IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
    Давай Рипъл
    Разкарай ги след това изчакай значителна корекция и се качи на ЕТЕРИУМ. Ако не ти стиск,а разкарай половината.

Напомпването на Рипъла, доста по - добре преставане на на някой алткойни отколкото мудното катерене на Биткойн, Както и IPO на Койнбейз. Това всичко е силен сигнал е че ралито от започнало миналият март е към края си , формиране на връх около, датата на IPO и малко след това.
    Последвала 50 - 70 процента корекция в рамките на 3- 6 месеца. Говоря за целият крипто пазар.

Втори сценарии който не по различен само, че спускането ще е от по висока цена . Това да е фалшив пробив, следва бързо спускане и след тва рали до към към юни месец и от там корекцията 50 - 70 процента.

Коментар

• "Coinbase’s expected valuation of $100 billion implies that its revenue will be 1.5x the combined 2020 revenues of two of the most established exchanges in the marketplace, Nasdaq Inc. (NDAQ) and Intercontinental Exchange (ICE), the parent company of the New York Stock Exchange.

Our calculations suggest Coinbase’s valuation should be closer to $18.9 billion – an 81% decrease from the $100 billion expected valuation."

Коментар

• Давай Рипъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
          Достигнато ниво през последния час - 63 200 ...
          Честито на тези, които повярваха в Биткойна. Да са им честити и печалбите !!!
          Матеев, отново същия сценарий, който дискутирахме при предишните пробиви на АТХ- малко под тавана получава мощна подкрепа и се изстрелва нагоре. Обаче се забелязва нещо при предишния пробив, както и сега (все още е рано да се каже, може да има ново продължение на горе), че за разлика от предишните пъти, последния път покачването беше сравнително малко - с около 3к, сега за момента е с около 1к. Което говори, че няма много желаещи да купуват след пробива и съответно да изстрелват цената нагоре. Дали се изчерпа енергията на тренда или има още, нека по-разбиращите да пояснят. За сега още не е приключило, според мен ще има още нагоре, но нека видим.

Коментар

Така е. Там, където продаде, всъщност трябваше да купиш.

Не си отчела елементарния факт, че нямаше паника по време на корекцията. Тоест беше повече от ясно, че ATH ще бъде тествано и може би пробито.
            това ми е ясно и затова още повече ме е яд. Така ми било писано - тази година нумерологично ми е година на грешните решения. Като гледам са познали. Ще търпим и ще чакаме следващата

Коментар

• Достигнато ниво през последния час - 63 200 ...
              Честито на тези, които повярваха в Биткойна. Да са им честити и печалбите !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

знам. И ме е яд
                Така е. Там, където продаде, всъщност трябваше да купиш.

Не си отчела елементарния факт, че нямаше паника по време на корекцията. Тоест беше повече от ясно, че ATH ще бъде тествано и може би пробито.
                Last edited by Mateev; 13.04.2021, 14:10.

Коментар

• и що трябва да ме интересуват ?

Коментар

Преди малко биткойна проби ATH и в момента след пробива буквално лети нагоре с голяма скорост. В момента в който пиша постинга достигна 62 575 ...
                    знам. И ме е яд

Коментар

• Добри Ютро!!!
                      Честит Нов Рекорд $62.600 !!!
                      В левчета е вече твърдо над 100.000 / Парчето
                      Happy Mining!!!
                      remember remember the fifth of november

Коментар

• Преди малко биткойна проби ATH и след пробива буквално лети нагоре с голяма скорост. В момента в който пиша постинга (8:22) достигна 62 575 ...

08:31 - 62 723 ...
                        08:40 - 62 741 и започна корекция,
                        Last edited by Mateev; 13.04.2021, 12:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          16 декември 2020, 20.06 ч.:

Новини от "копачите"
                          • BTC: Yesterday's Hashrate:220 TH/S, Earnings +$76.06, Today's Hashrate:270 TH/S
                          • BTC: Yesterday's Hashrate: 40 TH/S, Earnings +$13.24
                          • ETH: Yesterday's Hashrate:100 TH/S, Earnings + $8.54
                          • ETH: Yesterday's Hashrate: 90 TH/S, Earnings + $8.28
                          • ETH: Yesterday's Hashrate: 85 TH/S, Earnings + $7.83
                          1 BTC= 60890 USD
                          1 ETH= 2163 USD
                          Тока вече е предплатен
                          Стигат за бонбонки за внучетата
                          кои копачи. Дай на разбираем език

Коментар

• 16/12/2020, 20.06 barbaron написа:
                            Подцених го BTC-то, спрях да копая преди година
                            Добре че имах някое и друго спестено койнче,
                            та да започна преди 7 дена отново разкопките на BTC, ETH, XMR и MATIC
                            [/QUOTE]

14/4/2021 8:30 barbaron написа:

My Cloud Miners
                            • BTC: Yesterday's Hashrate:270 TH/S, Earnings +$90,93
                            • BTC: Yesterday's Hashrate: 40 TH/S, Earnings +$13.24
                            • +
                            • ETH: Yesterday's Hashrate:100 TH/S, Earnings + $9,70
                            • ETH: Yesterday's Hashrate: 90 TH/S, Earnings + $8.28
                            • ETH: Yesterday's Hashrate: 85 TH/S, Earnings + $7.83
                            1 BTC= 64387 USD
                            1 ETH= 2383 USD
                            https://www.bitfufu.com/dashboard
                            https://www.nicehash.com/?refby=d2fe...9-3b63b192fbc4
                            https://www.just-mining.com/en/regis...sor=MAm3ZnXJ6B
                            Last edited by barbaron; 14.04.2021, 10:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение

Както и да е, ще видим...
                              е това никой не може да оспори )))))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Какво мислим аз и ти няма никакво значение,важното е какво мислят големите китове закупили между 3хил и 20 хил долара.
                                Големите китове са купували на доста под тия цени. Те в момента изкарват 3-6% лихва на койните си или пък теглят кредити срещу тях на 3-5%. Та китовете не ме притесняват, притесняват ме свежите пари, ливъриджът в системата, копачите и трейдинг десковете на GS и JPM.

Както и да е, ще видим...

Коментар

Working...
                                X