IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

И коя е българската крипто-борса?
    Потърси си ги, има Гогол

https://www.youtube.com/watch?v=Mh3g2n1zRdw

Коментар

• Реалист човек

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Има, ама не е баш голяма като тях и не е баш една. И най-вероятно собствениците и пишат по такива форуми колко е як биткоина.
        И коя е българската крипто-борса?
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Такам, според аматьорските ми познания по ТА, следващо критично ниво е от около 43 к, колкото е било дъното на най-сериозната корекция след покачването над 50 к от февруари. Би трябвало да има сериозен съпорт там, ако бъде пробит, вече отиваме на нива от около 30.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Те това си е най-точния индикатор

Кога хора не обръщащи внимание почнат да влизат.
            Грешиш, аз съм в играта от края на 2017-та, само че се занимавам с добив, не с трейдинг. Е един път ще реша да трейдвам и ще вземе да се прецакат нещата.

Коментар

Между другото да попитам крипто-маниаците.... В България има ли работеща борса за търговия с крипто-валути подобна като Кракен и другите големи?
              Има, ама не е баш голяма като тях и не е баш една. И най-вероятно собствениците и пишат по такива форуми колко е як биткоина.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Или гащите.
                май е това. Иначе щеше до сега да се похвалил, че е разтоварил навреме

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
                  И аз като Ивето, един път ще реша да влезна в играта и всичко ще утече
                  Те това си е най-точния индикатор

Кога хора не обръщащи внимание почнат да влизат.
                  Last edited by mathematician; 23.04.2021, 10:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение

Матеев сега пълни вагоните..

Или гащите.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

Изобщо не си като мен - аз не се измъкнах и си останах с торбите. Вчера цял ден се каних да продам ама си викам Айде още малко да изчакам. После тръгна надолу викам си Може да лека корекция. После падна още повече и си викам Предния път продадох на дъното, не ща и сега пак да го правя. И така докато тази се сутрин се събудих и установих че една трета от инвестицията ми е изчезнала. И сега продължавам да държа пак от страх да не уцеля дъното. Споменах ли за каръщината си?

Матейчо нещо се е затишил, що така?
                      Матеев сега пълни вагоните..

Коментар

• Първоначално изпратено от ford_perfekt Разгледай мнение

В Турция тия дни така се получи. Също Ружа Игнатова беше новатор в това отношение.
                        Чудя се как Пеевски все още не е пуснал крипто-борса в България.

-------------------

Между другото да попитам крипто-маниаците.... В България има ли работеща борса за търговия с крипто-валути подобна като Кракен и другите големи?

Коментар

• Първоначално изпратено от cherney Разгледай мнение

Посочи ми един мой превъзбуден коментар в дни на сериозна корекция нагоре. Общо взето, изобщо не ме интересува каква е цената днес. Прежалих едни $10000 долара декември 2016 и отдавна съм ги забравил. А ако цената стане $100, така да бъде. Важно е да сме живи и здрави.
                          късмет си имал точно тогава да влезеш. А сега при тоя маркет не съсметлиите, а адекватните с бързи реакции печелят. На тях евентуално може да им се каже Евала ама пак не баш щото в крайна сметка всичко е въпрос на късмет и карък
                          Last edited by IvelinaJensen; 23.04.2021, 10:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

То и вие при всяко покачване чертаете светлото бъдеще на БТК-то.Та така докато не стигнем до простата истина,че това нещо,а и всички производни криптошитни имат чисто спекулативен характер ще е така,при спад ние ще чертаем мрачното бъдеще,при покачване вие ще чертаете светлото му бъдеще.
                            П.П.То по принцип всяко движение дали низходящо дали възходящо започва с един вид корекция,та в този ред на мисли тази корекция може и да прерасне в тренд в обратна посока на настоящият.
                            Посочи ми един мой превъзбуден коментар в дни на сериозна корекция нагоре. Общо взето, изобщо не ме интересува каква е цената днес. Прежалих едни $10000 долара декември 2016 и отдавна съм ги забравил. А ако цената стане $100, така да бъде. Важно е да сме живи и здрави.

Коментар

Аз се чудя, защо идиотите въобще се мъчат да го копаят този биткойн. Не е ли по-лесно да регистрираш една борсичка в някоя страна с бутафорно правосъдие(примерно като България), и после да духнеш на някъде с койните на балъците?
                              В Турция тия дни така се получи. Също Ружа Игнатова беше новатор в това отношение.

Коментар

• Аз се чудя, защо идиотите въобще се мъчат да го копаят този биткойн. Не е ли по-лесно да регистрираш една борсичка в някоя страна с бутафорно правосъдие(примерно като България), и после да духнеш на някъде с койните на балъците?

Коментар

Working...
                                X