Но в момента и лихвите са на ниски нива не виждани от както свят светува, а не е сигурно, че ще се дигнат кой знае колко в близко време
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКато има хайп и хората купуват на високо. Повечето то тези дето уж са купили на ниско и те после добяват на високото и така не правят нищо особено. Пак добре когато са на плюс
Въпросът вече е не "дали", а "кога" ще се случи голямото БУМ.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Money Разгледай мнениеКато има хайп и хората купуват на високо. Повечето то тези дето уж са купили на ниско и те после добяват на високото и така не правят нищо особено. Пак добре когато са на плюс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Радвам се, че си успял да извлечеш хубава печалба от теслИте. И на теб ти пожелавам да имаш още добри печалби и за в бъдеще..
Независимо от това си запазвам мнението, че повечето наивници, които влизат с цел бързо забогатяване в кухата измамна схема на крипто-валутите ще загубят пари, за сметка на много малък брой хора участващи в същата схема, които ще спечелят пари.
Коментар
-
Като има хайп и хората купуват на високо. Повечето то тези дето уж са купили на ниско и те после добяват на високото и така не правят нищо особено. Пак добре когато са на плюс
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеРадвам се, че си успял да извлечеш хубава печалба от теслИте. И на теб ти пожелавам да имаш още добри печалби и за в бъдеще...
Независимо от това си запазвам мнението, че повечето наивници, които влизат с цел бързо забогатяване в кухата измамна схема на крипто-валутите, ще загубят пари, за сметка на много малък брой хора участващи в същата схема, които ще спечелят пари.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение
Да, но ролята на tether намалява и дори вече не са в топ 10 по капитализация. Въпрос на време е маргинализацията и на Tether, и на Bitfinex
Но ако данните за търговията за последните 24 ч. са верни, то е било зверска търговия/обмен за последните 24 ч. Давам Топ 10 към момента:
1. BTC, cap.: $897.5B, vol. 24h: $104.8B, ratio: vol24/cap = 11.68%
2. ETH, cap.: $180.7B, vol. 24h: $52.0B, ratio: vol24/cap = 28.78%
3. BNB, cap.: $35.3B, vol. 24h: $8.5B, ratio: vol24/cap = 24.08%
4. USDT, cap.: $34.8B, vol. 24h: $196.7B, ratio: vol24/cap = 565.23%
5. DOT, cap.: $31.3B, vol. 24h: $7.35B, ratio: vol24/cap = 23.48%
6. ADA, cap.: $29.9B, vol. 24h: $12.3B, ratio: vol24/cap = 41.13%
7. XRP, cap.: $21.6B, vol. 24h: $16.8B, ratio: vol24/cap = 77.78%
8. LTC, cap.: $11.7B, vol. 24h: $10.8B, ratio: vol24/cap = 92.31%
9. LINK, cap.: $10.7B, vol. 24h: $4.9B, ratio: vol24/cap = 45.79%
10. BCH, cap.: $9.6B, vol. 24h: $8.5B, ratio: vol24/cap = 88.5%
Тетера и рипъла явно много се ползват и при други търговии/конверсии. Тетера избива рибата: всеки тетер си е сменил собствеността 6 пъти средно за последните 24 часа. Рипъла е превъртял почти 80% от капитализацията си за 24 часа.
Лайткойна и биткойн-кеша здраво са ги въртели и тях.
Тва на друг финансов пазар с тия % оборот от общата капитализация, много трудно ще се постигне, да не кажа почти невъзможно за топ 10 по капитализация.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Е, не само ти имаш вложения в акции. Между другото в един коментар тук от преди няколко дни посочих кога съм вложил пари в Tesla и поради какви причини съм го сторил. Посочих, че и наскоро съм продал по-голяма част от тях. Към днешна дата това решение май се оказа правилно. Така, че има различни варианти да вложиш пари и никой не твърди, че биткойн е единствения
Независимо от това си запазвам мнението, че повечето наивници, които влизат с цел бързо забогатяване в кухата измамна схема на крипто-валутите ще загубят пари, за сметка на много малък брой хора участващи в същата схема, които ще спечелят пари.Last edited by Frosty; 23.02.2021, 20:27.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Някой беше споменал, че ставали големи обмени между ВТС и тетер.
Коментар
-
Аз чета, ама става въпрос за Bitfinex и Tether, а това няма нищо общо с биткойн. Bitfinex са престъпнициНе се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
Коментар
-
Първоначално изпратено от VP Разгледай мнениеНезависимо от вижданията ви за койна, не знам как шортите нещо толко волатилно, което е на туит разстояние от скок или спад...
Евала ако го правите успешно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнение
Ти наистина ли си математик?! Основател на посредник?! Нямаш никаква идея какво говориш! Прочетох последните 2 страници от темата и съм меко казано изненадан от разсъжденията ти. Инженер, милионер, акционер, инвеститор и не знам още какво... Що за глупости пишеш?! Гледай си пчелите и не се занимавай с неща, от които хал-хабер си нямаш!!!
И всички се заяждат и обиждат ... За мен е безпредметно да наказваш 50+г лапе от детската градина. Не прави кеф простоНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 5 Харесвания
Коментар
-
Става въпрос за борса и как, ако решат, спират дейността.
Коментар
-
Аз чета, ама става въпрос за Bitfinex и Tether, а това няма нищо общо с биткойн. Bitfinex са престъпници
- 3 Харесвания
Коментар
-
Чети, чети
Коментар
Коментар