If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално изпратено от Correctively objectiveРазгледай мнение
И ...........................СЕГА ................ След обявена продажба на 40 000
Пръста , обаче , е на спусъка , че докато не пробие дънцето ( а и дори да го пробие с малко - е възможен алтернативния вариант , който също описах назад с развитието на триъгълник .................
Този път ........ профита , дотук е доста ... приличен . А , падне ли до оказаните нива .................
А то вече си е тръгнало, като гледам. До 25к може и без почивка да ги вземе Отлично си го разменил по курса на 40.
Знам че няма да вденеш, пиша това за да се самоцитирам след известно време и да ти го навра в лицето. Собствената ти глупост. Да ти напиша "ха, казах ти".
Откровено казано, изобщо не ме интересува какво мисли някой анонимен, който пише във форум. Още повече пък да се вълнувам от това, че някой комплексиран тип иска да навира каквото и да е в лицето ми. Моята средна покупна цена за биткойн е трицифрено число, а за етер - двуцифрено. А ти можеш да продължаваш да си драскаш и да възприемаш желаното за действителност
Разбирам те, приятелю , че искаш да кажеш нещо мъдро и да ти се ''повярва '' безприкословно ........ но това са само думи , думи , думи ....... А само с думи , си добре дощъл на Женския Пазар ...
Това което си изписал , ПО НИКАКЪВ начин , не доказва ''твърдението '' ти ...........
Обратно ..... АЗ от вчера до днес ....доказах моето .....
ВЧЕРА :
ДНЕС :
И ...........................СЕГА ................ След обявена продажба на 40 000
Активирала ми се е поръчката за продажба ........ на 40 000 $ ..............
На една ......... боя разстояние ..........
Пръста , обаче , е на спусъка , че докато не пробие дънцето ( а и дори да го пробие с малко - е възможен алтернативния вариант , който също описах назад с развитието на триъгълник .................
Този път ........ профита , дотук е доста ... приличен . А , падне ли до оказаните нива .................
24-25к ще е дъното, ако не направи съпорт на 30к. Под 20к, т.е. предишния all time high през 2017г. няма да падне, според мен. Една от причините за корекцията и нервността на пазара е разпространението на слуха за случил се double spending, което не отговаря на истината. За това стои Bitmex, но слуха бързо се разпространи и разпродажбите са налице
ай кай сега куту специалисти . куту спре тока кво ши напрайш с твоя убиткойни. а тока бързо спира . една бомба над някой тец или аец и тока го няма . хяхяхяхяхяяяяяяяяя
Биткойнът е електронно злато и средство за съхранение на стойност и не до толкова средство за разплащания в ежедневието.
Биткойнът принципно не може да бъде унищожен. Дори и да спре токът по цялата планета информацията се съхранява в паметта на десетки хиляди компютри разпръснати по целия свят
В случая проблемът не е в технологията а по скоро в доверието и надеждите на хората които притежават биткойни. В даден момент трендът и настроенията може да се обърнат поради някакви събития и хората може да зарежат биткойна. Може само за няколко дена цената да падне до нула.
Честно, пич, кефиш ме. Пресилваш обаче, най-много по-сериозна корекцийка и пак нагоре. Не че не ми се иска да падне пак на 7к, етера на 200, ама надали
ай кай сега куту специалисти . куту спре тока кво ши напрайш с твоя убиткойни. а тока бързо спира . една бомба над някой тец или аец и тока го няма . хяхяхяхяхяяяяяяяяя
Коментар