Какви са па сега тия #LaserEyes
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Lupus Разгледай мнениеНякой обръщал ли е внимание на commodities последната година?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Тази графика е абсолютна измишльотина
Дневната цена на златото и месечние CPI ги има във FRED. Можеш и сам лесно да си сметнеш каква е била цената на златото при пика от началото на 1980г. преизчислена спрямо инфлацията на база CPI в днешни цени
В златата тема съм пускал това инфо (актуално към момента на постването). Сега не си спомням точната цифра ама беше нещо от сорта на $2400. Т.е. мнооооого далече от твоята графика
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
Няма никакъв балон при златото, ето една графика, но относена към инфлацията. Дори и златото не изпълнява функцията си на "store of value".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Голям майтап е това изобретение "1980 CPI Formula". Оттам и цялата графика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DeBeers Разгледай мнение
Няма никакъв балон при златото, ето една графика, но относена към инфлацията. Дори и златото не изпълнява функцията си на "store of value".
Коментар
-
Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнениеМай ще сложа още един ордер на 39 500 за всеки случай.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениеМоже ли някой да обясни случая с тези тетери и какъв е проблемът това същото ли е като USDT в бинанс например и другите борси? Че нещо се притесних
Иначе аз още преди съм се чудел как така бай-*** решава, че ще си направи "стейбълкойн", който да е вързан за долара, един вид са си направили частна бретънуудска система...
Аз никога не съм търгувал през тетър и няма да го направя, за мен е много, много съмнително.
Разликите с USDC (стеибъл коина на Коинбеис) е от небето до земята.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ov4ar4eto_KaliTko Разгледай мнениеМоже ли някой да обясни случая с тези тетери и какъв е проблемът това същото ли е като USDT в бинанс например и другите борси?
- 1 like
Коментар
-
Може ли някой да обясни случая с тези тетери и какъв е проблемът това същото ли е като USDT в бинанс например и другите борси? Че нещо се притесних
Иначе аз още преди съм се чудел как така бай-*** решава, че ще си направи "стейбълкойн", който да е вързан за долара, един вид са си направили частна бретънуудска система...
Коментар
-
Извън темата, но учените още се карат що самолетите летят (не могат да разберат точно).
Но това, разбира се, не пречи на самолетите да летят. За хеликоптерите е ясно.
https://www.scientificamerican.com/a...ay-in-the-air/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Няма да спре Матеев. Този човек има отчайващата нужда да се изживява като ментор и лидер, но понеже няма качествата за това веднага показва заядливост и злоба, когато някой не се съгласи с хилядите думи, които изписва. Това естествено се репликира от другата страна и става селски спор.
Матеев има доста положителни качества, но и доста други, лошото е, че много надценява собствения си интелект.
Май ще сложа още един ордер на 39 500 за всеки случай. Все повече си мисля, че е доста удобен момент, но пък и не разбирам кой знае колко, та да не вземе да ме слуша някой
След днешното развитие с тая измама тетър очаквам нови върхове.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнениеРазвитието на тая шиитня е учебникарски пример за моделчето на всички балончета и ''много бързо '' растящи активи ...............
А именно - bump and run reversal .............. При него ''особенноста '' е че всичко завършва почти там , където е започнало ..
Далеч съм от мисълта , че това ще стане сега .... а и не съм Ванга (мир на душата й ) ............. Но то просто ще се случи
В най общи линиии съм маркирал подкрепите на БЪРЗИЯ тренд при всека промяна на ъгъла на тренда ...... (това също е необходимо условие) ..... Не се вижда началото , за да може са видими всички линии .... И съм ги дал с най добрия мащаб и таймфрем възможен
Най долната дебела червена идва от самото начало .....
Е ............. С ДВЕ ДУМИ , неизбежно е връщането при нея ...... в един момент
А какво мислиш за златното "балонче"
- 1 like
Коментар
Коментар