Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнение
Това го пропуснах. Ами лошо, но все пак е възстановило сравнително бързо. Може и да оцелее, но е кофти показател към момента.
Аз виждам само ABC-та - корекция в корекция в корекция. Последното засега също е ABC, тоест също е корекция. Няма как да се стигне до 60к или дори до 100к, без по пътя си да нарисува серия от корекции.
Ако обаче се появи 5-вълнов импулс надолу, тогава ще започна да се притеснявам и аз. Засега обаче няма място за притеснение.Last edited by Mateev; 22.09.2021, 13:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvelinaJensen Разгледай мнение
Как не го оставят. Паднало е до 39 641 долара вчера в 21.15
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И колко е нивото на съпротива?
Засега кара по нея, като стане свиваща се (триъгълник) ще се очертае краткосточната съпротива. Дългата (до края на годината) е под 25кНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеЗа сега съпорта издържа поредния тест, да видим до кога. Не го оставят да падне под 40, но според мен малък превес на продаващите е достатъчен да го катурне. Еднократно пускане на пазара от няколко хил. биткойна от някой кит и ще го бутне надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от r22 Разгледай мнениеЗа сега съпорта издържа поредния тест, да видим до кога. Не го оставят да падне под 40, но според мен малък превес на продаващите е достатъчен да го катурне. Еднократно пускане на пазара от няколко хил. биткойна от някой кит и ще го бутне надолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
няма такова ниво (40к) на съпротива и никога не е имало на убитияконь
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Неуспешно е тестването на нива под 40к. Оттук нататък само нагоре (90%) в най-лошия случай тест пак на 40к.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
кое му е неуспешното - до 40381 падна. От 2 седмици тренда е надолу и 90% ще падне под предишния минимум от 29к
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение3 ти опит за пробив надолу - неуспешен....Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар