If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Матеев се чудя защо не излезе да каже тия дето са купили на 60+ на каква печалба са в момента. Защото когато се вдигаше от 55 до 60 през 10 минути пускаше пост с големи червени букви на новата цена и честитеше 10%-те процента на купилите на 55 например. Сега къде е?
Според мен Матеев е много хитър човек и продава, въпреки, че твърди обратното и пирува за сметка на маймунките накачили се на клона най-последни. То това е и основният смисъл на пирамидата по принцип. Да прее*еш някакви хора. Честито на фараоните. Дано ликувате, докато четете заглавията със самоубилите се пишман-криптомилионер-мераклии, които са ви купили имотите и колите. Zero sum e играта тук и това е действителността, зад всичките спечелени милиони на Матеев, стоят загубени парички на някой друг.
Така е, на стоковите борси пък тъкмо обратното - никой никого не иска да прее....ва . Там са се наредили едни хУбави хОра раздават ени милиончета - там само се пИчели....
Матеев се чудя защо не излезе да каже тия дето са купили на 60+ на каква печалба са в момента. Защото когато се вдигаше от 55 до 60 през 10 минути пускаше пост с големи червени букви на новата цена и честитеше 10%-те процента на купилите на 55 например. Сега къде е?
Според мен Матеев е много хитър човек и продава, въпреки, че твърди обратното и пирува за сметка на маймунките накачили се на клона най-последни. То това е и основният смисъл на пирамидата по принцип. Да прее*еш някакви хора. Честито на фараоните. Дано ликувате, докато четете заглавията със самоубилите се пишман-криптомилионер-мераклии, които са ви купили имотите и колите. Zero sum e играта тук и това е действителността, зад всичките спечелени милиони на Матеев, стоят загубени парички на някой друг.
Ми не, като набълбукаш $200 бона, къде ти е ползата от файдата, като нямаш кяр? че и хешрейта постоянно мърда, печалбата след година ще е на 1/5 от сегашната, ама контракта си го платил в началото - хайде без номера от селски вечеринки, че и с реферален линк а?
redCretinчо, "набълбукал" съм се с $5 500
Отивай в забавачката да те научат какво е "капитализиране на лихвата"
Чак до 50000 надали,но 45-48000 може и да го върнат.А и нищо лошо няма от удареният стоп,а и той е леко плюсов,колкото да избием таксите на брокера.То ако още се помота цената около тези нива,29700 може и да се затвърди като дъно.Явно не искат толкова бързо да го сурнат под 30000,ще изчакат дали някой ще се закачи на куката,но като гледам яловите покупки от дребните риби надали могат да го закарат много нагоре
Акцента на Майсторчето не беше за цената , а ......за гапа ................ . При гап , стопа не важи ..................затваря те там , където срешне първи поръчки , тоест където отвори гапа ...............
Но това е по принцип ................ Тук търговията не спира и образуването на гап е маловероятно.....................
В понеделни при брокера един гап на горе до 50 000 и ще видиш един стоп на нула.
Шортиш по дъната бегай от там.
Чак до 50000 надали,но 45-48000 може и да го върнат.А и нищо лошо няма от удареният стоп,а и той е леко плюсов,колкото да избием таксите на брокера.То ако още се помота цената около тези нива,29700 може и да се затвърди като дъно.Явно не искат толкова бързо да го сурнат под 30000,ще изчакат дали някой ще се закачи на куката,но като гледам яловите покупки от дребните риби надали могат да го закарат много нагоре
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Това , разбира се , е само една по добра идеичка ........ на твоята рисунчица .....................
Но , лично аз не вярвам да стане ............. по скоро ще ''''рисуваме '''' дъъъълга 4та вълна във вид на триъгълник и ще видите върха отново след Н.Година (ех тая Нова Година - изтрепа всички златни бъгове със бленуваното 3000 $ oz.........A бяха предупредени )
Ми не, като набълбукаш $200 бона, къде ти е ползата от файдата, като нямаш кяр? че и хешрейта постоянно мърда, печалбата след година ще е на 1/5 от сегашната, ама контракта си го платил в началото - хайде без номера от селски вечеринки, че и с реферален линк а?
Хиксман, на мене ми е интересно какво товарите? Нали цялото ви имане е вече в койни, които са истинските пари и защита от инфлация
На над 60к или поне над 50К продавахте ли, че сега да товарите нещо повече от трохи?
Моята логика е следната. Ако наистина си вярвате, значи койнът като беше на $1000 трябва да сте натоварили минимум по 10 койна и да си ги стискате. Значи сега с имане от по над $350K не би трябвало да ви бърка дали ще купите още койни за 3-4 хиляди долара. И изобщо нищо то това, което се случва не трябва да ви бърка
Но тука гледам силна емоционална реакция сред феновете и не знам дали това не е породено от яда, че е пропуснато толкова много... направо под носа ви...
Чакам го да падне под 30к, за да товаря още. Колкото по-надолу отиде сега, толкова повече ще катери после. Друг е въпроса дали ще докарат под 30к, но ако го докарат под 20к още по-добре.
Колкото до зануляването, трябва всички да се откажат от криптовалутите, което няма как да се случи, без да има някаква по-добра алтернативна технология.
В момента сигурно стои и се чуди дали да си обмени биткойните сега на 35 хиляди, или да стиска още една година докато падне до 3500 и тогава да продаде.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар