IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
    Импулса още не приключил. [ATTACH=CONFIG]n3682622[/ATTACH]
    Току що изпратено ми от Correctively objective

Изобщо не може да е сигурен никой че това от 3000 - е ИМПУЛС . ................... Ако е зигзаг , ще доведе бай марин ''дюбрюрюто'' , до втори колапс ................ и сезала ..................

.Пощальона винаги звъни ДВА ПЪТИ ........
    ............

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Напротив, правят точно това в момента. А защо - нямам представа
      Пейпал ще предлагат търговия с крипто през тяхната платформа. Нормално е да поддържат наличност, за да покриват всички поръчки.
      The migration toward digital payments and digital representations of value continues to accelerate, driven by the COVID-19 pandemic and the increased interest in digital currencies from central banks and consumers.

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение
        Някой по-голям днес одра дребните рибета. Перфектен тайминг и изпълнение.
        Тайминга е, че Coinbase спряха марджин търговията за индивидуални клиенти, а и днес е Деня на благодарността и много предпочитат да си затворят позициите, а и е нормално след такъв скок да има корекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Няма значение кой в какво вярва. Важното е какво ще стане. Това че са големи, известни, етц - не значи че не грешат. Някой може да е направил 100% сигурен анализ при тях че ще стигне 50к и затова да пълнят на 20к.

А реално той да отиде на 5к и те да загубят много пари.

Не е като да не се случва постоянно с разни фондове, банки и пр. инвеститори.
          Grayscale няма никога да продават - "Without a redemption program, GBTC essentially can only purchase Bitcoin but not sell it. The only scenario that GBTC sells Bitcoins is to cover trust fees and expenses."

Коментар

• Импулса още не приключил.

Click image for larger version

Name:	BTCUSDH4 2.png
Views:	3
Size:	8.2 КБ
ID:	3682622

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
              Тогава се натресох да купя 5 копачки по 7 000 лева, и сега за да си избия загубите чакам биткойна да стане поне 30 000, за да може наличния 1 биткойн да го продам с някаква минимална печалба.
              .
              Понеже си ползвал солари за копаене, ти давам 15к за петте копачки, продаваш си койна и си на нула почти.
              По добре, птиче в ръката, отколкото пуйка на снимка

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

grayscale capital купуват, като прахусмукачка са, Вярваш ли, че сега купуват на върха за да продават после на загуба?
                Няма значение кой в какво вярва. Важното е какво ще стане. Това че са големи, известни, етц - не значи че не грешат. Някой може да е направил 100% сигурен анализ при тях че ще стигне 50к и затова да пълнят на 20к.

А реално той да отиде на 5к и те да загубят много пари.

Не е като да не се случва постоянно с разни фондове, банки и пр. инвеститори.

Коментар

• Някой по-голям днес одра дребните рибета. Перфектен тайминг и изпълнение.
                  Attached Files

Коментар

• Някой сигурно в момента му пари отдолу. Уххх ...17600$ ...

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Май не осъзнаваш какво си написал, Пейпал не купува нищо - за чий точно им е
                      grayscale capital купуват, като прахусмукачка са, Вярваш ли, че сега купуват на върха за да продават после на загуба?
                      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Тука пак се очертава сценария “да заколим прасето за Коледа”!

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Напротив, правят точно това в момента. А защо - нямам представа

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Как ще стане това срутване при положение, че в момента Cash App и PayPal купуват всичко, което се произведе ежедневно?

Коментар

• Първоначално изпратено от pantaleev Разгледай мнение

Аз си играя за забавление (че уикенда борасата на работи ) и в момента по-малко просто за забавление и обще взето купувам и продавам малки позиции и не държа дълго. За момента съм с кеш и не смея да влизам, понеже очаквам всеки момент да се срути . Кълва някакви трохички (0.5-2% на супер малки позиции), но изтървах всички големи скокове последните седмици.Иначе добра игра стана през годината като нещата изглеждаха 'по-стабилни'.

Успех на заложилите. Аз лично мисля, че ще стигне 20к, но за повече от това съм малко скептичен. Още повече че има и предпоставки за негативни събития(избори,локдаунс,FDA предполагам трябва да се изкаже за ваксините(Pfizer) дали е одобрена или не или трябва още време) следващите седмици и те съвпадат с пика който се очаква на 20к. Ако се случат няколко негативни от тези събития като едното нищо ще се срути. А пък кой знае .. може и всичките събития да минат по мед и масло ... и биткойна да мине без проблем 20к. Ще поживеем ще видим.
                              Как ще стане това срутване при положение, че в момента Cash App и PayPal купуват всичко, което се произведе ежедневно?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Щото повечето ентусиасти дето пишеха се опариха - демек фалираха при предния спад и се отказаха да си дават парите за глупости. Съответно спряха да пишат.

Ти си от новата вълна ентусиасти, дето още не си се опарил. Като се опариш и ти (загубиш пари) ще спреш да пишеш и ти.

Аз си играя за забавление (че уикенда борасата на работи ) и в момента по-малко просто за забавление и обще взето купувам и продавам малки позиции и не държа дълго. За момента съм с кеш и не смея да влизам, понеже очаквам всеки момент да се срути . Кълва някакви трохички (0.5-2% на супер малки позиции), но изтървах всички големи скокове последните седмици.Иначе добра игра стана през годината като нещата изглеждаха 'по-стабилни'.

Успех на заложилите. Аз лично мисля, че ще стигне 20к, но за повече от това съм малко скептичен. Още повече че има и предпоставки за негативни събития(избори,локдаунс,FDA предполагам трябва да се изкаже за ваксините(Pfizer) дали е одобрена или не или трябва още време) следващите седмици и те съвпадат с пика който се очаква на 20к. Ако се случат няколко негативни от тези събития като едното нищо ще се срути. А пък кой знае .. може и всичките събития да минат по мед и масло ... и биткойна да мине без проблем 20к. Ще поживеем ще видим.

Коментар

Working...
                                X