IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Предполагам ходи да оглежда имоти за закупуване. В края на краищата всичко спечелено се обръща в земя, злато и имоти ;-)
    Оглежда се за ипотечка.
    От биткойн нищо не вадил , набива отскоро и чека мильонката.
    Златото му е непозната територия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майстора233
      Бахти лабавите максита ,
      А директорчето къде зачезна.
      Предполагам ходи да оглежда имоти за закупуване. В края на краищата всичко спечелено се обръща в земя, злато и имоти ;-)

Коментар

• От 2017 реално са две мечки, корона краша не може да го броиш защото не е мечка, нито това 2021 след май месец за един месец някъде.

Трябвало е значи да купуваш като луд 2018-та и сега нямаше да ти пука. Тоест според мен тогава си вкарвал малко. Но и сега ако си набил здраво на 16-35, общо взето не трябва да ти дреме.
        Естествено, че по върховете е най-трудно.
        Кои са тия, които викат 300-500 защото аз такива не знам нито в БГ, нито от чуждите. Трябва сериозно да окастриш тия, които гледаш ако вече не си го направил де. А ако някой ти каже, че е възможно да иде на 300-500, то това значи възможно, а не ОЧАКВА го на толкова.
        Миналият връх изненада всички защото китовете се възползваха от забраните в Китай и издъмпиха рано. После докато масово се мислеше, че новия скок до 40 е дед кат, цената стоя месец ли беше и отиде пак на 60+ като заради историята никой не мислеше, че може да има два върха, а просто ще иде нагоре. Гурутата нищо не разтоварваха на 60, вече надолу към 40 около обявяването войната в Украйна някои са махнали.
        Този път изненадата стана върха преди халвинга, макар сравнено с инфлацията да не е връх и ще видим същинската изненада каква ще е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
          Да, видях, че може и нормална дискусия да се води с теб и да прочетеш нещо полезно. Аз не съм давал прогнози, стига вече. А за "индикаторите" преди не съм имал предвид толкова пишещите във форума когато викат, че много още ще пада, а навсякъде се пише и говори това, точно както каза не става. Като обединиш тези неща вече си става индикатор. Същият беше по върховете миналия път в обратната посока и този път на 75.
          А сега естествено, че ще има рали, бул чакаме, дали другата седмица, месец или по изборите е все тая ако не сме търговци.
          А Бетерът не е отдавна в крипто, писал е много пъти кога е влизал. Което не значи, че не може да познае как...всъщност не знам какво прогнозира, просто се оплаква, че не са почнали някакви луди хиксове. Но за тях ще трябват алтове, с Биткойн няма да стане за един цикъл. Просто му казвам да се успокои, че напоследък само негативи вижда. Винаги, във всеки цикъл възнаграден е този, който има убежденията да изкара докрая без да се поддава на емоциите. Трейдърите могат по всяко време да печелят и губят, но той не е от тях, тоест му остава да чака.
          От 2017 та съм, и съм преживял 3 мечки. Грешката ми беше, че по върховете гледах разни "гурута", които ни омайваха как ходи на 100к, а се оказваше, че те са разтоварвали, в момента същите тия тарикати ни омайват, как този цикъл ще ходи на 300-500. За мен най-трудно е отиграването по върховете......
          Last edited by better; 22.08.2024, 11:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение

Защо пишеш такива работи. Не че се заяждам,но всички предишни пъти досега бе контрандикатор.
            Ако искаш да расте,казвай че ще пада!

И хем си новобранец ,пък ни от мен,ни от някой друг по-опитен от теб взимаш съвет.Бетера има нюх и е ял попарата от предишни пъти и затова ти казва как го чувства.Ти още фърчиш във въздуха,но като те подстрижат до голо няколко години подред,друга песен ще запееш
            Ял съм, като съм изпуснал да разтоваря на връО.

Коментар

Човек, иди се наспи, много си нервен напоследък, ще направиш някоя глупост да подадеш когато не трябва. Мечките ли ти влияят, китовете ли те отчаяха с тяхната игра да изморят всички психически не знам, ама пишеш някакви безумни неща. Първо около 20-ти август 2021 цената е била 49к. Второ, на кой му пука точно преди три години??? Като някакъв новобранец го казваш, вместо ако сравняваш цикъла да гледаш 2020-та около 20-ти август когато сме били около 11к. Айде успокой се малко и спри с всеки втори пост да казваш колко сме зле, за твое добро е. Точно където трябва сме, гледай индикаторите, някоя друга седмица още и почва ралито, в най-хубавата част на була си, а се държиш като агне пред заколение. Направо заслужаваш два шамара. С най-добри чувства. На 15к не беше толкова нервен когато имаше от какво да те е страх.
              Ето ти един ю тубър с безумен акцент и смешни гримаси да ти оправи песимизма, Швабата ги чува нещата макар да се държи като клоун и макар да няма как да знаеш каква точно му е играта:
              https://youtu.be/dlvHGUkzBcI?si=7lMzMvP0CB0Jh9N_
              То на 15к е най-лесно, добавяш и добавяш, защото знаеш, че ще обърне и както видяхме - обърна и сме на 4х. Най-трудната част за отиграване е когато сме горе, защото изпуснем ли да "разтоварим" ни чакат 2-3 мечи години.

Коментар

• Не, не чакам, никъде не съм чел. Просто ако приемем, че аз съм кит с огромна позиция или група коитове, които независимо един от друг видят, че пазара макс отива до 100...биха приключили нещата някъде отдолу под 90. И за да изпреваря това 90 бих издропил баш на 88, но понеже не ми е точна зона, затова си рекох 86, хаха, тоест хаотични разсъждения е моето. Но бих го приложил същото за 150, за 200 и т.н.
                Иначе може да са два върха, не абсолютно еднакви, предполагам, може три...всичко може. Въпросът е да се подготвя за макс варианти. И да, на 86 мисля, че е възможна корекция в зависимост кога ги стигаме. А дали е 88-90-86...няма особена разлика за мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick
                  най-негативния сценарий, който виждам, а той е два или три върха по 86к
                  Значи чакаш 3 върха все около 86к така ли?
                  Това си го чел от някое макси в социалните мрежи,понеже числото не е случайно и е технически важно (88к ако трябва да съм по -точен).И да,възможен таргет е за паразитен връх,но под 20% според мен
                  А най-негативния сценарии е падане от тук и мечи пазар до под 10к
                  Last edited by danetha; 22.08.2024, 08:41.

Коментар

• Аз отдавна следях нещата, не ми се влизаше в тая пирамида, хахаха, още от...зората.
                    Питай го съществена покупка кога е направил.
                    Аз съм подготвен, преживял съм каквото трябва. Но сега трябва с някаква част от портфолиото да се подготвя за най-негативния сценарий, който виждам, а той е два или три върха по 86к. Предният връх бях решил на 86к да продавам защото всички чакаха 100, а аз имах една символика с 69, за миг се чудих , но ако го бях хванал щеше да е на късмет. Та сега...не знам. Много, много фактори има, включително и някаква изненада за големи трицифрени суми. Все си мисля, че 100к е неизбежно още този цикъл, но има много чакащи от предния да продадат на толкова. Обаче тая консолидация вече колко месеца с изчистване на трейдърски позиции дава шанс за голям скок. Бая мислене ще пада.
                    Със сигурност с една част от фолиото ще съм мечка и ще го махна все едно коня е пирамида.

Коментар

А Бетерът не е отдавна в крипто
                      Преди теб е,това исках да кажа.По- опитен е от теб.Издържал е няколко шокови пързалки .Психиката му е калена донякъде,докато твоята е още девствена така да се каже

Коментар

• Да, видях, че може и нормална дискусия да се води с теб и да прочетеш нещо полезно. Аз не съм давал прогнози, стига вече. А за "индикаторите" преди не съм имал предвид толкова пишещите във форума когато викат, че много още ще пада, а навсякъде се пише и говори това, точно както каза не става. Като обединиш тези неща вече си става индикатор. Същият беше по върховете миналия път в обратната посока и този път на 75.
                        А сега естествено, че ще има рали, бул чакаме, дали другата седмица, месец или по изборите е все тая ако не сме търговци.
                        А Бетерът не е отдавна в крипто, писал е много пъти кога е влизал. Което не значи, че не може да познае как...всъщност не знам какво прогнозира, просто се оплаква, че не са почнали някакви луди хиксове. Но за тях ще трябват алтове, с Биткойн няма да стане за един цикъл. Просто му казвам да се успокои, че напоследък само негативи вижда. Винаги, във всеки цикъл възнаграден е този, който има убежденията да изкара докрая без да се поддава на емоциите. Трейдърите могат по всяко време да печелят и губят, но той не е от тях, тоест му остава да чака.
                        Last edited by Top Gun Maverick; 22.08.2024, 07:48.

Коментар

Точно където трябва сме, гледай индикаторите, някоя друга седмица още и почва ралито, в най-хубавата част на була си, а се държиш като агне пред заколение.
                          Защо пишеш такива работи. Не че се заяждам,но всички предишни пъти досега бе контрандикатор.
                          Ако искаш да расте,казвай че ще пада!

И хем си новобранец ,пък ни от мен,ни от някой друг по-опитен от теб взимаш съвет.Бетера има нюх и е ял попарата от предишни пъти и затова ти казва как го чувства.Ти още фърчиш във въздуха,но като те подстрижат до голо няколко години подред,друга песен ще запееш
                          Last edited by danetha; 22.08.2024, 07:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
                            Задържи ли поне ден над 60К вече ще стана много голям оптимист.
                            Аве момче,уж с ТА се занимаваш,ама и ти като Шарана си гола вода и пак глупости говориш.60к е само психо ниво и нищо друго.Както винаги на такива кръгли психо нива ще ги пресича 1000 пъти..Съвсем други са важните зони,които на всичкото отгоре са и динамични.Имаш ли идея къде са изобщо? А са очевидни за всеки даже начинаещ ТА, затова се нервя
                            Last edited by danetha; 22.08.2024, 07:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Слабо е много меко казано, според мен е мн зле. Всичко излетя! В момента сме под цената отпреди 3 години, а през инфлацията може да се каже, че сме на 30-35к.
                              Човек, иди се наспи, много си нервен напоследък, ще направиш някоя глупост да подадеш когато не трябва. Мечките ли ти влияят, китовете ли те отчаяха с тяхната игра да изморят всички психически не знам, ама пишеш някакви безумни неща. Първо около 20-ти август 2021 цената е била 49к. Второ, на кой му пука точно преди три години??? Като някакъв новобранец го казваш, вместо ако сравняваш цикъла да гледаш 2020-та около 20-ти август когато сме били около 11к. Айде успокой се малко и спри с всеки втори пост да казваш колко сме зле, за твое добро е. Точно където трябва сме, гледай индикаторите, някоя друга седмица още и почва ралито, в най-хубавата част на була си, а се държиш като агне пред заколение. Направо заслужаваш два шамара. С най-добри чувства. На 15к не беше толкова нервен когато имаше от какво да те е страх.
                              Ето ти един ю тубър с безумен акцент и смешни гримаси да ти оправи песимизма, Швабата ги чува нещата макар да се държи като клоун и макар да няма как да знаеш каква точно му е играта:
                              https://youtu.be/dlvHGUkzBcI?si=7lMzMvP0CB0Jh9N_
                              Last edited by Top Gun Maverick; 22.08.2024, 03:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
                                На дъното (05,8,2024) купих малко от добрия стар аналогов СП500, в момента съм +10% и то само за 16 дни. В същото време Биткойн направи само +20% и с кански мъки се опитва да се добере и да задържи на 60к. Аз толкова слаб Биткойн при чупещи рекорди пазари не съм виждал. Има нещо, което незнаем.
                                Задържи ли поне ден над 60К вече ще стана много голям оптимист. Да не забравяме все пак че биткойн задържа над 50К при разпродажби на САЩ, Германия и оная японска борса, а трябваше доста по-надолу да слезе...

Коментар

Working...
                                X