IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнение
    Как по 240. Ако хед девелъпъра печели само по 240 .. по-добре на БФБ-то. Шегувам се де
    Този не е водещ разработчик на биткойн. Гарциг е един от 5-6 парчета които официално се водят за разработчици на биткойн протокола и клиентското приложение. Гавин Андресен е водещ.

В момента с този АСИК може да копа по 12 биткойна на ден ако е 24 часа на линия, но това ще е съвсем за кратко докато пазарът се наводни с такова специализирано желязо.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Темата е открита на 14.11.2012 когато цената бе около 10. За месец и половина имаме почти 100% ръст.

Междувременно първият АСИК от Авалон вече е доставен на един от водещите биткойн разработчици Джеф Гарцик за проби и вече заработи. Гарцик може да печели по 240 долара на ден. Разбира се, когато и останалите асици бъдат доставени доходността ще падне значително!
      Как по 240. Ако хед девелъпъра печели само по 240 .. по-добре на БФБ-то. Шегувам се де
      I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

Темата е открита на 14.11.2012 когато цената бе около 10. За месец и половина имаме почти 100% ръст.

Междувременно първият АСИК от Авалон вече е доставен на един от водещите биткойн разработчици Джеф Гарцик за проби и вече заработи. Гарцик може да печели по 240 долара на ден. Разбира се, когато и останалите асици бъдат доставени доходността ще падне значително!
        може да звучи конспиративно, но може да се окаже, че тоя хардуер не е това, за което го представят, а промотирането в крайна смета се цели създаване на по-засилен интерес към биткойни с които да се купи....

при всички положения предния път имаше друга 'схема', която го свали почти на 0.

умната
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
          един пост от 17.01.2013г., когато биткойна беше 15,50

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
            Респект Мастъре, не ти намирам поста, в който казваш че си закрил депозитите и си на злато и биткойни, но от отварянето на темата, 14.11.2012г., досега биткойна е над 35% плюс... Мисля че следващата цел е тридесет
            един пост от 17.01.2013г., когато биткойна беше 15,50

Коментар

• 20,30... Продължаваме уверено напред!

Коментар

• Аз си мисля че,тия асикси-масикси в крайна сметка може да се окажат някакъв мега скам...

Коментар

• 19,30... Нови междинни рекорди! Скоро ще идем и над 30.

Коментар

• 18,80... Близо сме до нов пробив нагоре!

Bitcoin’s Gains May Fuel Central Bank Concerns: Chart of the Day

An increase in the value of bitcoin, the world’s largest online currency, may fuel concerns that virtual money could undermine the role of central banks.
                    http://www.bloomberg.com/news/2013-0...f-the-day.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Змейски Разгледай мнение
                      Заплаащането става в bitcoin та за това има търсене от бъдещите миньори
                      Не препоръчвам на никой да купува асици с биткойн. Ако го прави да използва само кредитна карта. Заплащането с биткойн за непозната услуга на непознат търговец е равностойно на това да срещнеш непознат на улицата и да му дадеш една пачка с банкноти, след което да се прибереш в къщи и да чакаш някой да ти донесе покупката! Вероятноста от измама е огромна!

Коментар

• Предполагам че скока в курса се дължи на търсене предизвикано от началото на продажбата на Batch #2 на продукта на avalon asic
                        http://launch.avalon-asics.com/#prices
                        Заплаащането става в bitcoin та за това има търсене от бъдещите миньори

Коментар

• 18,10... Отново над 18 след като преди 2 дена пробва да слезе под 16, но не се задържа!

Коментар

• Първоначално изпратено от m0mchil Разгледай мнение
                            Здравейте. Изпитвам известни затруднения търгувайки биткоини през localbitcoins.com. До тук имам 10-ина успешни сделки, но за съжаление са само продажби. За да поддържам наличност купувам коини от външни обменни бюра ( например bitcoin-24.com, bitcoin-central.net ), но банковите преводи оскъпяват цената.

В тази връзка - търся ПРОДАВАЧИ на биткоини. Цената ми е текущата от localbitcoins.com, но може и по договаряне, спрямо условията.

Ще се радвам да отговоря на каквито и да е въпроси свързани с Bitcoin.
                            Можеш да си купиш Биткойни по следния начин:
                            Имам близки, които имат клиенти в Солун, Лариса. Сделките са 5000-15000 евра...
                            Ако предложа на Купувача да си купи биткойни за разплащането, а Продавача съответно да ги получи със сигурност и двамата ще се държат за главите и ще ме питат дали съм добре...
                            Имаш ли колега, който работи като теб в Солун, с когото, да се направи сделка в размер да кажем 10 000 евра? Колко ще струва?
                            1. Ти се срещаш с Продавача в София, а твоя колега с Купувача в Солун.
                            2. Купувача плаща на твоя колега 10 000 евра + 50%комисион, като твоя колега ти нарижда биткойните .
                            3. Ти получаваш наредените биткойни и плащаш на Продавача 10 000 евра - 50% комисион.

какви други варианти са възможни в този случай

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Но ми стана неприятно, че всеки данАчен мое да погледне транзакция
                              Всеки данАчен може да си я гледа колкото ще, ама така и нищо няма да разбере. Ако за всеки превод използваш отделна сметка то не само данАчния но и никой нищо не може разбра, освен плащащата и получаващата страна естестевно... Дет се вика, моите пари са си само и единствено моя работа. Ако аз не желая то никой друг освен мен не може да разбере с колко пари разполагам!

Разбира се, трябва да си наясно в такъв случай че ако ти нещо объркаш нещата никой не може да ти помогне, защото няма отдел Работа с Клиенти!

Коментар

Ха... Наивник... Това да не ти е банкова сметка? Че аз имам стотици такива адреси. Всеки който пожелае може да си произведе автоматично милиарди такива адреси само за него си. Може даже да праща всяко едно отделно плащане на отделен адрес!

Този адрес който виждаш под черта не е само като сметка за превеждане на пари но и играе ролята на електронен подпис. Употребявам го само за инвесторчето.бг! По другите страници съм с друг адрес/подпис.
                                Тва е хубаво. Не знаех. Аз че няма да тръгна да копам - няма. Обаче съм далеч от мисълта, че няма да ги търгувам някога. Просто трябва да почета малко повече. Не се сещам в общи линии за неща, които не съм търгувал. А се заглеждам в борсите има и сериозни разлики в цените. Не знам дали е така наистина Но ми стана неприятно, че всеки данАчен мое да погледне транзакция

Коментар

Working...
                                X