IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Биткойн

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    ...Предполагам курсът ще се удвоява всеки месец ако не излезе някаква скрита бомба на яве!
    Може би ще има някакъв опит за контрол. Нещо като "...крипто-парите се използват за финансиране на тероризъм, пране на пари..", затова дайте да ги ликвидираме и продължим със старите, сигурни кинтье, де си ги печатаме на воля. Ама това беше преди, сега има Интернет.

Коментар

• Мастъре,
      Възможно ли е да промениш ключа (паролата), с която си защитил определено количество биткойни или ведъж създаден, ключа не може да се променя ?

Коментар

• 100!!!!!

Коментар

Предполагам курсът ще се удвоява всеки месец ако не излезе някаква скрита бомба на яве!
          депозитче, ти копаеш ли ги тези биткойни или само търгуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
            Днес определено пазарът живна.Не знам каква е причината,но обемите са повече от впечатляващи.
            В края на миналата седмица всички големи тв мрежи със специализирани финансови сервизи пуснаха репортажи за биткойн. Много се смях да гледам коментари от сорта "ама как, ама защо, кой, къде..." на видни финансисти. Освен това опашката в МтГох за откриване на проверени и потвърдени евро сметки е вече близо от 10 000 човека. Предполагам курсът ще се удвоява всеки месец ако не излезе някаква скрита бомба на яве!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• гъци гъци... нещо шава
              I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Днес определено пазарът живна.Не знам каква е причината,но обемите са повече от впечатляващи.Реалните валути можеш да си намериш навсякъде дори могат и да се фалшифицират.Криптовалута може само да се купи или минира.Но минирането е също скъпо и рисково занимание.Още повече,че броят им е ограничен.Биткойн 20 милиона,лайткойн 80 милиона.Нищо не е!Пазарната им капитализация в момента е супер мижава.За сега търсенето продължава да надхвърля предлагането,а пък аз се заиграх на борсата :-D

Коментар

• То хубаво лайткойна удари 1 долар, ами бтц-то се кани хврькне сега до 120. Вече има две криптомонетки, които са по-скьпи от $. Определено става забавно. А в чата на бтц-е има тотални идиоти и дечурлига, но и някои доста смислени линкове и мнения. Но то и в тукашния форум е така, май. А лайткойна вчера е завьртял над $1млн долара оборот. Заради това, че бтц-то се запьна около $90, купувачите се прехвьрлиха на лтц.

p.s.
                  http://motherboard.vice.com/blog/eng...ic-based-miner

Интервю с един от разработчиците на АСИК за биткойн. Хвьрля светлина вьрху това как стават нещата. Общо взето това е едно хоби, биткойн е хоби. Затова има шанс да стане добро. Просто - работи.
                  Last edited by verimg; 01.04.2013, 16:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнение
                    Днес гледам лайткойн е пробил границата от 1 долар.А само преди месец беше по 10-20 цента.Между другото в чата на борсата пада голямо забавление.всякакви хора си скубят косите. :-)
                    Тя затова сложността на лайткоина скочи рязко в последните седмици ...

Коментар

• Днес гледам лайткойн е пробил границата от 1 долар.А само преди месец беше по 10-20 цента.Между другото в чата на борсата пада голямо забавление.всякакви хора си скубят косите. :-)
                      Last edited by detonator; 01.04.2013, 12:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                        В интернет всичко приключва уж добре, когато приключи с оферта на Майкрософт.
                        Ако не е тайна, към кого трябва да отправи предложението си Майкрософт? Биткойн няма собственик! По-точно собственик е всеки, който притежава дори и 1/1000000 част от 1 биткойн. Така че ако Майкрософт желае да отправи оферта ще трябва да го направи към всеки притежател дори и на част от биткойн! С други думи, трябва да си открие сметка в някоя биткойн борса и да обяви цена купува. Така както правят всички простосмъртни.... Ето това е сладкото при биткойн. Изравнява терена за игра. И малки и големи са принудени да играят по едни и същи правила!
                        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex Master

В интернет всичко приключва уж добре, когато приключи с оферта на Майкрософт.
                          D.Y.F-091066

Коментар

Направо страх ме хваща, като гледам наплива от десперадоси кандидат-милионери, които купуват безогледно без дори да знаят елементарни неща. Например, как да направят резервни копия на биткойн портфейла си и как да ги съхраняват в случай че стане някой фал с компютъра им, забравят си паролата или просто им се скапе твърдия диск!
                            Къде ги тия, да им предложим ноу-хау

Коментар

чичов, всяка реклама за биткойн в момента е преждевременна и не помага на биткойн! Има все по-голяма вероятност биткойн да стане жертва на успеха си. Има го и това в стопанската история на света!

Направо страх ме хваща, като гледам наплива от десперадоси кандидат-милионери, които купуват безогледно без дори да знаят елементарни неща. Например, как да направят резервни копия на биткойн портфейла си и как да ги съхраняват в случай че стане някой фал с компютъра им, забравят си паролата или просто им се скапе твърдия диск!

Няма да се уморя да повтарям! Биткойн все още е в експериментален стадии и бета версия. Има много неща които трябва да се доизгладят и големи проблеми да се решат! Не купувайте биткойн като инвестиция, а по-скоро като възможност да проучите, за какво става въпрос! Ако случайно решите да рискувате въпреки многократните предупреждения, не инвестирайте повече от 5-10% от парите, които можете с лекота да си позволите да загубите.

Аз например, съм инвестирал определена сума в началото и когато цената порасна многократно продадах част от биткойните толкова колкото да покрия 100% от първоначалното вложение. Така биткойните, които ми останаха са на средна цена нула! Тоест нищо няма да загубя дори и цената им да падне до абсолютната нула!
                              Евала Мастъре !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                След рекламата за "новата световна валута", има голяма вероятност да станеш още по- богат и да победиш капитализма, като им разбиеш валутите.....
                                чичов, всяка реклама за биткойн в момента е преждевременна и не помага на биткойн! Има все по-голяма вероятност биткойн да стане жертва на успеха си. Има го и това в стопанската история на света!

Няма да се уморя да повтарям! Биткойн все още е в експериментален стадии и бета версия. Има много неща които трябва да се доизгладят и големи проблеми да се решат! Не купувайте биткойн като инвестиция, а по-скоро като възможност да проучите, за какво става въпрос! Ако случайно решите да рискувате въпреки многократните предупреждения, не инвестирайте повече от 5-10% от парите, които можете с лекота да си позволите да загубите.

Аз например, съм инвестирал определена сума в началото и когато цената порасна многократно продадах част от биткойните толкова колкото да покрия 100% от първоначалното вложение. Така биткойните, които ми останаха са на средна цена нула! Тоест нищо няма да загубя дори и цената им да падне до абсолютната нула!

Коментар

Working...
                                X