И като спреш да се смееш прочети пак и може и да ти просветне Най-просто казано - копането е производство на тоя актив. Я ми дай пример с друг актив, какъвто и да било дето да можеш да го произвеждаш ти в едва ли не домашни условия и супер малка инвестиция и цената му да се вдига така?
Тоя бизнес има повече риск и четене и от ФОРЕКС. Все едно някой да ми се фали как спечелил на покер. Пак да кажа, че по казината поне има хубави каки и безплатно пиенье и еденье. Сега като е нагоре и големия шум. Като тръгне надолу и темата замира.
Направи една проста сметка и ще видиш, че от януари до юни 2011 човек е можел да направи 100х, което е далеч повече от сегашното движение от 14-15х нагоре. Просто скалата е била по-различна тогава, от 0.3 до 28.5. После се срива на $2.
И кой се възползвал от това? Убеден съм, че както винаги повечето спекуланти са загубили повече от движението надолу отколкото са спечели от ралито. А копачите дали наистина са направили много пари? Или само си мечтаят?
И кой се възползвал от това? Убеден съм, че както винаги повечето спекуланти са загубили повече от движението надолу отколкото са спечели от ралито. А копачите дали наистина са направили много пари? Или само си мечтаят?
Коментар