IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• много добре биткойнери

късите ми от бомбата на 4н излязаха соооосно

скоро и нови дъна

Коментар

• Няма гаранция и вероятно ще напечатат. Как мислиш се получават тези ниски такси? Както казах, част от играта. Отделям във всеки шиткойн сума, която мога да си позволя да загубя и ми е все тая дали ще умре Солана или някой друг шиткойн, понеже трудно ще умрат всичките за един цикъл, както и няма как да знам кой ще изпомпи най-много. Има някакъв хайп около соПоланата все още, но мисля с този цикъл ще приключи нещата по подобие на Луната или просто вече няма да дава нищо.

Биткойн не е създаден да дава по големи проценти на ден, тая Мара отдавна умря и ако си отдавна в крипто, пак ти казвам, че според мен би трябвало да си натрупал толкова Биткойн, че да ти е все тая колко прави. Освен ако не си търгувал или не те е било страх да влезеш с много в мътните времена, както ни е било страх да влезем всички. Защото познавам достатъчно хора, които го гледаха само като нещо, което днес купуваш и утре го продаваш. Е, нещата малко се промениха, но заедно с това умряха и шансовете да имаш десетки Биткойни.
      Last edited by Top Gun Maverick; 25.08.2024, 08:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Top Gun Maverick Разгледай мнение
        Т
        Имам основно Солана.....
        Каква е гаранцията, че утре няма да "напечатат" още емдесе хиляди, мЕльона, милЯрда?

Коментар

За Етерът казах, той ми е два-три пъти повече от всички други шитове взети заедно.
          И аз имам от тая шитня (макар и най-голямата, пак си остава шитня ). Държа го само заради благинките, които носи през dex овете.

Коментар

• ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Това е част от играта. Ти хем се оплакваш, че Биткойн давал малко проценти, хем пък сега да не плачем. Затова съм натъпкал когато е трябвало в цикъла и даже всеки един шит да ми умре барабар с многото Етер, който имам, Биткойн ми е застраховката и пак ще съм доволен ако хвана що годе някакви моменти на излизане.
              Плюс това аз не трейдвам, та ако не купувах и някакви шитове, щеше да е прекалена скука. И за мен е лишено от логика да купуваш S&P500 освен ако не боравиш с много милиони, ама не ти викам да не плачеш, че само си заключваш парите.
              Това, че съм макси, не значи, че трябва да съм кон с капаци. А и освен малко фиат, целта на шитовете е и да увеличат Биткойна накрая.
              Имам основно Солана, Авеланж, ICP, после като проценти Pepe заедно с тия трите горе, които написах, после, Доге, Чейнлинк, Кардано, после Шиба, Полкадот, Селестиа, Бонг и другите са малки прекалено за да ги споменавам, ама от тях даже имам Doland Tremp, хах. Ще взема и други като минем върха, Kaspa чакам да листнат в Кракен. За Етерът казах, той ми е два-три пъти повече от всички други шитове взети заедно. Но като цяло съм 70-75%-та в кон като не мисля да падам под 70-65 дори в най-рисковия момент.

П.п: И на мен ми се искаше само в Биткойн да стоя, но като почне була хората ще се натикат в алтове и няма как да гледам отстрани.
              Оплаквам се, защото съм от ерата, когато Биткойн правеше 40-50% ръстове на ден (и спадове хахахах ). Тогава обаче, нямаше Етф и, Мъскове, фондове и банкстери, които видят ли 10% ръст - разтоварват. Биткойн не прави ли х ове всеки цикъл - пиши го умрел.

Коментар

• Това е част от играта. Ти хем се оплакваш, че Биткойн давал малко проценти, хем пък сега да не плачем. Затова съм натъпкал когато е трябвало в цикъла и даже всеки един шит да ми умре барабар с многото Етер, който имам, Биткойн ми е застраховката и пак ще съм доволен ако хвана що годе някакви моменти на излизане.
                Плюс това аз не трейдвам, та ако не купувах и някакви шитове, щеше да е прекалена скука. И за мен е лишено от логика да купуваш S&P500 освен ако не боравиш с много милиони, ама не ти викам да не плачеш, че само си заключваш парите.
                Това, че съм макси, не значи, че трябва да съм кон с капаци. А и освен малко фиат, целта на шитовете е и да увеличат Биткойна накрая.
                Имам основно Солана, Авеланж, ICP, после като проценти Pepe заедно с тия трите горе, които написах, после, Доге, Чейнлинк, Кардано, после Шиба, Полкадот, Селестиа, Бонг и другите са малки прекалено за да ги споменавам, ама от тях даже имам Doland Tremp, хах. Ще взема и други като минем върха, Kaspa чакам да листнат в Кракен. За Етерът казах, той ми е два-три пъти повече от всички други шитове взети заедно. Но като цяло съм 70-75%-та в кон като не мисля да падам под 70-65 дори в най-рисковия момент.

П.п: И на мен ми се искаше само в Биткойн да стоя, но като почне була хората ще се натикат в алтове и няма как да гледам отстрани.
                Last edited by Top Gun Maverick; 24.08.2024, 11:56.

Коментар

• С тия шитни да не плачете после?

Коментар

• С Тетери или без, буквата Р в месеците като рали си казва думата и идва на хоризонта.

Като казваш AI, имам три такива - Fetch.ai, Render и OCEAN Token. Движат се и трите добре засега, като мисля поне две от тях ще направят сериозен ръст за цикъла, но минимум едно. Може и трите, зависи от хайпа около AI доколко ще литне.

Коментар

• Принтираните 3 млрд Тетери последните дни,винаги си казват тежката дума
                      67 е на тезгяха следващите 3-4 дена,с разпъване и до 69
                      Аз яздя едно диво AI конче.Месеца очевидно ще завърши в познатия рендж 60-72
                      Last edited by danetha; 24.08.2024, 07:14.

Коментар

Слагаме уговорката обаче, че нищо не е 100%-та при пресичане,
                        Сигурни са само данъците и смъртта.Но това е един от многого жокери.Показвам на колегата,че не 60к е важно, а 50 дневната sma в момента,от която цената се отблъсква 15-тина пъти последните 30 дена ! https://i.imgur.com/2AoSW9j.png Както и че купува СЛЕД "dead cross" и то под нивото му.Трънливата зона в момента е 61-63.Друго е важно също .Ако коня го дъмпнат тук под "dead cross" зоната (61-63) ще е много мечо събитие !!! Още повече СП500 е на върха си.Но изглежда няма да е този месец.
                        Last edited by danetha; 23.08.2024, 08:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

От 2017 та съм, и съм преживял 3 мечки. Грешката ми беше, че по върховете гледах разни "гурута", които ни омайваха как ходи на 100к, а се оказваше, че те са разтоварвали, в момента същите тия тарикати ни омайват, как този цикъл ще ходи на 300-500. За мен най-трудно е отиграването по върховете......
                          На Коледа продавай.

Коментар

• Слагаме уговорката обаче, че нищо не е 100%-та при пресичане, предполагам си съгласен. То като цяло в крипто няма нищо сигурно де, но на 99.9 идва същинския бул и Бетъра ще си отдъхне защото е вкарал повече отколкото може да си позволи да загуби. Спокойно Беър, аз също съм нарушил това правило и поради тази причина ще търся и ранно излизане с много малка част от всичко.

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Задържи ли поне ден над 60К вече ще стана много голям оптимист. Да не забравяме все пак че биткойн задържа над 50К при разпродажби на САЩ, Германия и оная японска борса, а трябваше доста по-надолу да слезе...
                              Гледаш ли къде танцува ? https://i.imgur.com/2AoSW9j.png

После виж къде е 200 дневната sma.Виж под нея ли сме или над.Виж и дали имаме "dead cross"
                              https://www.investopedia.com/ask/ans...ss-pattern.asp

Коментар

• Най-сетне малко живна тая пуста тема..
                                Last edited by better; 22.08.2024, 17:04.

Коментар

Working...
                                X