IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В тези смутни времена само "миньорите" на биткойни печелят
    По 0.25% на ден По 91% на година По 138% с месечна капитализация на година
    При цена на 1 Th/s = $40 за 2-YEAR CONTRACT
    Ето тук: https://cloud.sesterce.com/aff.php?aff=450

П.П. Някой е последвал съвета ми и е купил едномесечен контракт за 1 Тх/s за $19. Грешен избор. Не е разбрал, че внесената сума за контракта не се връща, а само изкопаните сатоши. Ще загуби. Печелившите контракти са за 1 или 2 години.
    Last edited by barbaron; 13.01.2021, 21:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Пробвай се с шорт и можеш да спечелиш. Но доста ентусиасти за шорт пиха студена вода.
      Не ми е приоритет ......но може ...... АКО се покаже нещо , което трябва да се покаже , за да ме накара да шортна .....

Тая работа , не се върши .....само щото така си мисля ......

Значи .....аз споделям какво мисля , че ще стане ..... разбира се не голословно ...... Ноо , за да шортна , трябва доста неща да излязат и да вида на графиката .....

Не ме мисли мене ............ .............. Аз не съм ..... от ''доста ''

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Няма Логика златото с неговата Хилядолетна история да е 15 пъти по-евтино от неква софт-хард измишльотина на 10-на години!.
        Още един "умник"
        Така са казвали и собствениците на файтоните през 1876 година :
        "Няма логика каруците с тяхната хилядолетна история да бъдат елиминирани от измишльотината ДВГ "

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
          Няма такова нещо ........... Техн . анализ и вълновата теория работи при всичко което се продава /купува ..
          Многознайко, ти си толкова умен и знаещ
          Сигурно печелиш милиони, прилагайки твоя анал'из и вълновата теория

Коментар

• Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение

Само за честни сделки се използва битият кон, а измамни проекти като L7,Arbinance и подобни "хайпове" са "художествена измислица", нали?!
            Пари се перат от банки. В щатски долари. Щото май JPMorgan, HSBC и Deutsche bank плащаха глоби за това. Който твърди, че с биткойн се перат пари е крайно неграмотен.

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Пече се друг път. Опит за спасяване на fiat currencies, т.е. кауза пердута. А твърдението, че с биткойн се извършват незаконни разплащания и се перат пари е толкова смехотворно, че няма накъде повече.
              Само за честни сделки се използва битият кон, а измамни проекти като L7,Arbinance и подобни "хайпове" са "художествена измислица", нали?!

Коментар

• Първоначално изпратено от NZero Разгледай мнение

Дори не звучи като виц - безсмислено е. Преди години един приятел така се беше объркал като теб в понятията и казваше: като слизам надолу, аз всъщност се качвам надолу, когато става студено - всъщност се качва температурата, но с обратен знак...
                Ценността на всяка разменна единица в обществено-икономическия живот лежи само върху всеобщото ѝ приемане и, съответно, доверие в нея от _хората_. Независимо дали е злато или числа, "копани" в компютър.

То ест _обща_ разменна единица зависи само от общността на мнението на индивидуалните икономически субекти.

То ест то ест тя е всеобщо _въображаема_.
                В това няма лошо, просто съзнателна или подсъзнателна договорка.

Но не е въображаема договорка сделката сто овце срещу тон жито.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                  Пече се друг път. Опит за спасяване на fiat currencies, т.е. кауза пердута. А твърдението, че с биткойн се извършват незаконни разплащания и се перат пари е толкова смехотворно, че няма накъде повече.

Коментар

Няма Логика златото с неговата Хилядолетна история да е 15 пъти по-евтино от неква софт-хард измишльотина на 10-на години!
                    И как точно златото е 15 пъти по-евтино от биткойн при положение, че златото е пазар за 10 трлн. долара, а биткойн за 640 млрд. ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение
                      Зад Тесла стоят едни голи очаквания и надежди ...... кат ' зад биткойня ......... Не знам какво събитие ще стане и какво ще се случи , но наближава времето в което акциите и ще се срутят най малко до 500 $..... (сега е 850
                      Пробвай се с шорт и можеш да спечелиш. Но доста ентусиасти за шорт пиха студена вода.

Коментар

Обади се на човека с поршето-тесла да ти даде линковете на Дън-фонда.Разгледай ги внимателно и виж дали не пребързваш с изводите!

Впрочем аз ги имам - косвено от него - и всеки друг може да ги намери през гугъла.Дават доста Тема за Размисъл.
                        Би ли дал линк да погледнем

Коментар

• Не съм гледал дефиницията за "технически анализ", но според мен работи ако задълбаеш сериозно и комбинираш различните му разновидности... доста може да се научи от Матеев според мен в тази насока. Човекът е врял и кипял в тази сфера и според мен доста точно описва много от нещата.

Що се отнася до това какво ще стане с биткойна и аз съм от хората, които го виждат много нагоре в дългосрочен план защото "виждам" неща, които много ми допадат. Давам си сметка, че други хора "виждат" друго и това е съвсем в реда на нещата. Няма как да знам какво ще стане в бъдещето затова играя със сума, която мога да си позволя да загубя и имам план как да действам при различни сценарии.

От там нататък времето ще покаже ...
                          Last edited by Mr.Profit; 13.01.2021, 19:34.
                          Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
                            Техническият анализ работи само защото хората се водят по него и реагират спрямо него. Ако разбираш от технически анализ ще знаеш как ще реагира пазара. Това при положение, че няма никакви новини и нищо не се случва покрай тази акция както и няма опции които влияят на цената и както вчера примерно се случи със SOLO. А Тесла е реална компания, с реална дейност и на тоя етап няма никаква опасност да фалира - демек да занули инвеститорите. Криптото може да ги занули много бързо ако го забранят примерно
                            Пече се работата https://www.economic.bg/bg/a/view/ec...ija-na-bitkojn

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
                              Систематичното следване на "тренда" също дава случайни резултати бе значение на какви индикатори са базирани сигналите.
                              Обади се на човека с поршето-тесла да ти даде линковете на Дън-фонда.Разгледай ги внимателно и виж дали не пребързваш с изводите!

Впрочем аз ги имам - косвено от него - и всеки друг може да ги намери през гугъла.Дават доста Тема за Размисъл.

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Естествено че НЕ работи техническият анализ. И това вече е доказано през годините.
                                Принципно на всеки един пазар се откриват модели (графични форми) които се повтарят когато скенерите се настроят до 60-70% съвпадение.
                                Но тези повтаряеми модели нямат никаква прогнозна стойност и всеки един опит за построяване на търговска стратегия върху тези модели винаги дава случайни резултати около 50% вероятност при статистическа грешка 1-2%. Тоест ПМО не може да бъде извлечено.

И за всичко това си има напълно логично обяснение. Пазарите от гледната точка на консуматорите на ликвидност са ефективни и се движат на случаен принцип. Във всеки един момент стотици хиляди автоматизирани системи следят движенията на цените и търсят различни модели. Дори и някъде да се появи минимална възможност тя мигновено бива изконсумирана от най-бързите системи които първи са я засекли.

Систематичното следване на "тренда" също дава случайни резултати без значение на какви индикатори са базирани сигналите.

Който не вярва в тези мои твърдения нека продължи да си блъска главата и да губи пари. Рано или късно ще му дойде акъла.
                                Last edited by alphaomega; 13.01.2021, 19:17.

Коментар

Working...
                                X