Първоначално изпратено от IvelinaJensen
Разгледай мнение
Етериум, но не ги купувай наведнъж, защото може да има корекция надолу във всеки един момент.
Виждам че си нова в крипто търговията, а движенията тук не са като при стандартните акции, спокойно може да има корекция 50 - 60% в близките месеци. Обикновено това ако се случи с акция на компания, то компанията ще е фалирала след това.... но при криптовалутите такива движения са нормални и по никакъв начин не предвещават "смърт" на дадената "монета". При Етер-а нивото на подкрепа е някъде около 300 $.
Можеби трябва да го изчакаш да направи корекция и тогава.
П.С. Все пак да спомена че инвестициите в криптовалути обикновено водят до финансови загуби, та се посъветвай с някой професионалист преди да вземаш решения. Аз съм лаик в областта на инвестирането, нямам диплома, мнението ми е чисто спекулативно и не е съвет за инвестиция.
Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
За Биткойна е късно поради друга причина, за да се качи 2 пъти (например), пазарната му капитализация трябва да стане над 1 трилион... което не е реалистично за близките 2 - 3 години.
Иначе ако сега вземеш Биткойн на 30 000, няма да загубиш 30 000, защото стойноста му няма да стане 0 (това вече мисля е ясно на повечето хора), но при една корекция от да речем 60% , може да продадеш на загуба, от страх че може да отиде още надолу. Така хората губят пари при криптовалутите, разглеждат ги като нормални акции на компании, които при спад 60% просто не се възстановяват след това, но за криптовалутите тези "правила" не важат. За криптовалутите големите корекции са нещо нормално, защото повечето големи играчи са спекуланти, докато не влязат институционални играчи, тези флуктуации в цените ще продължават.
Коментар