Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеТези "хора" имат злато, акции, яхти, диаманти, и пари (много много пари) те си искаха Биткойна, който ви продадоха на 64, но на 31. Къкто казах, прожектират ни абслолютно същия филм от миналата година, на пишман инвеститорите - запишете си го този филм и го гледайте често, понеже догодина, пак ще го "завъртят"...
Биткойн китовете купиха 122,588 BTC по време на пазарния срив
MVPQ Capital и ByteTree Asset Management, базирани в Лондон, заедно със Сингапурската Three Arrows Capital, всички закупиха на спада.
https://cryptodnes.bg/bitcoin-kitovete-kupiha-122588-btc-po-vreme-na-pazarniq-sriv
When we miss the boat, we miss the boat... xd
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеМай проби криптото бе.
С тези манипулации китовете ще откажат цаците да си купуват крипто ми се струва. Мен поне ме отказаха. Влязох с много малко от профита на рейнджа ама повече няма да наливам в тази шитня. Да си търсят други жертви - не давам да ме манипулират - аз трябва да съм манипулаторът
Коментар
-
Последно Мъск спечелил ли е или не от биткоина?
Щото в нета се появи инфо че е донорче и той.
https://twitter.com/acczibit/status/1396512122427871236
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
[SIZE=14px]Биткойн китовете купиха 122,588 BTC по време на пазарния срив
https://cryptodnes.bg/bitcoin-kitovete-kupiha-122588-btc-po-vreme-na-pazarniq-sriv
- 1 like
Коментар
-
С тези манипулации китовете ще откажат цаците да си купуват крипто ми се струва. Мен поне ме отказаха. Влязох с много малко от профита на рейнджа ама повече няма да наливам в тази шитня. Да си търсят други жертви - не давам да ме манипулират - аз трябва да съм манипулаторът
Коментар
-
Да си чувал за халвинг?
- 1 like
Коментар
-
С тези манипулации китовете ще откажат цаците да си купуват крипто ми се струва. Мен поне ме отказаха. Влязох с много малко от профита на рейнджа ама повече няма да наливам в тази шитня. Да си търсят други жертви - не давам да ме манипулират - аз трябва да съм манипулаторътLast edited by better; 25.05.2021, 00:43.
Коментар
-
С тези манипулации китовете ще откажат цаците да си купуват крипто ми се струва. Мен поне ме отказаха. Влязох с много малко от профита на рейнджа ама повече няма да наливам в тази шитня. Да си търсят други жертви - не давам да ме манипулират - аз трябва да съм манипулаторътSapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Коментар
-
Май проби криптото бе.
Коментар
-
Тези "хора" имат злато, акции, яхти, диаманти, и пари (много много пари) те си искаха Биткойна, който ви продадоха на 64, но на 31. Къкто казах, прожектират ни абслолютно същия филм от миналата година, на пишман инвеститорите - запишете си го този филм и го гледайте често, понеже догодина, пак ще го "завъртят"...
Биткойн китовете купиха 122,588 BTC по време на пазарния срив
MVPQ Capital и ByteTree Asset Management, базирани в Лондон, заедно със Сингапурската Three Arrows Capital, всички закупиха на спада.
https://cryptodnes.bg/bitcoin-kitovete-kupiha-122588-btc-po-vreme-na-pazarniq-srivLast edited by better; 25.05.2021, 00:19.
Коментар
-
Ми не е ли тай?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
Е не колкото тебе,но пак е нещо.То вчера се видя,че не може да направи ново дъно.Сега пак ще го дебнем за къси
И що не каза на Ивелинчето, че не може, тя остана да чака 20 и сега пак ще ни насметеLast edited by better; 25.05.2021, 00:10.
Коментар
Коментар