If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Зависи от дефиницията на 'нещо общо'. Бивш колега ме свърза със собственика на bitcoin7 около юни 2011. Срещали сме се два пъти и сме говорили за Bitcoin и евентуални проекти (тогава пуловете бяха на дневен ред, имаше не повече от 2-3 читави). След това дойде 'крахът' и не сме комуникирали повече.
А PGP подпис имаш ли, с който да потвърдиш че си същия Момчил, за когото се сещам? Извинявам се предварително ако въпросът ти се стори нетактичен.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
...имал ли си нещо общо с биткойн7 докато бяха действаща борса?
Зависи от дефиницията на 'нещо общо'. Бивш колега ме свърза със собственика на bitcoin7 около юни 2011. Срещали сме се два пъти и сме говорили за Bitcoin и евентуални проекти (тогава пуловете бяха на дневен ред, имаше не повече от 2-3 читави). След това дойде 'крахът' и не сме комуникирали повече.
Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
Ще се радвам да отговоря на каквито и да е въпроси свързани с Bitcoin.
Здрасти, момчиле. Добре дошъл в тази тема. Имам доста въпроси специално към теб... Първият е, имал ли си нещо общо с биткойн7 докато бяха действаща борса?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Здравейте. Изпитвам известни затруднения търгувайки биткоини през localbitcoins.com. До тук имам 10-ина успешни сделки, но за съжаление са само продажби. За да поддържам наличност купувам коини от външни обменни бюра ( например bitcoin-24.com, bitcoin-central.net ), но банковите преводи оскъпяват цената.
В тази връзка - търся ПРОДАВАЧИ на биткоини. Цената ми е текущата от localbitcoins.com, но може и по договаряне, спрямо условията.
Ще се радвам да отговоря на каквито и да е въпроси свързани с Bitcoin.
Liverpool was made for me and I was made for Liverpool!
За пръв път един производител на изделие няма нужда да го произвежда и да го продава за да направи пари, защото това изделие направо /буквално направо/ прави пари!
Конкуренцията с такива е тежка и в нашия случай безполезна.
Няма конкуренция в съвременния свят която е лека. Трудно се намира место под слънцето, защото вакум няма.
Не винаги е добре да имаш "хедстарт" специално за биткойн, защото това е напълно неизследвана територия. Доста често е много по-добре да направиш оптимален старт - тоест вече да си се поучил от грешките на стартиралите преди теб и все още преди основната група да се юрне да печели като тръсне на масата десетки милиони от рискови фондове. Особено това е валидно при производителите на ASIC ...
Там предстоят големи катаклизми не само от техническа но и от икономичска гледна точка. За пръв път един производител на изделие няма нужда да го произвежда и да го продава за да направи пари, защото това изделие направо /буквално направо/ прави пари!
Коментар