If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз съм прогнозирал конкретна цена (преди почти 4 месеца!!), която се сбъдна! Бях убеден, че идва голям спад (винаги съм казвал тук за 90%), затова по пътя надолу продавах, защото беше ясно накъде отиват нещата. Ето:
Супер, аз предпочитам да си стоя на Unrealized Loss/Gain
Даже вчера купих, доволно. Ако падне още, пак ще купя. Пък и да не падне, и 20К ме устройват да купувам,
И колко милиарда спечели от SELL позицията, която така и не отвори, защото въобще не беше сигурен?
Ето аз прогнозирам:
1. Повече няма да пада
2. Ще падне до 15
3. Ще падне до 10
4. Ще падне до 5
Сега ще чакам нещо от това да се сбъдне и ще ви твърдя, че пак съм познал.
Аз съм прогнозирал конкретна цена (преди почти 4 месеца!!), която се сбъдна! Бях убеден, че идва голям спад (винаги съм казвал тук за 90%), затова по пътя надолу продавах, защото беше ясно накъде отиват нещата. Ето:
Кредити, банкови гаранции, факторинг, акредитиви, разплащания... Да изреждам ли още? Имаш ли идея какво би се случило с търговията и бизнеса като цяло и днешния ни свят, ако тези неща изчезнат? Как въобще може да сравняват тази измислица с банковата система?
Това на теория. РозАво и бозАво. А на практика: ПИБ
И това е от близките примери. Да не ти казвам, какво беше 2008-9г.
Може да сме пред фалит, но бонуси лапаме.
Инвестирам само в реални физически актви ( метали, торове, препарати за селскостопанска защита, строителни материали, имоти, земя.... да ти кажа досега загуба нямам:-) Така, че мантрата как нямало бизнес без гарантирана печалба не я поддържам.
Ми няма такъв бизнес! Това че сега си на печалба не означава, че и занапред ще си на печалба особенно с оглед на предстоящия срив на имотите! Тези, които сме влезли преди повече от 2 год в Биткойн също сме на печалба!
Инвестирам само в реални физически актви ( метали, торове, препарати за селскостопанска защита, строителни материали, имоти, земя.... да ти кажа досега загуба нямам:-) Така, че мантрата как нямало бизнес без гарантирана печалба не я поддържам.
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Какво значи не може да бъде хакната? Имаше толкова много случай на хакнати борси и изчезнали биткойни вече. По отношение на не може да бъде спряна - айде прочетете малко история. То е ясно че сте родени след 2000г и книгите бяха заменени от търсачката на гугъл според която мъжете можели да имат цикъл но е тъжно да живееш в невежество.
Например златото /онова истинското/ което няма каунтър парти риск е било точно 2 пъти само в САЩ спирано посредством конфискация и фиксиране на цената му от държавата. Та в този ред на мисли тези кодчета който си разменяте на нещо като борси могат да бъдат спрени за времето за което се подписва държавен декрет/заповед или каквото там е нужно за да бъдат забранени транзакциите в битокойни или каквито и да е други койни.
Ти правиш ли разлика между борса и блокчейн/биткойн? Как може да се "хакне" Биткойн? Как може да бъдат "забранени" транзакции в децентрализирана мрежа? Вземи прочетри първо какво е и тогава ще се ужедиш, че не може да се "хакне" или "забрани" ! Успех в четенето и разбирането!
ДА не би руснаците да си изтеглиха битиякон и затова е отслабнал 2 пъти
Отслабна 3 пъти но не е заради руснаците. Иначе в момента най-много работа върши на руснаците и украинците. Теглят си парите където си искат по света, без да им дреме от санкции.
Аз влизам пак, полека и по малко. Последният го махнах на около 40. Може да пробие 20, но искам до края на годината да имам 7% от портфолиото ми в бтц. Да видим.
Грешно се сещаш! Биткойн е 100% децентрализирана ситема за разплащания. Тя няма аналог на света, не може да бъде спряна, цензурирана, хакната или чакаща да бъде спасена от държавата. Биткойн ще оцелее....пак.
Какво значи не може да бъде хакната? Имаше толкова много случай на хакнати борси и изчезнали биткойни вече. По отношение на не може да бъде спряна - айде прочетете малко история. То е ясно че сте родени след 2000г и книгите бяха заменени от търсачката на гугъл според която мъжете можели да имат цикъл но е тъжно да живееш в невежество.
Например златото /онова истинското/ което няма каунтър парти риск е било точно 2 пъти само в САЩ спирано посредством конфискация и фиксиране на цената му от държавата. Та в този ред на мисли тези кодчета който си разменяте на нещо като борси могат да бъдат спрени за времето за което се подписва държавен декрет/заповед или каквото там е нужно за да бъдат забранени транзакциите в битокойни или каквито и да е други койни.
Коментар