IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

На първо четене, Койнбейз не поддържат Трон. Затова казвам, че наизуст се бърка.
    П.П. Мисля, че картата на Бинанс, е по-евтина.
    А такова бъркане води до загуба на пратеното крипто. Необратимо. мда, бетер фалитко

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Салвадореца си купи кафе с биткойни за $13.10
      След време ще му се подиграват, че 2021 г. е дал $131 000 за кафе
      Като онзи дето преди време си купи пица с 10 000 биткоина

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Това е "държавната такса"
        Ако те хванат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Сега е момента да се купува Биткойн изгодно, защото после има да я мечтаете тази 46k цена.

Мечтаем я вече. Ти мечтаеш ли я също, салвадорецо?

Коментар

Трон (TRX) ти трябва само ако прехвърляш от порфейл. От борса нямаш нужда. Трябва ти Тетер през TRC20 - при трансфер борсата удържа 1$ от твоята сума.
            Така е,. Прав си. Избягвам Тетер. Обикновено гледам, по-евтини варианти.
            Картата на Бинанс, е без такси за ЕС жители/промоция/. Евро/лев 1.95.

Коментар

Имаш Тетер, през мрежата TRC. Но самия Трон, го няма в Койнбейз.
              Аз това гледах.
              https://coinmarketcap.com/currencies/tron/markets/
              Трон (TRX) ти трябва само ако прехвърляш от порфейл. От борса нямаш нужда. Трябва ти Тетер през TRC20 - при трансфер борсата удържа 1$ от твоята сума.

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение

Тва май съм го пропуснал- толкова ли е таксата за теглене през банкомат? Не са ми го казали до сега, знам че има дневен лимит от 800 лв, ама за такава такса не съм чул
                Това е "държавната такса"

Коментар

P.s Сметките на моите копачи са в Coinbase, странно как за тях има TRC20
                  [ATTACH=CONFIG]n3802642[/ATTACH]
                  Имаш Тетер, през мрежата TRC. Но самия Трон, го няма в Койнбейз.
                  Аз това гледах.
                  https://coinmarketcap.com/currencies/tron/markets/

Коментар

Да не забравиш после 15 те %
                    Тва май съм го пропуснал- толкова ли е таксата за теглене през банкомат? Не са ми го казали до сега, знам че има дневен лимит от 800 лв, ама за такава такса не съм чул

Коментар

• Първоначално изпратено от drakkar Разгледай мнение

Coinbase мисля не поддържат USDT TRC20. Само ERC20 през етерум мрежата.
                      Така е, само ERC20 имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение

Имам регистрация там, мисля да ползвам дебитна та им карта за теглене на банкомат.
                        Да не забравиш после 15 те %

Коментар

Явно Койнбейз е само за милиардери, там не им дреме дали ще платят 1$ или 30$ за трансфер
                          Сега пак се поотвориха. В началото, когато навлязоха към Европата, бяха още по-консервативни и скъпи.

Коментар

На първо четене, Койнбейз не поддържат Трон. Затова казвам, че наизуст се бърка.
                            Явно Койнбейз е само за милиардери, там не им дреме дали ще платят 1$ или 30$ за трансфер

P.s Сметките на моите копачи са в Coinbase, странно как за тях има TRC20
                            Click image for larger version

Name:	coinbase.jpg
Views:	1
Size:	34.1 КБ
ID:	3802642
                            Last edited by better; 11.09.2021, 11:19.

Коментар

Обръщаш в Тетъри и прехвърляш през TRC20 - такса 1$, време - 10-20 сек
                              Coinbase мисля не поддържат USDT TRC20. Само ERC20 през етерум мрежата.

Коментар

Обръщаш в Тетъри и прехвърляш през TRC20 - такса 1$, време - 10-20 сек

Коментар

Working...
                                X