де
Както и дръг път съм писал - под твое ръководство, поместено тук, точно преди 7 години и един ден (01.01.2014) изкопах първия си коин, беше ПраймКоин (XPM), който продадох срещу РонПаул Коин (RPC), който пък после занули. По това време ПраймКоин беше в топ 10 монетите с цена около 10$, днес струва някакви центове. Още си пазя и ъпдейтвам ПраймКоин портфейла където се търкалят над 1000 монетки, които ще продам при цена над 1$/парчето,ако стане - стане, ако не ще ми останат хубав спомен за моето начало в света на Крипто!
А сега перспективите са блестящи, има огромни инвестиции и полезни приложения
Но не на разните микрокойнчета, само на първите 2
А ти май отдавна не си поглеждал цената на XPM - сега е 0,05 евро и повече няма да се вдига
Обменяй го за BTC
Коментар
-
Барби не ми се разправя с теб. Но ако държиш кажи,
Както и да е... тук цикълът е 3-4 години. Ако има откъде да го видите, ще разберете какво казвам.
А копаенето е ... за копачите.
Сега не е време за инвестиция. Времето ще дойде след една година.
Сега идва време да се продава.
Повече от половината търговия се върти в САЩ. А по това време, сега, 99% са си в къщи и правят "бизнес" с крипто. След седмица-две нещата ще поемат по нейчъръл коурс.
Всеки решава за себе си. Лично аз съм решил да постъпя както и в 2018 - ще продам всичко още довечера към седем.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
Само глупакът не си променя мнението, дори и да греши
А Аз пак развъртях копачките за BTC, ETH преди 15 дни и пак съм на печалба
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеВ тази тема само репликите на Марин заслужават внимание.
Както и дръг път съм писал - под твое ръководство, поместено тук, точно преди 7 години и един ден (01.01.2014) изкопах първия си коин, беше ПраймКоин (XPM), който продадох срещу РонПаул Коин (RPC), който пък после занули. По това време ПраймКоин беше в топ 10 монетите с цена около 10$, днес струва някакви центове. Още си пазя и ъпдейтвам ПраймКоин портфейла където се търкалят над 1000 монетки, които ще продам при цена над 1$/парчето,ако стане - стане, ако не ще ми останат хубав спомен за моето начало в света на Крипто!remember remember the fifth of november
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеНе беше ли ти който разпраяше преди две-три години че биткойна е мъртъв?Първоначално изпратено от barbaronОказва се, че аз съм по-голям балама от Рикардо.
Той си инвестирал милиардите и не ги пипа,
а аз изкопах първите сатошчета на 20/4/2013 г.
и ги изтеглих на 4/5/2013
До 2017 г. Копах BTC,LTC,DOGE,ETH с CPU, графически карти, ASIC, Cloud Mining,
търгувах, давах заеми, купувах (включително бебешки памперси),
измамиха ме един път, ликвидирах всичките криптокойни 2017 г.
Оня ден попаднах на първия BTC-адрес който създадох,
и що да видя: по сегашни цени през него са преминали
1197+1 транзакции за 4 666 185 долара
Там някъде в блокчейна са и двата подаръка
(0,1 биткойна = $2960 на Forex Master за темата
и 0,1 на един недоверчив спамер)
Оня ден прехвърлих останалите трохи (67 долара) към новия си адрес
А Аз пак развъртях копачките за BTC, ETH преди 15 дни и пак съм на печалба
Last edited by barbaron; 02.01.2021, 18:23.
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕхеее, погледни цените от края на 2017 досега, най-ниско и най-високо.
Това пак ще се случи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнениеПо всяка вероятност ръста ще е до 33к$ и после ще има яка корекция. Имам поръчка купува на 21к, но едвали ще видим някога такава цена - може би 25-26к$ ще се случи, но по-надолу е много съмнително.
До 10 години всеки който има един Биткоин или повече ще е много, много богат човек
Това пак ще се случи
А ако искаш, може и от 2010 до сега,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеНещо за Рипъл?remember remember the fifth of november
Коментар
Коментар