Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСега гледам, Майка на болно дете търси дарение спешно за лекарства, исках да пратя но средновековните банки от аналоговата епоха не работят днес. Ако беше крипто за минути щеше да има парите в телефона и да купи каквото е необходимо....
Интересното е че "електронното" им банкиране също не работи в неделя... т.е. то "работи", но най-рано парите могат да минат в понеделник, през работно време и ако не е някакъв друг празник.
Освен това независимо че се води "електронно банкиране", реално не е, защото работи и можеш да изпращаш пари само по време на работа на "физическата банка".
Всеки път като използвам "услугите" на банките, имам усещането че се връщам в каменната ера. И най-вселото е че "сегиз-тогиз" трябва да се ходи физически до банката за нещичко, независимо че уж имам всички "електронни услуги".
Иначе ако попиташ "математика", той ще ти каже, че банките "всичко могат" и че проблема е в "твоя телевизор"... т.е. твоята конкретна "услуга" или банка и тн.Last edited by Xman1; 28.03.2021, 19:51.
- 1 like
Коментар
-
Сега гледам, Майка на болно дете търси дарение спешно за лекарства, исках да пратя, но средновековните банки от аналоговата епоха не работят днес. Ако беше крипто за минути щеше да има парите в телефона и да купи каквото е необходимо....Last edited by better; 28.03.2021, 20:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеп.п. ето Xman1 говори за смарт контракт без да знае че от 30 години същото нещо се постига с електронен подпис и даже е вкарано в законодателството (тука не знам кога, но в БГ мисля че го има повече от 10 години като промени в законодателството).
Elrond is a blockchain protocol that seeks to offer extremely fast transaction speeds by using sharding. The project describes itself as a technology ecosystem for the new internet, which includes fintech, decentralized finance and the Internet of Things. Its smart contracts execution platform is reportedly capable of
15,000 transactions per second, six-second latency
and a $0.001 transaction cost.Last edited by barbaron; 28.03.2021, 20:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнениеBarbaron, в кой пул копаеш?
Лаптопа с 3070 овърклокван ли е, с 3070 хашрейта е нормално 46 Mh/s.Постоянно се мени (смята се по броя на успешните хешове).
.
Пул: https://www.nicehash.com/my/mining/stats
Имат чудесен софтуер - QuickMiner, може да се избере мин., макс. или средно оптимизиране и софтуера избира съответни параметри на картата
За период 7 дни: средно €7.56 / 24 часаLast edited by barbaron; 28.03.2021, 12:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеКартите какви са втората 3070 ли е?
Картата на лоптопа може ли да копае със съшата скорост както една нормална видеоката?
Ethereum mining on laptops with
Nvidia Geforce RTX 3060, RTX 3070, RTX 3080 graphics cards.
Hashrate and ROI
https://cryptoage.com/en/2405-ethere...e-and-roi.htmlLast edited by barbaron; 28.03.2021, 01:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivooo Разгледай мнениеНякой търгувал ли е тук: https://www.deribit.com/ - искам да пусна малко опции. Изплащат ли печалбите коректни ли са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеОстави теорията, гледай на практика какво правят два мои лаптопа от 15/12/2020 до днес
Картата на лоптопа може ли да копае със съшата скорост както една нормална видеоката?
Коментар
-
Някой търгувал ли е тук: https://www.deribit.com/ - искам да пусна малко опции. Изплащат ли печалбите коректни ли са?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеЩо ти за е-подпис не си ли чувал? Ясно ми е че нямаш, но предполагам си чувал за него.
Кажи във Франция кога го приеха за легален?
И във Франция не е необходимо да ходиш някъде с паспорт и да ти дават флашка
Достатъчно е да имаш смартфон
Но ти за съжаление само си чувал за смарт-контрактите, и не знаеш какво се крие зад тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениенай-евтиния, иначе средно качество лаптоп, Hasee със GeForce RTX 3060, цена 1000$, (250 вата/час е потреблението) може да изкопа- 0.000265045 ETH per hour
- 0.00636108 ETH per day (8.875$ = 14.73 лв)
- 2.3217942 ETH per year
За да копаеш 0,006 ETH/day днес ти трябват 210 MH/s
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениекопирано от друг форум.
Поради недостиг на графичните карти за копане, китайците преминават на лаптопно такова. [ATTACH=CONFIG]n3739038[/ATTACH]
най-евтиния, иначе средно качество лаптоп, Hasee със GeForce RTX 3060, цена 1000$, (250 вата/час е потреблението) може да изкопа- 0.000265045 ETH per hour
- 0.00636108 ETH per day (8.875$ = 14.73 лв)
- 2.3217942 ETH per year
Матеев, скачай в авантюрата, ама бих препоръчал по-свестен лаптоп, MSI GF75 Thin 10UE 17.3" FHD 144Hz, 2.6 GHz i7-10750H, RTX 3060, 8 GB 3200MHz RAM, 512 GB PCIe SSD за 1350$
Охлаждането е добро в положение колиба и еднодневна почивка от 30 мин.
Last edited by barbaron; 28.03.2021, 00:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Ми ако искаш да сключим с тебе един смарт-контракт
Ти ще ми прехвърлиш 0.1 биткоина, па аз ще ти прехвърля апартамента си от 200 квадрата на Витошка.
Коментар
Коментар