Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Да бехте прочели това което дамата с хубавото име пусна...
Но ето го пак:
https://crypto-anonymous-2021.medium...e-f8dcf78a64d3Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Напоследък се замислям изобщо върху смисъла на добива и има ли такъв. Копам от 3 години, през които в 90% от времето добива ми е струвал колкото ако си го купя, или с някакъв малък процент печалба. Ако през това време си бях купил още 2х 3х по толкова, щеше да стане като да имам 2 или 3 копачки, ама без да съм ги купувал (имам една). Та смисъла от добива е ако се задържат високи цени + достатъчно ниска трудност за продължителен период от време. Сега ако се сринат цените или спрат добива на етер както се говори още от 2018-та, с копането на етц вече малко не излизат сметките. Та според мен копането ще замре след известно време по един или друг начин.Last edited by r22; 17.01.2021, 00:49.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
Може би не си се занимавал с копане и не знаеш колко може да се промени трудността за 6 месеца Отделно от хашреита, който ще влезе в мрежата и всъщност въобще няма такива маржове при копането. Всъщност ако има хора на който им е интересно копането може да се заформи дискусия и да се кажат полезни неща, стига троловете да не затрупат полезното с ла@на.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНещо друго: Да допуснем, че цената в момента е с 20-30% над изгодната за добив с копачка в БГ. Не е ли възможно с хеджиране да задържим цената на позицията на която е? Какво имам предвид? приемаме, че 25000$ е цената над която ни е изгодно да копаем до следващото вдигане на сложността. Пускаме къса позиция за 1 биткойн на цена 40000$. Целта е да изкопаем един биткойн следващите 6 месеца. Ако цената падне спираме копачката, и печелим от късата позиция. Ако цената се вдигне губим от късата позиция, но печелим от изкопания биткойн, като средната цена на изкопаното ще ни се върже 1BTC за 40000$.
Коментар
-
На мен не ми е ясно, защо зомбираните фенове на криптосите не си купиха по 100 биткойна преди години, когато цената му беше по 30 долара за бройка, и ФорексМастъра ги агитираше да купуват?
Сега вече изтърваха всички възможни влакове...
Ще стане много интересно, ако цената на тази понци крипто-схема удари 1 000 000 долара...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеНещо друго: Да допуснем, че цената в момента е с 20-30% над изгодната за добив с копачка в БГ. Не е ли възможно с хеджиране да задържим цената на позицията на която е? Какво имам предвид? приемаме, че 25000$ е цената над която ни е изгодно да копаем до следващото вдигане на сложността. Пускаме къса позиция за 1 биткойн на цена 40000$. Целта е да изкопаем един биткойн следващите 6 месеца. Ако цената падне спираме копачката, и печелим от късата позиция. Ако цената се вдигне губим от късата позиция, но печелим от изкопания биткойн, като средната цена на изкопаното ще ни се върже 1BTC за 40000$.
Коментар
-
Нещо друго: Да допуснем, че цената в момента е с 20-30% над изгодната за добив с копачка в БГ. Не е ли възможно с хеджиране да задържим цената на позицията на която е? Какво имам предвид? приемаме, че 25000$ е цената над която ни е изгодно да копаем до следващото вдигане на сложността. Пускаме къса позиция за 1 биткойн на цена 40000$. Целта е да изкопаем един биткойн следващите 6 месеца. Ако цената падне спираме копачката, и печелим от късата позиция. Ако цената се вдигне губим от късата позиция, но печелим от изкопания биткойн, като средната цена на изкопаното ще ни се върже 1BTC за 40000$.
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение
В новия свят правителствата ще станат излишни и задължителни данъци няма да има. Нали именно затова е цялата борба в момента. Динозаврите от стария свят искат да си запазят статуквото и властта. Но метеоритът вече лети към тях и спасение няма да има.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
А Никола Тесла къде го забравяш? Много от неговите открития и разработки са в основата на съвременните технологии.
.................................................. .........................
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБезброй велики открития са правени от гениални "хакери", скромно изчезнали след откритието.
Колко от вас знаят какво е създал Alan TURING, но го ползват ежедневно сега и след 100 века
Осъден от първобитни английски диваци за хомосексуалност,.
Колко от вас разбират какво е създал Алберт АЙНЩАЙН ? Къде са му милиардите?
А Айнщайн е работил безкористно в името на науката и човечеството.
Между другото това видяхте ли го?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеБезброй велики открития са правени от гениални "хакери", скромно изчезнали след откритието.
Колко от вас знаят какво е създал Alan TURING, но го ползват ежедневно сега и след 100 века
Осъден от първобитни английски диваци за хомосексуалност,.
Колко от вас разбират какво е създал Алберт АЙНЩАЙН ? Къде са му милиардите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеДруги са проблемите пред криптовалутите, не е крайния брой биткойни. Промяна в алгоритъма може да реши този проблем, както има още много други валути, които нямат краен брой или той е много по-голям. Проблемите ги описах в предишния си пост- липсата на възможност за регулация и данъчно облагане на държавно ниво ще доведе до рестрикции в даден момент. Неизбежно е, и това е възможно да срине много сериозно целия крипто-пазар.
- 1 like
Коментар
Коментар