If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
здравейте гълъбчета . биткойна е вече на 33999. малко остана до 33853. от там натакък ще гледам филма .най много да се пусна по тренда за 20000. но ще видим
Хубавата новина е, че при следващия пъмп (скоро) завистливците ще изчезнат (както винаги се случва). Лошата е, че ще се появят нови - при следващата корекция. Каква е целта им - нз. Но цикълат се повтаря при всяко по рязко движение.
ти с колко ще 'пъмпиш'
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Хубавата новина е, че при следващия пъмп (скоро) завистливците ще изчезнат (както винаги се случва). Лошата е, че ще се появят нови - при следващата корекция. Каква е целта им - нз. Но цикълат се повтаря при всяко по рязко движение.
Всяко нещо, което съществува само в интернет (каквото е биткойна, етера и всички шиткойни извън топ 10), е най-лесното за блокиране и зануляване нещо на света. Само някой, който не разбира основите на интернет може да напише нещата, които съм подчертал по-горе.
По отношение на това кой определя нивата на биткойна, това не сме аз и ти, а 20-тина човека от зората на биткойна, в които са концентрирани може би над 80% от изкопаното количество досега. Колкото кажат те, толкова ще е.
А кой им влияе какво да кажат, съвсем не мога да се наема да предскажа.
Биткойна има достатъчно мътно начало, и нищо определено не може да се каже. Интересното е, че се появи веднага след кризата 2007-2008, и сума ти народ се зариби по тая идея за "независимост". Но съм убеден, че сме още на тест-версията, а продакшъна предстои.
Кой каквото и да ти каже за Биткойна да знаеш, че става дума за пари.
Тези първите 20, не могат да стъпят на нокътя на кутрето, на китовете от Чикагската борса..
Успех. Ама каква е вероятността цацата да изяде акулата? А да изяде КИТа.
Може да облажваш от остатъците на плюскането на големите риби докато един ден не станеш и ти "остатък"
Мерси.
Доктора не ми дава да ям китове.
Винаги, всичко, по всяко време има шанс да се случи на пазара.................................ако използваш марджин.
Голям идеологически проблем при капитализма е, че заблуждава хората, изкарали пари от житейската лотария, че притежават и умения.
Ти кой си, и какви умения притежаваш, че си позволяваш тези обобщения.? Дали на някой му дреме, за буржоазните ти предразсъдъци?
Пфу, начетох се в темата на простотии, от тролове.
Аз лично за спекула. Проблем ли е, да съм честен спекулант.?
Виж колко странички със двойки Шитня/БТК има, само на тази борса.
Успех. Ама каква е вероятността цацата да изяде акулата? А да изяде КИТа.
Може да облажваш от остатъците на плюскането на големите риби докато един ден не станеш и ти "остатък"
Всяко нещо, което съществува само в интернет (каквото е биткойна, етера и всички шиткойни извън топ 10), е най-лесното за блокиране и зануляване нещо на света. Само някой, който не разбира основите на интернет може да напише нещата, които съм подчертал по-горе.
По отношение на това кой определя нивата на биткойна, това не сме аз и ти, а 20-тина човека от зората на биткойна, в които са концентрирани може би над 80% от изкопаното количество досега. Колкото кажат те, толкова ще е.
А кой им влияе какво да кажат, съвсем не мога да се наема да предскажа.
Биткойна има достатъчно мътно начало, и нищо определено не може да се каже. Интересното е, че се появи веднага след кризата 2007-2008, и сума ти народ се зариби по тая идея за "независимост". Но съм убеден, че сме още на тест-версията, а продакшъна предстои.
Коментар