Първоначално изпратено от Kosyo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Матеев си бара топките и не предприема никакви действия. За продаване въобще не може да става дума ...Въпросът е сега ли да се купува или да се изчака още малко ...
Иначе вече почти не влизам в този форум, защото любимите ми теми се напълниха с олигофрени и тролове, които контролират дискусиите и заяжданията с подкрепата на модераторите.
...не е невъзможно, даже дропване до 20к, е тогава, трябва да се набута и останалия свободен капитал
...и време за пролетна почивка и здравей 80к, а защо не и 100к
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Т.е. колкото по-малко сте толкова повече ще катери ли?
Па аз си мислех, че е Понци схема. Колкото повече маймуни на клона (оппс инвеститори) толкоз повече ще катери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИ мин год. го казах тук, за да иде нагоре трябва да дропне качественно. т.е 80-90%, само така може да се изчисти пазара от слабите ръце, от паникьорите и др. пишман "инвеститори", които искат да забогатеят за месец два.
Па аз си мислех, че е Понци схема. Колкото повече маймуни на клона (оппс инвеститори) толкоз повече ще катери.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМатеев?Въпросът е сега ли да се купува или да се изчака още малко ...
Иначе вече почти не влизам в този форум, защото любимите ми теми се напълниха с олигофрени и тролове, които контролират дискусиите и заяжданията с подкрепата на модераторите.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУСПЕХ И НА ТЕБ. АЗ ГЛЕДАМ ГРАФИКАТА И НИЩО ДРУГО
КРОСЪТ НА ДНЕВНА 39166 Е ТЕСТВАН .
ВРЕМЕ Е ЗА ДЪЛГИ . ДЪНОТО Е НАЙ МНОГО НА 33853 КЪДЕТО ИМА ПРЕЦАКАН КРОС НА 1Н
ПОСЛЕ ОТИВАМЕ НА ГОРНАТА БОМБА НА 50000
хора малко остана до прецаканата бомба на 1н и дъното на 33853. обръщачката идва . дългиииииииииииии
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнениеМатеев?
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеУСПЕХ И НА ТЕБ. АЗ ГЛЕДАМ ГРАФИКАТА И НИЩО ДРУГО
ДЪНОТО Е НА 33853
ТАМ ЕВРОТОТА КОИТО СИ ИГАЯТ НА ТЕХНОЛОГИИ И СВЕТЛО ТЕХНОЛОГИЧНО БЪДЕЩЕ , МИ ПРЕЦАКАХА ЕДНА ВАЖНА БОМБА НА 1Н . ПОСЛЕ СМЕ САМО НАГОРЕ . МАЛКО ОСТАНА ДО ДЪНОТО .
КАКТО КАЗАХ ДЪЛГО И ОТ СВЕЩЕНОТО 35853
Коментар
-
Е па и аз да се включим.
Дъно на корекцията на 22. 01. 2021 след голямото рали до януари.
Сега също мяза на дъно 21. 01. 2022
Има, нема една година от тогава, ако некои си спомня.
Дъно на корекцията на 22. 01. 2021 след голямото рали до януари.
Last edited by Майстора233; 21.01.2022, 11:20.
Коментар
-
Коментар
Коментар