IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от IvanTerziev Разгледай мнение

Честно, би ли наринал 60 К $ за някаква снимка? Тая поне не е лоша, не е от селския казан за ракия, не е и оная безвкусна мозайка от тия дето ги рисуват в детската градина. Кво му плащаш - милион и 300, по 100 К на ден вдига цената.
    Идеалният начин за пране на пари, преди криптото правеха едни диви въртели, па фирми, па офшори. Сега рисува някаква грозотия и готово, пито-платено.
    https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8

Не си в час. Че и обща култура ти липсва, много. Най-лесно се пере кешовица. С куфарчета, или в нощни шкафчета.
    При Биткойна, всеки по богат адрес е на отчет, при всички спецслужби. А се е размърдал, а са го налазили баретите.

Коментар

• Първоначално изпратено от monopola Разгледай мнение
      Пичове, кеската е легендарен случай Няма друг трол, който да е отделил толкова време на криптото, повече от всеки един от нас тук, при това от поне 4 години назад и въпреки хилядите часове вложил в крипто идеята да не е успял да изкара и една стотинка от това или пък да е вдянал и микрон знание. Това наистина не е за завиждане и не му обръщайте внимание, че пак ще обсеби темата и ще слушаме само глупост след гкупост от него без абсолютно никаква стойност.
      Щом сега се включва ще има още доста от бул маркета, а подобните ще обясняват, че нищо чудно, то може и един милион да стане, после като отидем в мечи пазар, ще разправят, че са ни предупреждавали
      Искам диспут - Матеев vs кеската
      Аз не съм в час. Кой е кеската.? Моля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
        Скромно - чукна 58550 ...

Видяхте го, нали ...

Тоест вече имаме пробив на първия от 3-те върха преди корекцията. Къде се изпокриха сривльовците?
        чакаме те да ти продадем пак на 65к, преди следващия срив

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Честно казано, не виждам смисъл, да ти отговарям.
          Гол, облечен. Фактът е, от 3000$, на 60 000$, за по-малко от 3 години.

Честно, би ли наринал 60 К $ за някаква снимка? Тая поне не е лоша, не е от селския казан за ракия, не е и оная безвкусна мозайка от тия дето ги рисуват в детската градина. Кво му плащаш - милион и 300, по 100 К на ден вдига цената.
          Идеалният начин за пране на пари, преди криптото правеха едни диви въртели, па фирми, па офшори. Сега рисува някаква грозотия и готово, пито-платено.

Къде се изпокриха сривльовците?
          Според тебе от сривльовците ли съм? Винаги съм казвал, че може и на милион да чукне, може и да поевтинее 80 000 пъти като ония дето ги бяха обезпечили с реално физическо злато на кюлчета. Хазарт в най-чист вид.
          Мнението ми е погрешно и води до загуби.

Коментар

• Пичове, кеската е легендарен случай Няма друг трол, който да е отделил толкова време на криптото, повече от всеки един от нас тук, при това от поне 4 години назад и въпреки хилядите часове вложил в крипто идеята да не е успял да изкара и една стотинка от това или пък да е вдянал и микрон знание. Това наистина не е за завиждане и не му обръщайте внимание, че пак ще обсеби темата и ще слушаме само глупост след гкупост от него без абсолютно никаква стойност.
            Щом сега се включва ще има още доста от бул маркета, а подобните ще обясняват, че нищо чудно, то може и един милион да стане, после като отидем в мечи пазар, ще разправят, че са ни предупреждавали
            Искам диспут - Матеев vs кеската

Коментар

• Скромно - чукна 58550 ...

Видяхте го, нали ...

Тоест вече имаме пробив на първия от 3-те върха преди корекцията. Къде се изпокриха сривльовците?
              Last edited by Mateev; 14.10.2021, 18:08.

Коментар

https://jgnnft.s3.ap-northeast-1.ama...SK0CQ741KJ.jpg
                Пфу, не успях да го мащабирам като хората, не ми се занимава да го едитвам. Та, Царят на НФТ-тата, за милион и 200 хилки, колкото голяма къща в Сан Франциско.
                Царят, царят е гол бе! Нека да съм тъп, че не ги осъзнавам, дрехите му за милион и триста. От вчера се вдигнало със 100К $.
                Кво за Дънов - пълна простотия му е учението. Мъчих се да го разучавам от обща култура, и се отказах.
                Честно казано, не виждам смисъл, да ти отговарям.
                Гол, облечен. Фактът е, от 3000$, на 60 000$, за по-малко от 3 години.

Коментар

Ако не си беше отворил устата, никой нямаше да разбере, че си т,п.
                  Това е виц, но на теб напълно ти приляга.
                  Дори и Дънов, е искал да хармонизира науката и религията. Но дори и това, не знаеш.
                  https://jgnnft.s3.ap-northeast-1.ama...SK0CQ741KJ.jpg
                  Пфу, не успях да го мащабирам като хората, не ми се занимава да го едитвам. Та, Царят на НФТ-тата, за милион и 200 хилки, колкото голяма къща в Сан Франциско.
                  Царят, царят е гол бе! Нека да съм тъп, че не ги осъзнавам, дрехите му за милион и триста. От вчера се вдигнало със 100К $.
                  Кво за Дънов - пълна простотия му е учението. Мъчих се да го разучавам от обща култура, и се отказах.
                  Last edited by IvanTerziev; 14.10.2021, 12:41.

Коментар

Еми аз знам че перат пари, особено нагли станаха, по 64 милиона почнаха па перат на веднъж.
                    Друго за какво ползваме крипто?
                    Ако не си беше отворил устата, никой нямаше да разбере, че си т,п.
                    Това е виц, но на теб напълно ти приляга.
                    Дори и Дънов, е искал да хармонизира науката и религията. Но дори и това, не знаеш.

Коментар

Линка, който си пуснал е идеален вариант, за леглизиране на 1 200 000$. Стига, да си ги изкарал,................. от проповеди.
                      Еми аз знам че перат пари, особено нагли станаха, по 64 милиона почнаха па перат на веднъж.
                      Друго за какво ползваме крипто?

Коментар

Дори на мен не би хрумнала тая простотия, да вляза в селската ракиджийница, да снимам с телефона, да го кача на NFT и да продам всичко това.

https://jgnnft.com/assets/0x3e855B79...ed5c6d0ba2dda4

Не е истина, тая грозотия и смехория - милион и 200 000 долара. Апокалипсисът е скоро, на земята ще ѝ писне накрая от толкова идиотщини!
                        Ти, да видиш. Аз си мислех, че пиша във финансов форум, пък се оказах насред проповед, на дъновисти.
                        Линка, който си пуснал е идеален вариант, за леглизиране на 1 200 000$. Стига, да си ги изкарал,................. от проповеди.
                        Last edited by SKP; 13.10.2021, 20:30.

Коментар

• Много се отклоняваме от темата, но пак ще драсна. Няма нищо общо разредена по моят начин и бучката лед, повярвайте. Освен това, доста често ракията е около 60, а аз над 50 не я харесвам

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Що разваляте ракията - кой му е силна да си слага лед, лимонада. Като падне на 40градуса и се отбива за патоки. Кат я смесиш и тамън 48-50 става
                            +111
                            Моята е 52 градуса...Ще стане 50 %
                            Идеална е с 2 бучки лед и купа салата....

Коментар

Кое? Незнанието ти, ли? Или?........................................
                              Дори на мен не би хрумнала тая простотия, да вляза в селската ракиджийница, да снимам с телефона, да го кача на NFT и да продам всичко това.

https://jgnnft.com/assets/0x3e855B79...ed5c6d0ba2dda4

Не е истина, тая грозотия и смехория - милион и 200 000 долара. Апокалипсисът е скоро, на земята ще ѝ писне накрая от толкова идиотщини!
                              Last edited by IvanTerziev; 13.10.2021, 11:34.

Коментар

Това шега ли е?
                                Кое? Незнанието ти, ли? Или?........................................

Коментар

Working...
                                X