Първоначално изпратено от barbaron
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеКупувате или продавате? Аз се чудя кво да правя. Продадох почти всичко вчера, останаха ми само малко етери от копането.
Ами после като се върне на старите нива, че и по-високи, ще съжаляваш и ще обвиниш лошия си късмет ...
Аз обаче стоя отстрани, гледам сеира във форума и се подсмихвам под мустак. Пия си уискито и си барам топките, учуден на реакцията на лаещите във форума. Нима не сте го очаквали това? Нима ви изненада? Нима нямахте предварителен план какво ще правите, ако нещо подобно се случи?
Най-лошото в момента е човек да си продаде Биткойните и да реализира ЗАГУБА, която загуба се превръща в печалба в устата на акулите и на спокойно гледащите на нещата. Такава паника при Биткойна не се случва за първи път - тя е нещо естествено в неговия път нагоре. Благодарение на нея акулите изяждат цацата, и после Биткойна прави нови рекорди на цената.
Сега просто изчакваме дъното, където и да е то, след това товарим, и след това чакаме година-две докато достигне до 200к. Този път обаче съм решил ЯКО ДА ТОВАРЯ !!! Нали знаете приказката - купува се тогава, когато по улиците се лее кръв ...
Коментар
-
Е па, понапазарих.
След тва тва мислим да се отбием и до женскиот пазар.Last edited by Майстора233; 19.05.2021, 19:19.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Де тоз късмет, ще им приберем печалбата - утроени награди от копането като падне хешрейта!
Коментар
-
Защи пада биткойна ?
- необразования ритейл си вкара стимулите на 60к, купувайки койни, вече няма излишни пари
- ритейна го взеха на работа, тоест няма време да анализира ТА и да чете форуми за койни.
Отделно, почва да харчи за нещата за коите не можеше преди (ресторанти, дрехи, екскурзии)
-предателството на Мъск
-ритейла е като стадо, като види от 60 да пада до 45-40-38к се паникьосва и продава и той
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Не се знае, хората може да си мислят, че чайнета може да дръпнат шалтера на фермите под предлога че много ток хабят. А да напомним, че там са над 70% от миньорите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЗнаеш ли - всичките тези притеснения ги имах и аз когато Биткойна стана 20к и след това падна на 3к. Сега обаче няма никакво място за притеснения.
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеОпределено Биткойна се превърна в криптовалутата на ФИНАНСОВИЯ ЕЛИТ, а цацата беше изхвърлена да се подвизава по другите шиткойни. И знаеш ли - всички критикари в тази тема са просто цаца и нищо повече.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Аз не си спомям какво точно са забранили през 2017, но тези хора си спомнят и го опровергават :
https://twitter.com/MadelonVos__/sta...51449628442625
Коментар
-
Чакаме парите да пристигнат в акаунта на платформата и почваме
ETH?
Дано няма много пропуснати ползи, докато мине преводът
Първоначално изпратено от lefti Разгледай мнениеТоварете вагоните!
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ти се научи да четеш целия текст, не само заглавията. Четете бре, четете, за не ви стрижат, доят и еВат
The moves were not Beijing's first moves against digital currency. In 2017, China shut down its local cryptocurrency exchanges, smothering a speculative market that had accounted for 90% of global bitcoin trading.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Е прочети статията, нали нея обсъждаме.
https://twitter.com/MadelonVos__/sta...51449628442625
Коментар
Коментар