Първоначално изпратено от Elfieta
Разгледай мнение
Та тия филми с пейсера само ти си мислиш, че ще минат.
Също не е вярно ще само български банки обработват левови плащания - пращали са ми от американска левове, просто курса е много прецакан. Както и останалите валути се търгуват от чуждестранни банки. И още глупости - като само български банки обработвали левови плащания как така си превалутираш еврото в револют?
Правиш си някакви заключение върху опит който нямаш и си позволяваш на това отгоре да даваш съвети за укриване на данъци, към които аз по принцип нямам против, но са глупави и наивни и ще вкараш някой четящ в беля.
Да не говорим че дори милион печалба да имаш на сегашните нива и си купил на 20к ще платиш данък около 63к(10% на 90% от печалбата) което не си струва рисковете от запори и да потънеш с някоя съмнителна крипто борса където да загубиш още повече. За мен е по-добре да си платя за спокойствието и сигурност. Защото поради незнание съм бил в ситуация да чакам да мине давност и мога да ти кажа че 10% данък не си струват загубата на спокойствие и нервите. А какво остава за данъка на 100-200к за суми които ти говориш - 6-15к? За толкова пари не си струва даже да се мисли по темата.
Изумен съм честно от толкова високо самочувствие и увереност когато не са подплътени с грам знание или поне малко логическа мисъл. За опит да не говорим. От къде го вадиш това самочувствие?
Коментар