IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение

ама това прави много народ! - всичките купуващи биткойни ..
    Едни купуват други продават,голям алъш вериш се получава https://cryptodnes.bg/bitcoin-kit-iz...-miliona-v-btc

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Когато Господ иска да погуби някого, първо му взима разсъдъка
      ама това прави много народ! - всичките купуващи биткойни ..

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
        .......падай казах от 50000 за 500 . хяхяхяхяхяхяхяяяя
        Когато Господ иска да погуби някого, първо му взима разсъдъка

remember remember the fifth of november

Коментар

• тръгнат ли със шипове надолу индексите ще видите едни убиткойни . падай казах от 50000 за 500 . хяхяхяхяхяхяхяяяя

Коментар

• Как го виждате Ripple след евентуално спечелване на делото?

Коментар

• Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнение
              Нещо ми прилича на фалшив пробив ,,B,, от флат корекция . И има вероятност за едно бързо спускане под 50 и дори 40 хиляди, преди по сериозно да отпраши на горе.
              40к е трудна цел. На 44000-44500 направи съпорт на три пъти. Иначе ще е добре да направи една рязка корекция и да изтръска weak hands. Ще е здравословно

Коментар

• Нещо ми прилича на фалшив пробив ,,B,, от флат корекция . И има вероятност за едно бързо спускане под 50 и дори 40 хиляди, преди по сериозно да отпраши на горе.

Коментар

• Първоначално изпратено от Point of view Разгледай мнение
                  Интересна позиция за таксуване на биткойн от политици, които искат да хванат вълната на 99% ... а също и зелените..Бил Гейт и той се намеси
                  https://www.youtube.com/watch?v=bY2vfktDbAA
                  И кви пари ще вкарат в бюджета от таксуването на криптото? Тва са пари за семки и бонбонки, като си имат Фед и Ецб хич не им дреме за някакви милардчета...те с едно натискане на компа "изкопават" без никакви разходи трилиони

Коментар

• Интересна позиция за таксуване на биткойн от политици, които искат да хванат вълната на 99% ... а също и зелените..Бил Гейт и той се намеси
                    https://www.youtube.com/watch?v=bY2vfktDbAA

Коментар

• Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

Добри Ютро!!!
                      Крайната цел е 1 Сатоши = 1$, т.е. 100.000.000 $/Биткоин! Това ще се случи някъде след 2028 г.
                      Какво ще можете да си купите тогава с 100.000.000$ не се наемам да прогнозирам
                      $100 млн. за биткойн може да се случи само при хиперинфлация на щатския долар. А това няма да означава, че подобна инфлация ще е налице само в САЩ, а в целия свят. Което ще означава срутване на цялата световна икономика. Според мен вероятността от подобен сценарий е равна на нула.

Коментар

• .......................... ще вземе да удари 1 000 000...
                        Добри Ютро!!!
                        Крайната цел е 1 Сатоши = 1$, т.е. 100.000.000 $/Биткоин! Това ще се случи някъде след 2028 г.
                        Какво ще можете да си купите тогава с 100.000.000$ не се наемам да прогнозирам
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Най-интересното е, че картите ги продадох на куп - дойде един приятел и ги изгреба всичките без изключение. Колкото до дъната и процесорите - ами купих си кутии и ги направих на компютри, при това с много добри параметри. Процесорите съм ги купувал готини едно време, и се оказа, че са много актуални дори и сега - Core i4 7-ма генерация, които са по-бързи от Core i7 3-та генерация.

Останаха ми за продан само алуминиевите стойки, част от захранванията, както и няколко големи кутии с всякакви кабелчета и рейзър платки. Ако те интересува, продавам всичко на половин цена от тази, която видиш някъде в интернет. Мързи ме да пускам обяви в интернет, така че съм готов да дам всичко на камара на някой, който дойде с голямата лопата да ме оттърве.
                          Благодаря за отговора, явно съм закъснял.. Ще ти пиша за захранванията ако успея да намеря читави карти

Коментар

• До колко очаквате да слезе тази корекция,аз лично под 56к не очаквам и дали е разумно за закупуване на дипа с цел холдване до края на бул цикъла.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнение

Картите продаде ли ги или още стоят в кашоните?
                              Ако не си ги продал дай параметри, бройки и цени на лично.
                              Най-интересното е, че картите ги продадох на куп - дойде един приятел и ги изгреба всичките без изключение. Колкото до дъната и процесорите - ами купих си кутии и ги направих на компютри, при това с много добри параметри. Процесорите съм ги купувал готини едно време, и се оказа, че са много актуални дори и сега - Core i4 7-ма генерация, които са по-бързи от Core i7 3-та генерация.

Останаха ми за продан само алуминиевите стойки, част от захранванията, както и няколко големи кутии с всякакви кабелчета и рейзър платки. Ако те интересува, продавам всичко на половин цена от тази, която видиш някъде в интернет. Мързи ме да пускам обяви в интернет, така че съм готов да дам всичко на камара на някой, който дойде с голямата лопата да ме оттърве.
                              Last edited by Mateev; 14.03.2021, 20:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Не копая с нищо. Горчивият ми опит от миналото ме научи, че най-лесното влизане в Биткойна е посредством покупки в подходящия момент от време.

Да, с копачките човек може да се сдобие с по-евтини койни, но в същото време си носи риска да си нанесе загуби поради недостатъчно дългото време, през което тези копачки ще копаят на печалба. Сложноста непрекъснато нараства, както и производителите непрекъснато пускат все по-ефективни и по-ефентивни копачки, които правят старите модели копачки силно неефективни и дори губещи. Освен всичко друго цената на тока в България е висока, и така нашите копачки не могат да се конкурират с тези в страните с ниска цена на тока.

Допълнително се намесва и голямото количество време, което се губи в поддръжката на копачките или риговете. Пробвах както едното, така и другото, и в процеса на експлоатация 1000 пъти се заклех, че повече няма да правя подобна глупост.

Само късмета ме извади на печалба от цялата тази простотия с копането, но ясно си давам сметката, че ако с дадените пари за копачки и ригове бях закупил директно Биткойни, щях да спечеля много повече от това, което съм спечелил до момента с копане.
                                Картите продаде ли ги или още стоят в кашоните?
                                Ако не си ги продал дай параметри, бройки и цени на лично.

Коментар

Working...
                                X