IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кучак, отлепи.

П.П. Постването на графика тук, е по-удобно през MQL5 сайта. И поставяне на ББкода в поста. Че в къщи нямам електронен микроскоп.
    Last edited by SKP; 11.01.2022, 16:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение
      Дънце, като слънце. И по тайминг. Време е покрием предновогодишния каламбур.
      Но не изключвам игла, за обир на стоповете.

Click image for larger version

Name:	BTCUSDH4 DANCE 10 01 2022.png
Views:	1
Size:	7.9 КБ
ID:	3853705

Коментар

• Дънце, като слънце. И по тайминг. Време е покрием предновогодишния каламбур.
        Но не изключвам игла, за обир на стоповете.

Коментар

• нали знаете, има ли еврейска новинка веднага наобратно
          Ръст в цената на биткойна

10 Януари 2022 12:30
          Last edited by the architect; 10.01.2022, 16:35.

Коментар

• Закучи се на 40 и неще надолу.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение

Надуваем разтеглив предмет,напълнен с газ-водород,хелий,но най често с въздух.Балоните се използват за най различни празненства,като сватби,рождени дни,и други празненства.Най отличителното за балоните,е че след приключване на партито организаторите не ги запазват ,а с някакъв тънък предмет дупчат балоните, и нагнетеният въздух излита в атмосферата.И така до следващото парти
              За повече инфо питайте чичко Гугъл
              Стават и за издигане на метеорологични сонди.
              За да си отрано информиран, за бъдещите промени на вятъра и температурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение

Да не натовари на 60 к като много други? Аз съм копач и не холдвам, така че ме боли фара за такива сривове.
                Аз пък съм сеяч. След като ти изко'паш, посявам семето на съмнението в хоДлерите.
                И не съм хамалин.
                Last edited by SKP; 09.01.2022, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP Разгледай мнение

Би ли дал определение/дефиниция за балон? Или просто кажи, какво е според теб.
                  Надуваем разтеглив предмет,напълнен с газ-водород,хелий,но най често с въздух.Балоните се използват за най различни празненства,като сватби,рождени дни,и други празненства.Най отличителното за балоните,е че след приключване на партито организаторите не ги запазват ,а с някакъв тънък предмет дупчат балоните, и нагнетеният въздух излита в атмосферата.И така до следващото парти
                  За повече инфо питайте чичко Гугъл
                  "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Алхимията (арабски: الخيمياء, al-khimia) е названието на химията преди научния ѝ период, в древността (Египет) и СредновековиетоАрабския халифат и Западна Европа) до около XVII век. Обикновено се приема, че целта ѝ е била превръщането на неблагородни метали в злато

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP

Аз лично се притеснявам, че са малко сривльовците, като теб. За другите. не знам.
                      Да не натовари на 60 к като много други? Аз съм копач и не холдвам, така че ме боли фара за такива сривове.

Коментар

• Кво става биткоинери. Еврейчето ви обещаваше светло бъдеще с технологии с мехнологиии. Ама нещо еврейската айти измама си отива. Ще си платите вечерята до крак. Хаахапапапа. Наздраве за Ивановците.

Коментар

• Няма ли да тварите, нали ще става 100к?

Коментар

• Някъде съм го чувал това

Коментар

• Биткойна се "прави и копа" като се харчи електроенергия.
                              Това е едно безсмислено изразходване на ресурсите на планетата.
                              Според мен цената му ще върви надолу и някой ден няма да има криптовалути от този тип.
                              Тоест такива които се копат.
                              Форекс блог

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
                                Как е, купувате ли дип-а?
                                Зареждам и почвам да купвам поетапно до края Април

DCA (dollar cost averaging) for the win!

Коментар

Working...
                                X