IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    • Населението на Салвадор е 6,4 милиона жители.
    • Домакинствата в Салвадор са около 3,2 милиона = 6,4 / 2
    • Всеки 10 минути се обработва по един блок - група от 2000 - 3000 транзакции, средно 2500
    • Блокчейнът на Bitcoin (BTC) може да обработва 4,2 тр./секунда = 2500 транзакции / (10 мин * 60 сек)
    Ако всяко домакинство направи по една транзакция в един магазин,
    • ще са необходими 1280 блока = 3 200 000 / 2500
    • тези блокове ще се обработят за 12 800 минути = 1280 * 10
    • тези блокове ще се обработят за 213 часа = 12800 / 60
    • тези блокове ще се обработят за 213 часа = 9 дни
    Следователно: Всяко домакинство в Салвадор ще пазарува само един път на всеки 9 дни, само в един магазин.

Сбърках ли някъде или ... ?

И каква такса за всяка транзакция ще платят, ако сега е средно $4 / тр.
    Сбърка

Населението на Салвадор не знае какво е биткоин и силно се съмнявам, че някой ще го ползва за каквото и да е било.

Силно се съмнявам че и правителството ще успее да го наложи за плащане към на данъци и такси.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      • Всеки 10 минути се обработва по един блок - група от 2000 - 3000 транзакции, средно 2500
      • Блокчейнът на Bitcoin (BTC) може да обработва 4,2 тр./секунда = 2500 транзакции / (10 мин * 60 сек)
      Следователно: Всяко домакинство в Салвадор ще пазарува само един път на всеки 9 дни, само в един магазин.

В момента ползват това:
      https://strike.me/
      Скоро (или вече го пуснаха) ще имат някакъв техен си портфейл за LN мрежата. Измисли са я
      Edit: Chivo се казва порфейла.
      Last edited by better; 08.09.2021, 19:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
        Тая държава скоро ще я закрият

Коментар

• https://www.reuters.com/technology/c...et-2021-09-07/

Коментар

Last edited by barbaron; 08.09.2021, 17:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

хаха, сметките ти са грешни
              Ма разбира се, мога даже да ти го нарисувам - щото явно си неграмотен трол

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

баш тъй е станало, като си купил на върха 2017та, следващите 4 години под вода на загуба
                хаха, сметките ти са грешни

Коментар

Да де, държиш 1,2-5 години! Отвреме на време (2-3-5 пъти на месец) продаваш колкото за харчлък. Това което правиш ти е дейтрейдинг (опитваш се да се надиграваш с акули, ботове и разни други мошеници) - там може да удариш 3-4 пъти но 5 тия път да те занули.
                  баш тъй е станало, като си купил на върха 2017та, следващите 4 години под вода на загуба

Коментар

Видно от обидите, които ръсиш ми се струва, че на теб ти трябва помощ. Знаеш ли каква? Здрава "мъжка" помощ!
                    Обиди няма, ама ти си се обиждай щом те влече. За каква мъжка помощ ми думаш, че не загрявам? Ако е тази, която си мисля - не, мерси, няма нужда.

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

влязох преди месец и съм на плюс в момента предимно заради соланата. Престани да си измисляш и да лъжеш. А това, че коментирам какво става на маркета не знам защо го тълкуваш като недоволстване. Имаш имаш проблем с комуникацията. Потърси помощ.
                      Видно от обидите, които ръсиш ми се струва, че на теб ти трябва помощ. Знаеш ли каква? Здрава "мъжка" помощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Който сега купи ще си направи 25% до Коледа..Аз пона пълни кардано и биткойн..Ще си се върнат на цените преди тази корекция..Да видим какво ще стане..
                        дали не почна прекалено рано да пълниш

Коментар

Ми само ти недоволстваш тук. Дори влезлите само преди 1 месец са на 20-30% +, ти как така си на загуба е пълна мистерия! Под 1% продадох.
                          влязох преди месец и съм на плюс в момента предимно заради соланата. Престани да си измисляш и да лъжеш. А това, че коментирам какво става на маркета не знам защо го тълкуваш като недоволстване. Имаш имаш проблем с комуникацията. Потърси помощ.

Коментар

• Който сега купи ще си направи 25% до Коледа..Аз пона пълни кардано и биткойн..Ще си се върнат на цените преди тази корекция..Да видим какво ще стане..

Коментар

• Сериозно ли крипто шитните падат заради Салвадор или това е някаква шега

Ел Салвадор купил 550 биткоина и съборил цената?!?!? WTF?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение

къде чу рев? Шизофрениците чуват гласове - притеснително е

Та колко процента от криптото со продаде вчера или там когато продаде?
                                Ми само ти недоволстваш тук. Дори влезлите само преди 1 месец са на 20-30% +, ти как така си на загуба е пълна мистерия! Под 1% продадох.
                                Last edited by better; 08.09.2021, 11:54.

Коментар

Working...
                                X