Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Биткойн
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПредполагам курсът ще се удвоява всеки месец ако не излезе някаква скрита бомба на яве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеДнес определено пазарът живна.Не знам каква е причината,но обемите са повече от впечатляващи.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Днес определено пазарът живна.Не знам каква е причината,но обемите са повече от впечатляващи.Реалните валути можеш да си намериш навсякъде дори могат и да се фалшифицират.Криптовалута може само да се купи или минира.Но минирането е също скъпо и рисково занимание.Още повече,че броят им е ограничен.Биткойн 20 милиона,лайткойн 80 милиона.Нищо не е!Пазарната им капитализация в момента е супер мижава.За сега търсенето продължава да надхвърля предлагането,а пък аз се заиграх на борсата :-D
Коментар
-
То хубаво лайткойна удари 1 долар, ами бтц-то се кани хврькне сега до 120. Вече има две криптомонетки, които са по-скьпи от $. Определено става забавно. А в чата на бтц-е има тотални идиоти и дечурлига, но и някои доста смислени линкове и мнения. Но то и в тукашния форум е така, май. А лайткойна вчера е завьртял над $1млн долара оборот. Заради това, че бтц-то се запьна около $90, купувачите се прехвьрлиха на лтц.
p.s.
http://motherboard.vice.com/blog/eng...ic-based-miner
Интервю с един от разработчиците на АСИК за биткойн. Хвьрля светлина вьрху това как стават нещата. Общо взето това е едно хоби, биткойн е хоби. Затова има шанс да стане добро. Просто - работи.
Last edited by verimg; 01.04.2013, 16:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от detonator Разгледай мнениеДнес гледам лайткойн е пробил границата от 1 долар.А само преди месец беше по 10-20 цента.Между другото в чата на борсата пада голямо забавление.всякакви хора си скубят косите. :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеВ интернет всичко приключва уж добре, когато приключи с оферта на Майкрософт.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНаправо страх ме хваща, като гледам наплива от десперадоси кандидат-милионери, които купуват безогледно без дори да знаят елементарни неща. Например, как да направят резервни копия на биткойн портфейла си и как да ги съхраняват в случай че стане някой фал с компютъра им, забравят си паролата или просто им се скапе твърдия диск!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениечичов, всяка реклама за биткойн в момента е преждевременна и не помага на биткойн! Има все по-голяма вероятност биткойн да стане жертва на успеха си. Има го и това в стопанската история на света!
Направо страх ме хваща, като гледам наплива от десперадоси кандидат-милионери, които купуват безогледно без дори да знаят елементарни неща. Например, как да направят резервни копия на биткойн портфейла си и как да ги съхраняват в случай че стане някой фал с компютъра им, забравят си паролата или просто им се скапе твърдия диск!
Няма да се уморя да повтарям! Биткойн все още е в експериментален стадии и бета версия. Има много неща които трябва да се доизгладят и големи проблеми да се решат! Не купувайте биткойн като инвестиция, а по-скоро като възможност да проучите, за какво става въпрос! Ако случайно решите да рискувате въпреки многократните предупреждения, не инвестирайте повече от 5-10% от парите, които можете с лекота да си позволите да загубите.
Аз например, съм инвестирал определена сума в началото и когато цената порасна многократно продадах част от биткойните толкова колкото да покрия 100% от първоначалното вложение. Така биткойните, които ми останаха са на средна цена нула! Тоест нищо няма да загубя дори и цената им да падне до абсолютната нула!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСлед рекламата за "новата световна валута", има голяма вероятност да станеш още по- богат и да победиш капитализма, като им разбиеш валутите.....
Направо страх ме хваща, като гледам наплива от десперадоси кандидат-милионери, които купуват безогледно без дори да знаят елементарни неща. Например, как да направят резервни копия на биткойн портфейла си и как да ги съхраняват в случай че стане някой фал с компютъра им, забравят си паролата или просто им се скапе твърдия диск!
Няма да се уморя да повтарям! Биткойн все още е в експериментален стадии и бета версия. Има много неща които трябва да се доизгладят и големи проблеми да се решат! Не купувайте биткойн като инвестиция, а по-скоро като възможност да проучите, за какво става въпрос! Ако случайно решите да рискувате въпреки многократните предупреждения, не инвестирайте повече от 5-10% от парите, които можете с лекота да си позволите да загубите.
Аз например, съм инвестирал определена сума в началото и когато цената порасна многократно продадах част от биткойните толкова колкото да покрия 100% от първоначалното вложение. Така биткойните, които ми останаха са на средна цена нула! Тоест нищо няма да загубя дори и цената им да падне до абсолютната нула!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар