IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Сега просто изчакваме дъното, където и да е то, след това товарим, и след това чакаме година-две докато достигне до 200к. Този път обаче съм решил ЯКО ДА ТОВАРЯ !!! Нали знаете приказката - купува се тогава, когато по улиците се лее кръв ...
    Рано е още, трябва миньорите да сгазят хардуеара с булдозери... точно тогава ще бъде момента за якото товарене. Аз лично не мога да повярвам, че това се случва за 3-ти път. Явно "паметта" на повечето хора се простира между 3 и 4 години. Все едно гледам повторение на "стар филм". Сериозно ли пак ще я играем тази игра... сериозно ли пак ще играм играта "зануляване на Биткойн"... следващия път явно ще ходи на милион, ако сега успеят го сринат. Освен това наистина ли глупаците които се набиха над 60 хилки (очакващи да станат мильонери за 2 месеца), сега продават на 40% загуба?!

Също така Китай за 100тен път "забрани" Биткойн и цената отново падна от тази "новина".

По случай "Китай забранява Биткойн... отново" има един стар Ютуб клип, който ми е любим и как всеки път тази "новина" работи.
    Иначе ето го и самият видеоклип: https://www.youtube.com/watch?v=e94A-AaV1Do

Коментар

Аз си имам стратегия с ПМО, която не се влияе от единичните случайни събития. Тя печели в статистически план. Повече няма смисъл да казвам каквото и да било, защото така или иначе няма да го разбереш.
      Аз пък си имам стратегия, която печели точно от единични случайните събития, рискова е, но работи. Чака се понякога с години, а накрая резултата е налице.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

ти сам каза, че ще товариш на дъното и най-човешки те попитах дали е сега. Поне кажи натовари ли?
        Като не си сигурна половината сега , ако има ново дъно другата половина.
        ПП Вероятно нови дъна няма да има , ако има няма да се ходи много по на долу от дъната днес. Общо взето таргета за корекцията ми е изпълнен.
        Last edited by Майстора233; 19.05.2021, 19:29.

Коментар

Аз си имам стратегия с ПМО, която не се влияе от единичните случайни събития. Тя печели в статистически план. Повече няма смисъл да казвам каквото и да било, защото така или иначе няма да го разбереш.
          ти сам каза, че ще товариш на дъното и най-човешки те попитах дали е сега. Поне кажи натовари ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
            Царю Матеев..какво да правим?Да държим..да продаваме..или да купуваме )
            Квото прави царя, простолюдието да прави обратното! Гарантирано представянето ще е по-успешно!

Коментар

Нищо не съм реализирал, защото нищо не съм продал .....

Ще говорим когато Биткойна стане на 200к и аз все още си ги стискам койните .....
              Играеш го инвеститор обаче искаш всичко или нищо.
              Това си е валидна стратегия но при сегашната ситуация цена 200 хиляди дори и да бъде достигната вероятността за това е много малка да се случи в следващите 2-3 години. Вероятно ще трябва да почакаш до към 2025г. А до тогава могат да се случат много неща....

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

хубаво - ще купувам на дъното. Сега ли е то или ще има друго по-дълбоко? Все пак трябва да го разпознаем и ти изглежда го разпознаваш щом купуваш на него.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ти затова и винаги си бил на загуба - и от миньори, и от покупки Сега реализира 40% загуба за 1 ден.
                  Нищо не съм реализирал, защото нищо не съм продал .....

Ще говорим когато Биткойна стане на 200к и аз все още си ги стискам койните .....

Коментар

Как така ще продаваш?
                    Ами после като се върне на старите нива, че и по-високи, ще съжаляваш и ще обвиниш лошия си късмет ...

Аз обаче стоя отстрани, гледам сеира във форума и се подсмихвам под мустак. Пия си уискито и си барам топките, учуден на реакцията на лаещите във форума. Нима не сте го очаквали това? Нима ви изненада? Нима нямахте предварителен план какво ще правите, ако нещо подобно се случи?

Най-лошото в момента е човек да си продаде Биткойните и да реализира ЗАГУБА, която загуба се превръща в печалба в устата на акулите и на спокойно гледащите на нещата. Такава паника при Биткойна не се случва за първи път - тя е нещо естествено в неговия път нагоре. Благодарение на нея акулите изяждат цацата, и после Биткойна прави нови рекорди на цената.

Сега просто изчакваме дъното, където и да е то, след това товарим, и след това чакаме година-две докато достигне до 200к. Този път обаче съм решил ЯКО ДА ТОВАРЯ !!! Нали знаете приказката - купува се тогава, когато по улиците се лее кръв ...
                    хубаво - ще купувам на дъното. Сега ли е то или ще има друго по-дълбоко? Все пак трябва да го разпознаем и ти изглежда го разпознаваш щом купуваш на него.

Коментар

Аз такива решения вземам цял живот - това ми е работата. И трябва да ви кажа, че често решенията ми се различават от тези на стадото. То ако човек иска да не е член на стадото, трябва да взема различни от него решения.

Извод:
                      Ако искаш да сбъркаш, ослушай се какво приказва стадото ....
                      Да бе , видях............

Как беше за'апал филията с целото стадо на 56 500 за нагоре , ама сега бил взимал решения противоположни на стадото ......
                      Бегай , забъркай малко захар и вода - дай на пчелите - та'а работа не е за наивник , аматьор и грандоман като тебе .....

Пии си уискито ....барай там , кво'т каза че бараш , ако е останало нещо , и не се занимавай с рушене на кръв по улиците

Коментар

Как така ще продаваш?
                        Ами после като се върне на старите нива, че и по-високи, ще съжаляваш и ще обвиниш лошия си късмет ...

Аз обаче стоя отстрани, гледам сеира във форума и се подсмихвам под мустак. Пия си уискито и си барам топките, учуден на реакцията на лаещите във форума. Нима не сте го очаквали това? Нима ви изненада? Нима нямахте предварителен план какво ще правите, ако нещо подобно се случи?

Най-лошото в момента е човек да си продаде Биткойните и да реализира ЗАГУБА, която загуба се превръща в печалба в устата на акулите и на спокойно гледащите на нещата. Такава паника при Биткойна не се случва за първи път - тя е нещо естествено в неговия път нагоре. Благодарение на нея акулите изяждат цацата, и после Биткойна прави нови рекорди на цената.

Ти затова и винаги си бил на загуба - и от миньори, и от покупки Сега реализира 40% загуба за 1 ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Correctively objective Разгледай мнение

.................................................. .................................................. ...........

Ха така матейчо !!!
                          Скарай им се че са ти чели тъпотиите десетки страници ................. без да имат 6-7 умни резервни планове

А , последното изречение , финансово - инвеститорското мото ли ти е ..........................
                          Аз такива решения вземам цял живот - това ми е работата. И трябва да ви кажа, че често решенията ми се различават от тези на стадото. То ако човек иска да не е член на стадото, трябва да взема различни от него решения.

Извод:
                          Ако искаш да сбъркаш, ослушай се какво приказва стадото ....

Коментар

Как така ще продаваш?

.................................................. .................................................. ...........

Ха така матейчо !!!
                            Скарай им се че са ти чели тъпотиите десетки страници ................. без да имат 6-7 умни резервни планове

А , последното изречение , финансово - инвеститорското мото ли ти е ..........................

Коментар

• добре че оня ден си обърнах биткойните в злато ахахахах златото расте, койните умират

Коментар

Как така ще продаваш?

много погрешна представа за нейно величество Вероятността
                                Казано накратко - един път стомна за вода, втори път стомна за вода...
                                На третия път стомната се счупила.
                                Много още сеир ще гледаме

Коментар

Working...
                                X