IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Загубеняк, тази стойност не е само крипто. За разлика от теб, дето си крайно неграмотен смешник със самочувствие / по отношение биткойн / и се налага да ти четем глупостите, за биткойн съм прочел всяка една книга и знам всичко. Дори на 10к да падне, пак съм 10Х. А ти продължавай да си драскаш
    Неграмотно човече, не ме интересува колко знаеш за нещо, което има стойност НУЛА. Така или иначе познанията са ти умножени по същата тази стойност. Моите пари са във финансови инструменти, а не в талончета за лотарията. Иди прочети малко специализирана литература преди да ръсиш акъл, че се излагаш като кифладжия. Всички спекуланти споделяте една обща черта - така ви се иска да сте прави, че кръв да серете, няма да си признаете, че грешите, колкото и факти да ви извадят. Ходи си купи още шиткойни. Чакаме ги на половин милион долара до края на годината. Моята прогноза е, че ще стигнат 100 коприльона марки (https://www.youtube.com/watch?v=NsLdiKK5vko) до края на другата.
    Last edited by Lupus; 18.02.2021, 16:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение

Много арогантно поведение за посредствено мислещ човек... Все пак не броим paper trading, нали? Кой изобщо те излъга, че бих искал да преподавам на личност с толкова лимитиран потенциал?! Поредния форумен смешко... Ще пишем пак, като се срине всичко. Но ми се струва, че ще си мълчиш тогава До тогава може да ходиш да обясняваш на останалите като теб прочетеното в нета.

Между другото има вероятност късмета ти, ако наистина не лъжеш, да е също толкова голям, колкото и на хората, спечелили от лотарията - големи бизнесмени, голям търговски нюх, голяма работа...
      Тази стойност не е само крипто. За разлика от теб, дето си крайно неграмотен смешник със самочувствие / по отношение биткойн / и се налага да ти четем глупостите, за биткойн съм прочел всяка една книга и знам всичко. Дори на 10к да падне, пак съм 10Х. А ти продължавай да си драскаш

Коментар

Книгите ги оставям на теб. Когато $20к превърнеш в над милион лева, евентуално мога да ти дам възможност да ми преподаваш.
        Сакън да не си продал койните,а как ще милярдим
        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Иска ти сеЗащо не кажеш за СиП 500,че отлива от злато отива в покупки на акции
          Успешните инвеститори знаеш ли как диверсифицарт 30% кеш,30% злато,30% акции,10% жени и пиячка
          [ATTACH=CONFIG]n3720553[/ATTACH]
          [ATTACH=CONFIG]n3720554[/ATTACH]
          аз съм успешен и с 99.9% в акции , 0.1% пиячка - щот не мога повече. Жените - не ми искат пари

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Добре че вие "умните" ни казахте, че биткойна може да се срине. Ние олигофрените не се бяхме досетили .....

А сега след като изляхте толкова много "мозък" в тази тема, ще ви помоля да си ходите и да ръсите "мозък" на друго място. Ние олигофрените дълбоко ви се покланяме и сме ви безкрайно благодарни, че ни казахте поне 1000 пъти, че биткойна ще се срине. Няма нужда да продължавате да го повтаряте това още 1000 пъти,
            Ако не ти харесва - ставай и се махай. Нито съм те канил тук, нито ти мен. А кавичките около умните може спокойно да ги махнеш. Другите епитети са си добре така.

Тук ви се дава акъл и съвети. Ако не го искаш, горе има един хикс - цъкаш и всичко спира. Но да говорите глупости и да въвеждате в заблуждение четящите с теориите си... хайде не. Аз лично считам инвестор.бг форума за сериозно място, на което трябва да се излагат тези, а не мнения.

Коментар

В биткойн в момента влагат институции. Покупките от физически лица са много малки. Погледни графиката на златото и ще видиш пик в цената през август 2020. За 6 месеца златото е поевтиняло с 15%. А сега сравни тази графика с биткойн и ще видиш как поскъпването започва тогава, когато е този пик на златото и съвпада с изтичане на капитал от gold market. Биткойн ще замени златото и който стои на позиции в злато му предстои да гледа в следващите десет години как пазар в размер на 10 трлн. ще се превърне в такъв от под трилион. А какво прави народа на никой не му пука
              Иска ти сеЗащо не кажеш за СиП 500,че отлива от злато отива в покупки на акции
              Успешните инвеститори знаеш ли как диверсифицарт 30% кеш,30% злато,30% акции,10% жени и пиячка
              Click image for larger version

Name:	GOLDWeekly.png
Views:	1
Size:	14.0 КБ
ID:	3720553
              Click image for larger version

Name:	#SPXWeekly.png
Views:	1
Size:	15.3 КБ
ID:	3720554

Коментар

Много арогантно поведение за посредствено мислещ човек... Все пак не броим paper trading, нали? Кой изобщо те излъга, че бих искал да преподавам на личност с толкова лимитиран потенциал?! Поредния форумен смешко... Ще пишем пак, като се срине всичко. Но ми се струва, че ще си мълчиш тогава До тогава може да ходиш да обясняваш на останалите като теб прочетеното в нета.

Между другото има вероятност късмета ти, ако наистина не лъжеш, да е също толкова голям, колкото и на хората, спечелили от лотарията - големи бизнесмени, голям търговски нюх, голяма работа...
                Добре че вие "умните" ни казахте, че биткойна може да се срине. Ние олигофрените не се бяхме досетили .....

А сега след като изляхте толкова много "мозък" в тази тема, ще ви помоля да си ходите и да ръсите "мозък" на друго място. Ние олигофрените дълбоко ви се покланяме и сме ви безкрайно благодарни, че ни казахте поне 1000 пъти, че биткойна ще се срине. Няма нужда да продължавате да го повтаряте това още 1000 пъти, освен ако разбира се не ви гони амнезията и старческата деменция.

Коментар

Присъда

На 29 юни 2009 г. Бърнард Мейдоф получава от федералния съдия Дени Чин присъда от 150 г. лишаване от свобода за финансова измама.

То и затова Сатоши си крие самоличността.Иначе ако всичко е нормално при такова революционно открите,щеше да има и нобелова награда
                  За да има измама, трябва някого УМИШЛЕНО ДА ВЪВЕДЕШ В ЗАБЛУЖДЕНИЕ. Да, ама при Биткойна няма такова нещо. Никой никога не е обещавал на никого печалба от инвестициите в Биткойн. Не са обещавали печалба и биткойн-борсите, както не са обещавали печалба и самите създатели на Биткойн.

Коментар

Книгите ги оставям на теб. Когато $20к превърнеш в над милион лева, евентуално мога да ти дам възможност да ми преподаваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
                      ето това е много поучително за финансовите пирамиди - - https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91...B4%D0%BE%D1%84
                      Колко дълго може да са успешни и "законни" , но краят е ясен, когато нямаш продукт ...
                      Присъда

На 29 юни 2009 г. Бърнард Мейдоф получава от федералния съдия Дени Чин присъда от 150 г. лишаване от свобода за финансова измама.

То и затова Сатоши си крие самоличността.Иначе ако всичко е нормално при такова революционно открите,щеше да има и нобелова награда

Коментар

Напълно споделям това мнение,даже назад в постовете го бях споменал.Правителствата не можаха да предизвикат така мечтаната инфлация и така да обезценят фиатната пара и измислиха още по брутален начин,хем ще изтрият няколко трилиона,хем ни лук яли,ни лук мирисали,а и отговорност никаква.
                        Айде пак конспирации. Кои са тези правителства? 12 години, през които се смениха не знам си колко президента в САЩ, са крояли заговор как да оберат парите на хората, че за целта си наеха дори Илон Мъск, Джак Дорси и Джей Зи

Коментар

Напълно споделям това мнение,даже назад в постовете го бях споменал.Правителствата не можаха да предизвикат така мечтаната инфлация и така да обезценят фиатната пара и измислиха още по брутален начин,хем ще изтрият няколко трилиона,хем ни лук яли,ни лук мирисали,а и отговорност никаква.
                          Един срив на акциите с 30-40% ще изпари 40-50 трл за нула време.Не ,че твоята хипотеза не е вярна,но има и много по-лесен начин.

Коментар

Бъркаш понятията, което води до неточности. Шиткойните не са валута и няма как да бъдат такава поне докато не влязат в регулация. Веднъж го написах, но пак ще го повторя - първо започваме с учебниците по микро и макроикономика, икономически теории, финанси, а чак след това пишем. От моя страна ще е голямо писане, ако се наложи да обяснявам, а и най-вероятно ще изпусна някой аспект. Банките (в т.ч. и централните) в капиталистическия свят имат конкретни функции. Прочетете кое и как работи преди да пишете глупости.

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Щот му се приискало, да си лафи с Путин.
                              Аха значи играта ще загрубее.Четох за някаква виртуална стая или нещо подобно,където Мъск и Путин да си хортуват на четири очи.
                              Биткойна е само претекст значи

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение

Не искам да те разочаровам ,,господин Честност,, но графикта на Биткойн изключително добре корелира с графиката на Алтерко даже по добре от Тесла.
                                добре де, ще призная, че не съм ,,господин Честност,,. В края на 2017 спечелих много пари с биткойни, но тогава реших да изляза и да не влизам повече. Замислих си как лесно спечелих толкова пари, а знам колко са спечелили милиарди, и си представих тези, които ще загубят. Докато не си направих тази смекта, всичко беше игра за мен...

Коментар

Working...
                                X