тоя абуткойн де падна от 20000 23456 30000 35810 . за къде сте тръгнали алоууууууууу. числата са числа и не търпят обругаване . всяко обругаване на числата води до фатални завършеци . щщщщщщщщщщщщщщщщщ
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеКакво ще става с тедъра?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
айдееееее пичуеееееее. прибирам убиткойните на обещаната бомба на 1н 34567
нямаше начин тази бомба да не бъде нетествана . но никой от вас не каза че отиваме на 34567 само аз . царят слънце казах и пак прибирам паричките. хххххххххх
съвсем малък шанс има за нов връх на убиткойно . най много 45678 но после няма да отиде на 50000 както очаквате а на 500.
индексите ще бъдат избушени брутално ритуално този месец и убиткойна си отива иииииииииииииииииииии
наздраве за 34567,8 ай дега дълги от 34567,8
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Нищо няма да "става" изпратили са им документи с 2 милиона страници... да четат, да се образоват...
Тетер-а не е това което някои лаици тук си мислят, че е. Между другото може просто да го игнорирате, всичко свързано с Тетер е просто фуд за промяна на цените в една или друга посока, Тетер няма да ходи никъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениетова видяхте ли го?
https://crypto-anonymous-2021.medium.com/the-bit-short-inside-cryptos-doomsday-machine-f8dcf78a64d3
https://crypto-anonymous-2021.medium...e-f8dcf78a64d3
и всичките цитирани там документи
Все се чудех как так възкръсна биткойна, който погребах преди 3 години
"The last nail in the coffin was when I found out about the lack of visible reserves. If Tether Ltd. really was taking in 1 USD for each Tether it issued, then it should have as many dollars in its bank account as there are issued Tethers. And it turns out we can check if that’s true! Tether Ltd.’s bank is Deltec bank in the Bahamas, and the Bahamas discloses how much foreign currency its domestic banks hold each month.
The answer was — at least up to the end of September 2020 — not nearly enough:
From January 2020 to September 2020, the amount of all foreign currencies held by all the domestic banks in the Bahamas increases by only $600 million — going from $4.7B to $5.3B. (The table is in Bahamian dollars, but the Bahamian dollar is pegged to the US dollar, so 1 BSD = 1 USD.)
But during the same period, total issued Tethers increased by almost $5.4 billion — going from $4.6B to $10B!"
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеубиткоъна ви през уикенда ще напправи минимум ново дъно на 34567 и сега ще ви прибера паричките эээээээээээээээээ
нямаше начин тази бомба да не бъде нетествана . но никой от вас не каза че отиваме на 34567 само аз . царят слънце казах и пак прибирам паричките. хххххххххх
съвсем малък шанс има за нов връх на убиткойно . най много 45678 но после няма да отиде на 50000 както очаквате а на 500.
индексите ще бъдат избушени брутално ритуално този месец и убиткойна си отива иииииииииииииииииииии
наздраве за 34567,8 ай дега дълги от 34567,8
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
И аз не мисля, че предимно Тетъра е причината, макар, че и в него се изляха новонапечатани пари и със Тетъра са се купували биткойни, които може после да са изпирани за долари.
Основно затворената обстановка, спестените пари, желанието да се печели в тая замръзнала икономика, лесния начин за покупка чрез нови, обаче познати платформи като Револют и Пейпал, покупки от разни хеджфондове (АРК например) са предимно причините за растежа от лятото насам.
15-ти мина, ще видим в понеделник какво ще става с Тетъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Имаш 3 години между върховете, тогава се копа - а по върховете дето са 2-3 месеца всеки се продава и техника, и крипто.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение
Дълъг текст на английски, на кой ще му се занимава. Губи се ценно за инвестиции време...
Last edited by Имхотеп; 17.01.2021, 07:45.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнениеИ аз не мисля, че предимно Тетъра е причината, макар, че и в него се изляха новонапечатани пари и със Тетъра са се купували биткойни, които може после да са изпирани за долари.
Основно затворената обстановка, спестените пари, желанието да се печели в тая замръзнала икономика, лесния начин за покупка чрез нови, обаче познати платформи като Револют и Пейпал, покупки от разни хеджфондове (АРК например) са предимно причините за растежа от лятото насам.
Нищо няма да "става" изпратили са им документи с 2 милиона страници... да четат, да се образоват...
Тетер-а не е това което някои лаици тук си мислят, че е. Между другото може просто да го игнорирате, всичко свързано с Тетер е просто фуд за промяна на цените в една или друга посока, Тетер няма да ходи никъде.Last edited by Xman1; 17.01.2021, 07:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Tether е измама. Това е ясно за всеки, който е запознат из основи с криптото. Когато рухне , а това ще се случи в един момент, пазара ще преживее много сериозни турбуленции. Но изводите, че Tether стои зад растежа не са верни. Този извод е споделян от мнозина, но е грешен. А защо е така? Който иска, сам ще разбере
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДа бехте прочели това което дамата с хубавото име пусна...
Но ето го пак:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеДа бехте прочели това което дамата с хубавото име пусна...
Но ето го пак:
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеНапоследък се замислям изобщо върху смисъла на добива и има ли такъв. Копам от 3 години, през които в 90% от времето добива ми е струвал колкото ако си го купя, или с някакъв малък процент печалба. Ако през това време си бях купил още 2х 3х по толкова, щеше да стане като да имам 2 или 3 копачки, ама без да съм ги купувал (имам една). Та смисъла от добива е ако се задържат високи цени + достатъчно ниска трудност за продължителен период от време. Сега ако се сринат цените или спрат добива на етер както се говори още от 2018-та, с копането на етц вече малко не излизат сметките. Та според мен копането ще замре след известно време по един или друг начин.
Коментар
Коментар