If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От момента когато е отворена темата ,цената в € от 9,30 е станала 12 , тези нива вече са достигани юни 2011 г /30$ за бтц/ но за мн кратък период от вр . после падна до 2.5 € декември януари 2011 г
Не се занимавай с виртуалните шашмалогии, ами си купи реални артии при любо пъпката. Фундамент има да те утрепе, само дето току виж я позасилили до номинала
Ама нали за това се борим - при тая сиромашия, всеки иска евтиния
Аз акъл имам. Пари ми дай
I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Не се занимавай с виртуалните шашмалогии, ами си купи реални артии при любо пъпката. Фундамент има да те утрепе, само дето току виж я позасилили до номинала
Ама нали за това се борим - при тая сиромашия, всеки иска евтиния
Респект Мастъре, не ти намирам поста, в който казваш че си закрил депозитите и си на злато и биткойни, но от отварянето на темата, 14.11.2012г., досега биткойна е над 35% плюс... Мисля че следващата цел е тридесет
До трийсе доста ще трябва да драпа. Все пак миналата година по това време гледам са били 4-5$ парчето
Респект Мастъре, не ти намирам поста, в който казваш че си закрил депозитите и си на злато и биткойни, но от отварянето на темата, 14.11.2012г., досега биткойна е над 35% плюс... Мисля че следващата цел е тридесет
Няма да се учудим, ако забрани биткойните като платежно средство
Това ще е красив автогол. Забраниш ли нещо - значи го признаваш. На дргуия ден всеки ще иска да го има Тогава цената ще иде нагоре и останалите дето гледат май няма да искат само да гледат ..
Тъй нареченото копане е еквивалентно на процеса на сетълмент в междубанковите операции, а също така и на равнение на сметките за избягване на двойни плащания. Не виждам как може да се каже, че това е излишно?
Правилният въпрос е, какво още не си включил в сметките?
1. Все още няма произведено нито показано такова устройство - биткойн АСИК /специализирана платка за копане на биткойни/
2. Дори и да има, ако всеки си купи то тъй наречената трудност на мрежата ще се вдигне автоматично и доходността пък съответно ще падне автоматично.
3. Завчера собственикат на една от 3-те фирми заели се с произвоството на АСИК за биткойни забегна на наякъде и много хора увиснаха с парите с които предплатиха. В момента го издирва дори компанията която му обработваше плащанията от кредитните карти защото е наводнена с чарджбек искания, които тя е длъжна да уважи за сметка на покрилия се търговец!
4. Не се знае, останалите 2 лимонки кога ще избухнат... И се оказва, че най-сигурно е да купуваш специализирани компютри за биткойн не с биткойни, а с кредитни карти. Тези които платиха с биткойни се оказаха най-пострадали... Голяма реклама за биткойн мрежата, няма що...
в момента тия биткойни са във фазата на дивия запад... нормално ...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Тъй нареченото копане е еквивалентно на процеса на сетълмент в междубанковите операции, а също така и на равнение на сметките за избягване на двойни плащания. Не виждам как може да се каже, че това е излишно?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар