IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://youtu.be/5yq0iq-kj8c
    Алесио си го обяснявам винаги много точно, ако въобще може да има точност като понятие при Биткойн. И мисля пак ще "познае".
    Класическа фаза на дисбелийв. Всичките тъпотии за война, индекси, инфлация, рецесия и бла-бла се ползваха от китовете да сринат цената и ползват всичко за да я манипулират краткосрочно и сега да изкупят кончето през цялата минала и цялата настояща година. Покрай тях и ние мишоците вземаме по нещо.

    Коментар


    • 26.9к гапа искат да запълнят.
      После идва ред на този на 30
      Така ми се струва

      Коментар


      • Защо най-големите развиващи се пазари се обръщат към криптовалутите?

        Пакистан, Турция, Нигерия - само част от страните, които неслучайно стават все по-заинтересовани от криптовалутите

        https://www.investor.bg/a/541-kripto...kriptovalutite

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
          Няма да стане така без значение дали ще постигнат съгласие или не. Но само за спорта, те няма къде да идат да не постигнат съгласие, другото не ги устройва. Прекалено много мислите, че Биткойн е обвързан с индексите. Забележи, че това беше само в началната и напреднала фаза на беър маркета. Биткойн си има свой път и е във вакуум. Ти като си купувал на 16 ще ги продадеш ли сега от паника, че може да ги изгубиш? Ами същото е и с другите 99% от ритейла купил на тия нива и на 20 и на 25 и на 30. Що се касае до китовете, те вече го изкупиха изцяло на 16 за 2 месеца. Ако искаха да крашват пазара щеше да е едно рязко такова на 30 според мен за дубъла и после отначало. Много време мина да се влачи на 26-27-28 и за ментова значи само и единствено нова голяма акумулация. Защо някой кит ще крашва сега пазара когато е изкупил вече и е изчистил трейдърчетата с ливъриджа? За да ти даде на тебе да купиш на 16 ли? Няма да стане, каквото си купил на тия нива си купил, от тука нагоре само ще си вдигаш средната и толкова. Това важи и за мен де, което не е лошо защото в крайна сметка е важно накрая колко койна ще имаш за бул маркета и след него. Та недейте чака катаклизъм, всички това чакате и няма да се случи.

          А междувременно Ledger дава приоритет на отворения код . Също така Recover функцията се отлага засега. Явно им светна лампичката, хах.
          Вече постигнаха съгласие.

          Коментар


          • Технически тук е перфектната зона за започване на движение нагоре.
            И ако го направи точно от тук,ще е доста булиш знак.
            Обратното е също валидно
            В булиш режим ще влезе над 28к

            Коментар


            • Няма да стане така без значение дали ще постигнат съгласие или не. Но само за спорта, те няма къде да идат да не постигнат съгласие, другото не ги устройва. Прекалено много мислите, че Биткойн е обвързан с индексите. Забележи, че това беше само в началната и напреднала фаза на беър маркета. Биткойн си има свой път и е във вакуум. Ти като си купувал на 16 ще ги продадеш ли сега от паника, че може да ги изгубиш? Ами същото е и с другите 99% от ритейла купил на тия нива и на 20 и на 25 и на 30. Що се касае до китовете, те вече го изкупиха изцяло на 16 за 2 месеца. Ако искаха да крашват пазара щеше да е едно рязко такова на 30 според мен за дубъла и после отначало. Много време мина да се влачи на 26-27-28 и за ментова значи само и единствено нова голяма акумулация. Защо някой кит ще крашва сега пазара когато е изкупил вече и е изчистил трейдърчетата с ливъриджа? За да ти даде на тебе да купиш на 16 ли? Няма да стане, каквото си купил на тия нива си купил, от тука нагоре само ще си вдигаш средната и толкова. Това важи и за мен де, което не е лошо защото в крайна сметка е важно накрая колко койна ще имаш за бул маркета и след него. Та недейте чака катаклизъм, всички това чакате и няма да се случи.

              А междувременно Ledger дава приоритет на отворения код . Също така Recover функцията се отлага засега. Явно им светна лампичката, хах.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
                Така така, койнът е умрял, оставете на някой да го изкупува тихо на тия нива, има време да броим пилците. Това е маратон, не спринт.
                Явно е добър момент за покупка, когато стоеше като умрял пак на 16, много мечоци и/или ноукойнъри пишеха подобни неща.
                Ако Фрости или Архитекта се разпишат в темата вече ще е сигурен индикатор за купуване.
                Така става точно, когато иде "буря". Ако не се потигнат съгласие за дълга може пазарите да крашнат много здраво, а коня да се срине много много надолу, но след като се усетят пък може така да обърне, че да счупи директно и ATH, очаквам да стане нещо такова - V. Следващия месец ще стане много интересно.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от SlonH Разгледай мнение
                  Койна нали щеше да е ту дъ муун 100000 кога обаче? Наесен, пък напролет, пък сега лятото, пък есента очакваме?
                  Вероятно след халвинга, може и малко преди него (защото всеки чака след него да е), но след това вероятно ще дойде (пак) брутален срив.

                  Коментар


                  • Така така, койнът е умрял, оставете на някой да го изкупува тихо на тия нива, има време да броим пилците. Това е маратон, не спринт.
                    Явно е добър момент за покупка, когато стоеше като умрял пак на 16, много мечоци и/или ноукойнъри пишеха подобни неща.
                    Ако Фрости или Архитекта се разпишат в темата вече ще е сигурен индикатор за купуване.
                    Last edited by Top Gun Maverick; 27.05.2023, 09:16.

                    Коментар


                    • Койна нали щеше да е ту дъ муун 100000 кога обаче? Наесен, пък напролет, пък сега лятото, пък есента очакваме?

                      Коментар


                      • Моето броене е това , юни ще се поизясни картинката , пък и експлозията на меметата по скоро се появяват на връх или малко след върхът.

                        Click image for larger version

Name:	BTCUSDH4.png
Views:	1
Size:	8.3 КБ
ID:	4068941

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                          Първо надоле (може би под 25), да оберат паникьорите и ливъридж пиявиците, чак след това ногоре, според мен де.

                          Коментар







                          • п.с не е моя графиката,а на едни колеги от Словения с които съм работил,но ни съвпадат вижданията
                            Last edited by petrg5s; 26.05.2023, 22:34.

                            Коментар


                            • Варно е, че леджера си вкараха много голям автогол, защото единствения смисъл на тези устройства е никой по никакъв начин да не може да достъпи частния ключ, но явно се оказва че може. Вече каквото и да говорят няма как да им се има доверие. Самия факт, че могат по софтуерен начин да го достъпят е много голяма уязвимост. Въпреки това, аз все още държа всичко на леджера и не смятам, че в скоро време ще има някакви проблеми с това, а и е много по-сигурно човек да подписва трансакциите от хардуерно устройство. Единственото, което ще направя е multi-signature адресите си, с което защитата ще е много голяма, защото ще използвам друг външен портфейл, който няма общо с леджер. Така дори да ми знаят думите няма как да направят трансакция без да имат достъп до подписа ми от другия портфейл.
                              Рекламна мрежа MVM Ads

                              Коментар


                              • JUST IN: China's Central Television network just broadcasted the news that Hong Kong is allowing retail investors to buy #bitcoin


                                https://twitter.com/BitcoinMagazine/...554905090?s=20

                                Коментар

                                Working...
                                X