Първоначално изпратено от redcretin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение- Населението на Салвадор е 6,4 милиона жители.
...
Сбърках ли някъде или ... ?
И каква такса за всяка транзакция ще платят, ако сега е средно $4 / тр.
Lightning Network може би е решението
- 1 like
Коментар
- Населението на Салвадор е 6,4 милиона жители.
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Вервате ли, че финансовият ренесанс ще тръгне точно от латинска Америка? Самият факт, че тия държави са пионерите подкопава имиджа на биткойна. Може и затова да се срина. На зле вървят нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЛека полека "робите" надигат глава
https://cryptodnes.bg/panama-pravyat...ezhno-sredstvo
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Сега е момента да се купува Биткойн изгодно, защото после има да я мечтаете тази 46k цена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеЛека полека "робите" надигат глава
https://cryptodnes.bg/panama-pravyat...ezhno-sredstvo
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Стига с тези глупости със забрани и т.н! Кой и как ще ми забрани да пратя на Барбарона 1 BTC примерно?
Никой не може да забрани или блокира Биткойн, ТОЙ вече е навсякъде, влючително в космоса. Никой не може да спре гората да се разлиства....
Както вече съм писал - с блокчейна е кофти леко, офлайн не можеш и е стинка да платиш... а онлайн който държи чейна, той коли и беси. Не можеш да си сложиш койните в джоба - портфейла ти винаги е в чужди джобове
В твоя пример дори и да имаш 1 биткойн , ще го пратиш на барби ако копачите благоволят - и ако мрежата/респ чейна каже. Инак ДГД
- 2 Харесвания
Коментар
-
майтап беше. Ама като нищо ще се самозатрият. Иначе за биткойна продължавам да смятам, че може да се забрани
Никой не може да забрани или блокира Биткойн, ТОЙ вече е навсякъде, влючително в космоса. Никой не може да спре гората да се разлиства....Last edited by better; 08.09.2021, 21:19.
Коментар
-
майтап беше. Ама като нищо ще се самозатрият. Иначе за биткойна продължавам да смятам, че може да се забрани
Това за инернет, бяха думи на ПауелЮ.
Пък ако знаеше и кои баМки и организации са замесени с Биткойна и Кефира, хептен нямаше това да напишеш,
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнениеИначе за биткойна продължавам да смятам, че може да се забрани
Коментар
-
Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
Хайде малко по-конкретно.
Кой?
Същата фраза, като: Ще забранят Биткойна.
Кой?
Марсианците, ООН, Байдън, Меркел, Путин, Радев, Фандъкова???????????
Кой????????????
За да изчезне Биткойна, трябва да спре интернета на планетата Земя.
Та кой, ше закрие Ел-Салвадор??????????? И ще открие друга държава, на нейната територия. Аз съм кандидат
Коментар
-
Тая държава скоро ще я закрият
Кой?
Същата фраза, като: Ще забранят Биткойна.
Кой?
Марсианците, ООН, Байдън, Меркел, Путин, Радев, Фандъкова???????????
Кой????????????
За да изчезне Биткойна, трябва да спре интернета на планетата Земя.
Та кой, ше закрие Ел-Салвадор??????????? И ще открие друга държава, на нейната територия. Аз съм кандидатLast edited by SKP; 08.09.2021, 20:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сбърка
Населението на Салвадор не знае какво е биткоин и силно се съмнявам, че някой ще го ползва за каквото и да е било.
Силно се съмнявам че и правителството ще успее да го наложи за плащане към на данъци и такси.
Коментар
Коментар