Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнение
Едно подсказка за разреждането
Пробвайте, съвсем друга работа е
Пресметнете количеството вода, което е нужно за достигане на определените градуси. Сипете я в съд, трябва да e трапезна. Сипете от ракията ВЪВ водата до достигане на около 15градуса на сместта. Една седмица сипвайте 1/7 от тази смес ПРИ ракията.
Консумирайте с мярка
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение
Удари едно рамо. Купи от мене нещо полезно. Хем е ефтино, полезно и няма да се загуби/забрави/ никога/и никой не може да го изтрие./за форумците който са го купили кат ми додат на гости ще има колкото могат ако носят мезе/или турити по един лайк.
Да сме в крак с модата първото ми NFT - :https://jgnnft.com/assets/0x3E31F709...66e086f1544d1b
Пробвайте, съвсем друга работа е
Пресметнете количеството вода, което е нужно за достигане на определените градуси. Сипете я в съд, трябва да e трапезна. Сипете от ракията ВЪВ водата до достигане на около 15градуса на сместта. Една седмица сипвайте 1/7 от тази смес ПРИ ракията.
Консумирайте с мярка
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тях ги спасяват държави, а теб - никой
Да сме в крак с модата първото ми NFT - :https://jgnnft.com/assets/0x3E31F709...66e086f1544d1bПростак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Тях ги спасяват държави, а теб - никой
И затова от 10 години /мнимум/, диктуват цената на Биткойна.
Ма ти кажи, какво общо имат измамници, които зарибяват идиоти, най-вече с индекси, с криптото.
Обикновенния човечец, като чуе, че го възвеличават в ИНВЕСТИТОР, вади и последните кинти.
Та за това ставаше въпрос, в онази стаитя, която пусна.Last edited by SKP; 11.10.2021, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
По-малоумно изказване скоро, не бях чел. Само малоумник, може да се мисли за по-велик,от "Голдман Сакс", и "Дж. П.Морган ".
Бах, ти най-големите инвестиционни банки в света инвестират в крипто, а някакъв малоумен недорасляк, ги нарича малоумници.
П.П. На база, наклона на оная си работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zaki Разгледай мнение
Винаги се намира някакъв брой малоумници, които от алчност и глупост продължават да вярват
Броят на вярващите малоумници определя е известна степен и цената. Възможно е дори, броят малоумници при цена 100к да е по-голям от сегашния им брой. Тук няма лимит от само една държава. Събират се малоумници от цялата планета, мащабът е огромен, така че и 100к няма да ме изненада
Бах, ти най-големите инвестиционни банки в света инвестират в крипто, а някакъв малоумен недорасляк, ги нарича малоумници.
П.П. На база, наклона на оная си работа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ами честито на тез, които повярваха и вярват в Него.
Броят на вярващите малоумници определя е известна степен и цената. Възможно е дори, броят малоумници при цена 100к да е по-голям от сегашния им брой. Тук няма лимит от само една държава. Събират се малоумници от цялата планета, мащабът е огромен, така че и 100к няма да ме изненада
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеJPMorgan: Institutions buying Bitcoin rather than gold as inflation cranks up
https://cointelegraph.com/news/insti...ks-up-jpmorgan
"JPMorgan's Dimon blasts bitcoin as 'worthless', due for regulation"
https://www.investing.com/news/stock...lation-2640507Last edited by xa3apm; 11.10.2021, 22:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧукна и леко надмина 57 000. Някой все още съмнява ли се, че пътят към 100к вече е отворен?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Покупките ми бяха около 50к и вече съм на печалба. Освен това някъде около дъното на корекцията преобразувах CHIA в Биткойн и там също съм на сериозна печалба.
И за двете съм писал във форума, така че можеш сам да провериш и да видиш датата и цената. Колкото до измислиците ти и евентуалната деменция - ами ние вече се знаем - от един червен кретен нищо друго не може да се очаква ....
А сега имам новина за двамцата от групичката на Шаро, така де - барби https://www.investor.bg/ikonomika-i-...titori-337379/
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеДа.
Ще почакваш още да ти излязат покупките на зелено над 65хил
И за двете съм писал във форума, така че можеш сам да провериш и да видиш датата и цената. Колкото до измислиците ти и евентуалната деменция - ами ние вече се знаем - от един червен кретен нищо друго не може да се очаква ....Last edited by Mateev; 11.10.2021, 16:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнениеЧукна и леко надмина 57 000. Някой все още съмнява ли се, че пътят към 100к вече е отворен?
Ще почакваш още да ти излязат покупките на зелено над 65хил
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Не си прав, "живи са" и 3-те, DarkCoin се преименува на Dash за това не го откриваш. От 3-те които си изброил Dash е най-добре, да другите потънаха много надолу но не са изчезнали, ако човек не се е "набил" точно на върха, може и да е на печалба дори.
"
Но със същия успех можеш да вземеш и топ 100 на компаниите от Уолстрийт от преди 50 години и ще получиш сходни резултати. (Крипто пазара се развива по-бързо, затова и времевия период на сравнение с "класически компании" трябва да е по-голям)
С подобен успех можеш да вземеш топ 100 БГ компании от преди 25 (от 50?! повечето са на скраб) години и да сравниш със сега.
Само оправдания. От 14-та насам няма и едно алткойнче да не си е наполовило пиковите стойности, докъм 1000 пъти спад за някои. Всичко извън дъртия Биткойн - тотал щета!
"
Виж Dogecoin как направи много хора щастливи.
Питай тия дето се набутаха на 70 цента ли колкото там беше стигнало. Сега е 25.
"
Криптопазра преди 7 години е бил много млад. След 7 години резултатите няма да са такива, сегашния топ 10 е много по-стабилен. (да разменят си местата, но ако погледнеш Етер-а си е стабилно на второ място почти от момента в който се е появил... и вероятността нещо да го измести от там в следващите 7 години е почти 0%.
Дори сега сме още в началото, Етер-а не е придобил окончателния си вид, Биткойна също има място за развитие. Особено след като сега Китай забрани забрани криптовалутите "строго и окончателно", а Китайците въпреки това продължават да търгуват и да копаят, показа тяхната живучест.
Етер излезе после от коментирания от мен период. Той минава за второ поколение алткойни, още не е крашнал. Не виждам причина да не последва събратята си.Мнението ми е погрешно и води до загуби.
Коментар
Коментар